Planujące starania na 2018 rok...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysallvie wrote:Hej dziewczyny u nas plany się pozmieniały i niestety musimy o rok przełożyć staranka
evik wykreśl mnie z pierwszej strony jak będziesz miała czas
Ale wam dziewczynki powodzenia i oby jak najszybciej się udało trzymam kciuki !!
Dzięki,poukładajcie sobie tam wszystko i wracaj do nas;-)
sallvie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eViK_90 wrote:Mi się też zdarzyła ostatnio owulacja dzień po okresie, pierwszy raz w życiu tak miałam. Tzn, wszystko na to wskazywało, pewności nie mam. Okres miałam długi, bo 9 dni, a 10 dc owulka chyba...
Ja miałam 6 dc a okres 4 dni nieźle nie ? też byłam w szoku i nie wierzyłam, bałam się,że sobie wkęcam ale jednak już nauczyłam się na tyle swojego ciała -
Seli wrote:Ja miałam 6 dc a okres 4 dni nieźle nie ? też byłam w szoku i nie wierzyłam, bałam się,że sobie wkęcam ale jednak już nauczyłam się na tyle swojego ciała
Heheh jeszcze lepiej! Ja zawsze miałam szybko owulację, ale zaraz po okresie wydawało mi się dziwnie
Seli trzymam kciuki za ten cykl! -
No już 2dpo to jeszcze z 14 i testować można
Śmiesznie, bo wcześniejszą miałam 21 dpo czyli blisko siebie były. Nie chce się nastawiać, chcę wyluzować Jak jest dobrze to jest dobrze -
Seli wrote:No już 2dpo to jeszcze z 14 i testować można
Śmiesznie, bo wcześniejszą miałam 21 dpo czyli blisko siebie były. Nie chce się nastawiać, chcę wyluzować Jak jest dobrze to jest dobrze
No wiadomo, nie ma się co nastawiać, ale trzeba też być dobrej myśli -
Jestem stwierdzilismy, ze jak sie w tym miesiacu nie uda... To sobie odpuszczamy. Bo psychicznie mnie to wykanczalo i najwyzej wpadniemy ;p bo nie chce wracac do anty a porobie tylko wykresy
-
nick nieaktualnyHej wszystkim!!!
My od roku z mężem się staramy i nic
Ja po badaniach krwi i jest ok. Mąż po bafaniach nasienia 2%plemników o prawidłowej budowie
Jestem w trakcie monitorowania pęcherzyka i w sobotę idę sprawdzić czy pęknął.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:13
-
nick nieaktualny
-
Seli wrote:Ja miałam 6 dc a okres 4 dni nieźle nie ? też byłam w szoku i nie wierzyłam, bałam się,że sobie wkęcam ale jednak już nauczyłam się na tyle swojego ciała
A jakie miałaś objawy tej owulacji? Śluz płodny? Temperatura podskoczyła zaraz po owulacji czy później? -
kasienka1188 wrote:A jakie miałaś objawy tej owulacji? Śluz płodny? Temperatura podskoczyła zaraz po owulacji czy później?
Miałam śluz rozciągliwy, przejrzysty, szyjka była bardzo wysoko, a zawsze po okresie mam ją nisko. Temperatura mnie zawiodła... Bo zawsze miałam wykres dwu fazowy a tym razem mam jakiś ogromny spadek... Choć w dzień owu miałam tempkę taką jaką na owulkę miałam i potem wzrosła ale nie tyle co trzeba. Nie wiem, może to nerwy... Dziś mi się ciężko spało i ogólnie przemęczona jestem. -
hej dziewczyny
Witam w 1dc:)@przyszla tak jak miala przyjsc co do dnia,oby przyszla owulacja byla mega plodna:):)mam jeszcze kilka testow owulacyjnych,zawsze robie w popoludniowych lub wieczornych godzinkach,2h przed pije mniej,zawsze przed ovu wychodzily dwie grube krechy.Dzis zakupie jeszcze wit D.Moj maz powiedzial ze teraz nawet piwka sie nie napije przez najblizszy czas,bede mu tez podawac kwas foliowy,mowi zebym go tylko nie otrula:)odpowiedzialam mu,ze zeby otruc takiego potwora,to potrzebowalabym kg trucizny[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Dzień dobry dziewczyny Życzę wszystkim dwóch kreseczek w 2018 roku i powodzenia Zaglądam na inne wątki i przypominam sobie jak to przez 9 cykli było ja swoją przygodę zaczęłam rok temu w styczniu W skrócie miałam wysoka prolaktyne , tsh prawie 3, długie cykle w związku z tabletkami anty, które długo brałam trochę trwało zanim wszysyko wróciło do normy, ale się udało czego i Wam życzę Jak chcecie poczytać jakie badania kiedy warto zrobić w opisie mam link do pamiętnika tam pisałam jakie badania robiłam i kiedy muszę się zebrać w sobie i dopisać dalszy ciąg Będę sobie zaglądać co u was a może uda mi się komuś pomoc moim doświadczeniem i zdobyta wiedza
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Dzień dobry dziewczyny Życzę wszystkim dwóch kreseczek w 2018 roku i powodzenia Zaglądam na inne wątki i przypominam sobie jak to przez 9 cykli było ja swoją przygodę zaczęłam rok temu w styczniu W skrócie miałam wysoka prolaktyne , tsh prawie 3, długie cykle w związku z tabletkami anty, które długo brałam trochę trwało zanim wszysyko wróciło do normy, ale się udało czego i Wam życzę Jak chcecie poczytać jakie badania kiedy warto zrobić w opisie mam link do pamiętnika tam pisałam jakie badania robiłam i kiedy muszę się zebrać w sobie i dopisać dalszy ciąg Będę sobie zaglądać co u was a może uda mi się komuś pomoc moim doświadczeniem i zdobyta wiedza
chetnie do Cb zajrze:)wlasnie popijam kawke i ciezko ruszyc tylek,to poczytam:)[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Seli to dobrze ze mialas owulacje
a mi sie jednak krwawienie nie rozwinelo
nie wiem skad te rozowe plamienie wczoraj rano
moze od nadmiaru seksu w Sylwestra bo naprawde poszalelismy i duzo tego bylo
od dzisiaj od nowa biore duphaston i tym razem 10 dni czyli do 12 stycznia
czy ktoras z Was orientuje sie czy mozna jednak dostac okresu jeszcze podczas brania duphastonu lb luteiny? czy zawsze tylko po odstawieniu? -
_magda87_ wrote:chetnie do Cb zajrze:)wlasnie popijam kawke i ciezko ruszyc tylek,to poczytam:)
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Baylee wrote:Seli to dobrze ze mialas owulacje
a mi sie jednak krwawienie nie rozwinelo
nie wiem skad te rozowe plamienie wczoraj rano
moze od nadmiaru seksu w Sylwestra bo naprawde poszalelismy i duzo tego bylo
od dzisiaj od nowa biore duphaston i tym razem 10 dni czyli do 12 stycznia
czy ktoras z Was orientuje sie czy mozna jednak dostac okresu jeszcze podczas brania duphastonu lb luteiny? czy zawsze tylko po odstawieniu?
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615