PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej w związku z tym, że dostałam @ niestety i 12cs odleciał to proszę o wpisanie mnie na 16 października jeśli można. W tym cyklu nie mierze temperatury i ogólnie będę się starała trochę odpuścić bo jestem zmęczona tym wszystkim.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Magda to będziemy się wspierać tylko, ze ja mam gina 6 października i się zastanawiam teraz czy iść hmmmm.... a gdzie jedziesz na wakacje? kurde ja o swoich już zapomniałam ehhh... a były to wakacje na których odpoczełam najbardziej od kiedy jestem mamą mąż spisał się na medal teście i moja mama ehhhh potrzebne mi to było bardzo
Powiedzcie mi... jestem tu nie cały miesiąć i wyskoczyła i informacja że moje konto kończy się za 7 dni i zeby wykupić pakiet premium... co on daje i czy wy wykupujecie? czym się różni premium od podstawowego?Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:Magda to będziemy się wspierać tylko, ze ja mam gina 6 października i się zastanawiam teraz czy iść hmmmm.... a gdzie jedziesz na wakacje? kurde ja o swoich już zapomniałam ehhh... a były to wakacje na których odpoczełam najbardziej od kiedy jestem mamą mąż spisał się na medal teście i moja mama ehhhh potrzebne mi to było bardzo
Powiedzcie mi... jestem tu nie cały miesiąć i wyskoczyła i informacja że moje konto kończy się za 7 dni i zeby wykupić pakiet premium... co on daje i czy wy wykupujecie? czym się różni premium od podstawowego?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
KAL wrote:Magda to będziemy się wspierać tylko, ze ja mam gina 6 października i się zastanawiam teraz czy iść hmmmm.... a gdzie jedziesz na wakacje? kurde ja o swoich już zapomniałam ehhh... a były to wakacje na których odpoczełam najbardziej od kiedy jestem mamą mąż spisał się na medal teście i moja mama ehhhh potrzebne mi to było bardzo
Powiedzcie mi... jestem tu nie cały miesiąć i wyskoczyła i informacja że moje konto kończy się za 7 dni i zeby wykupić pakiet premium... co on daje i czy wy wykupujecie? czym się różni premium od podstawowego?
Andaluzja- Hiszpania, już się nie mogę doczekać, bo w tym roku ze względu na dużą ilość imprez rodzinnych (wesela) wakacje mamy straaaasznieee późno.
Ja nie kupuję premium, bo korzystam tylko z forum, a aplikację do dni płodnych etc. mam na telefonie - Clue.
Sanka, chciałam testować w 12dpo a będę w 16dpo. Nie chce mi się brać testów na wakacje. Pewnie nawet nie będę miała czasu ich zrobić :DD bo mamy tak napięty plan, że ledwo wystarczy na siku 2x dziennie :DDDWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 14:09
SylwiaLu lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sanka wrote:O byłam tam w tym roku w maju i już wtedy było bardzo ciepło, nie wyobrażam sobie jechać tam w sezonie! Życzę Ci udanych wakacji i powrotu bez wrednego @
Mam nadzieję, że właśnie tak będzie. 6.10 mam wyznaczony nowy cykl, czyli na 3 dni przed końcem urlopu i mam nadzieję, że nie zobaczę @. Tym bardziej, że ten cykl bardzo na spokojnie i starania co drugi dzień, jak w zegarku . Potem dla pewności nie wstaję już z łóżka więc wg mamy-ginekolog cała staranność zostaje zachowana :DD💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Sanka wrote:Almond wydaje mi się że jutro będziesz miała jeszcze mocniejszą kreskę. To są testy z Domowego Labolatorium? Ja robiłam właśnie tej firmy i w piątek miałam wyraźną kreskę ale odrobinę słabszą niż testowa a w sobotę już mocniejszą. Ale oczywiście pewności nie mam kiedy i czy owulka była - przekonam się o tym za troszkę ponad tydzień
Sanka tak to testy z Domowego Laboratorium i dzis zrobilam i kreska jest na rowni z testowa. Wydaje mi sie ze pik bedzie dopiero jutro albo w nd. Wszytsko na to wskazuje. Bylam dzis na kolejnym usg, tym razem czulam ze rozmawiam z konkretna osoba. Pecherzyk urosl wlasnie ten w prawym jajniki ale i tak ma na razie 14mm, lekarz stwierdzil, ze owulacja moze sie przesunac nawet do 21dc a skoro pecherzyk w dwa dni tak sie powiekszyl to dobrze rokuje i moze ten cykl jeszcze bedzie owulacyjny i naprwno długi ok 32-34dc.
Maz wyjezdza w nd to rano moze cos sie poprzytulamy.. no a jak noe ten cykl to bedzie nastepny
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Sanka tak to testy z Domowego Laboratorium i dzis zrobilam i kreska jest na rowni z testowa. Wydaje mi sie ze pik bedzie dopiero jutro albo w nd. Wszytsko na to wskazuje. Bylam dzis na kolejnym usg, tym razem czulam ze rozmawiam z konkretna osoba. Pecherzyk urosl wlasnie ten w prawym jajniki ale i tak ma na razie 14mm, lekarz stwierdzil, ze owulacja moze sie przesunac nawet do 21dc a skoro pecherzyk w dwa dni tak sie powiekszyl to dobrze rokuje i moze ten cykl jeszcze bedzie owulacyjny i naprwno długi ok 32-34dc.
Maz wyjezdza w nd to rano moze cos sie poprzytulamy.. no a jak noe ten cykl to bedzie nastepny
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
KAL, ja też nie kupowałam - nie widzę potrzeby. Nadal używam ovufriend do rejestracji objawów - różnice są takie, że:
- nie pokazuje Ci 'punktów za objawy ciąży' (to z lewej)
- nie pokazuje tego statusu 'dni płodne/niepłodne' (to z lewej)
- nie ma kolorków, wszystko jest szare
Więc tak naprawdę takie bajery, bez których da się żyć. Owulację normalnie zaznacza na wykresie taką pionową kreską.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ja tez mam tylko wersję podstawową nie premium. Zawsze możesz zrobić tak, że jak skończy Ci się premium to przetestuj zwykłą. Jeśli Ci nie będzie odpowiadała to wykupić abonament można w każdej chwili. Ja tak zrobiłam i doszłam do wniosku że choć premium fajniej wygląda to jednak szkoda mi na to kasy.
mi88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przeskakuję do Was wrzesień niestety mi nie dopisał. Ale co tam, może stare przysłowie "do trzech razy sztuka!" będzie prawdziwe w naszym przypadku Planowo testować będę 19.10, chociaż pewnie i tak nie wytrzymam i koło 16.10 będę już sprawdzać
-
ja mam przeczucie że nam się udalo ale ovu mi nie wykrył jeszcze owulacji ha ha al ja czuję że była teraz zmieniam podejście jak będę negartywnie myśleć to mój organizm też nastawi się negatywnie a tak to będzie wszystko dobrze prawda jade zaraz młodą zawieść do mamy na nockę a my ruszamy na parapetówkę tak, ze trochę się "zresetuję"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 12:10
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:ja mam przeczucie że nam się udalo ale ovu mi nie wykrył jeszcze owulacji ha ha al ja czuję że była teraz zmieniam podejście jak będę negartywnie myśleć to mój organizm też nastawi się negatywnie a tak to będzie wszystko dobrze prawda jade zaraz młodą zawieść do mamy na nockę a my ruszamy na parapetówkę tak, ze trochę się "zresetuję"
KAL lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615