Planujące starania na 2018 rok...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySeli wrote:Muszkieterka, ale ja ogólnie śluz to miałam, tylko mało płodny, chyba wolę nie przesadzać. Bo jak jest za dużo czy coś to też nie jest raczej dobrze.
Ja ze śluzem mam problem,jakoś zawsze go tak mało ,że mi chyba nie zaszkodzi,zaraz wybieramy się na spacer to wejdę do apteki. -
nick nieaktualny
-
Mi się teraz rozciąga jak nigdy... Może na koniec roku jeszcze coś zaskoczy Przełożyłam sobie wizytę u gina na 02.01
-
nick nieaktualny
-
Naprawdę liczę, że powie, że fajna owulacja nawet jeśli się nie uda to już jakiś postęp, że owulacja jest
-
nick nieaktualny
-
Piję od 10dc ostatniego, który miał 30 dni. Wydaje mi się,że to inofem, biorę go jedna saszetka inofemu i jedna tabletka ovarinu. Okres skończył mi się tak,że nie było najmniejszych plamień po, jakoś tak inaczej. I cały okres to była jasnoczerwona krew, a nie brąz. Mam wrażenie, że jest dużo lepiej, że jest w porządku. Mam nadzieję, że to lekarz potwierdzi
-
nick nieaktualnyJa zaczełam jakoś chyba 3dni przed @ czyli jakieś dwa tygodnie już piję,ale już po tych 3 dniach też zauważyłam że ten okres był inny tak jak piszesz,wcześniej 2 dni brązowych plamień,mnóstwo skrzepów itd.a ostatnio nic tylko czysta krew,ale za to po ze 3 dni jeszcze miałam taki śluz jak by z jakimiś resztkami.Jestem pełna nadziei że ten Inofem na pewno pomoże,ja pije 2 saszetki naraz tak mi zaleciła ginekolog.A ten Ovarin to na co? też na ovulację?
-
Nie, ovarin jest podobny do inofemu ale ma więcej składników.
No ja właśnie nie miałam nic. Tak szybko mi się okres skończył -
nick nieaktualny
-
Ja nie byłam pewna co wybrać więc wzięłam jedno i drugie Bo inofem ma ten inozytol i kwas a ovarin ma jeszcze wit D i parę innych
-
ja to tylko biore kwas foliowy
myslalam o wspomagaczach ale na razie nie ma to sensu
okresu ciagle brak
jutro wizyta u nowego gin i licze na jakas pomoc
w ogole to mialam minimalne brazowe plamienie, doslowne 2 niteczki sluzu 2 dni temu
nie wiem co to bo okresu 0 a u mnie od razu od krwawienia sie zaczyna
gdyby nie brak okresu i moim zdaniem owulacji to pomyslalabym ze to plamienie implantacyjne ale tak to sie nie łudzę -
Może warto coś dobrać? bo wiadomo, że suple nie działają z dnia na dzień tylko zawsze po ok 30 dniach brania
A ja mam ból jak na okres dawniej, mam doła... ostatnio zauważyłam, że tak przy owulacji właśnie mam. Dziwne to wszystko. -
ano... mnie drażnią leki
Ale mam takie bóle owulacyjne jak przed odstawieniem anty na okres a na okres teraz nie mam najmniejszego bólu. -
Hej dziewczyny, Szczesliwgo Nowego Roku! Ja dalej czekam na okres po odstawieniu anty- dzisiaj 37dc..chciałabym żeby już przyszedł bo przynajmniej wiedziałabym ze coś tam się zaczyna regulować a tak to dupa
-
mama Zuzia rowniez zycze szczesliwego Nowego Roku:)
a ja dzisiaj bylam u nowego ginekologa i to na nfz pierwszy raz od wielu lat
dziwny lekarz, na poczatku sie scielismy ze soba
on sie na mnie wydarl prawie, wiec ja na niego
myslalam ze zaraz trzasne drzwiami i wyjde z gabinetu,ale potem sie uspokoil i zaczal byc mily i generalnie wyszlo ok: tzn dal mi skierowanie na prolaktyne, estradiol, progesteron i FSH i od razu powiedzial zebym zeszla na pobranie krwii na dol z kartka, wiec juz dzisiaj mialam
zaprosil na wizyte na 8 stycznia
a co do braku okresu uznal ze moj staly ginekolog przepisal mi za mala dawke
bo powinnam min 10 dni brac a najlepiej 2 tabletki x 10 dni
a ja mialam 1 przez 7 dni
wiec mam jeszcze 10 tabletek od dzisiaj duphaston wziac
a najlepsze ze dzisiaj rano mialam lekkie rozowe plamienie, moze to okres sie zbliza:) poczekam do wieczora i zobacze czy sie rozkreci
tylko zero bolu brzucha na okres, ale moze po laparoskopii tak inaczej -
Hej dziewczyny zaczął się rok 2018 i udało mi się wczoraj namówić męża na działanie w tym miesiącu akurat jestem w okresie w którym powinnam mieć owulacje mam bardzo regularne cykle, a owu zazwyczaj między 11-14dc. Tylko wedlug moich obserwacji nie widać owulacji w ogóle ciekawe czy jeszcze będzie, czy akurat w moje urodziny będę mogła zatestowac;) czy też będzie cykl bezowulacyjny...