plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Dziewczyny dziś zapracowane, albo brak klejących się tematów:)
no ja tez mam ogrom pracy ale musiałam trochę wylać z siebie... teraz zmykam bo sie chyba nie wykopiędziś z pracy...
to może inne powrócą które nie chciały ustosunkowac sie do mojego tematu
miłego dnia wpadnę wieczorkiem po wizycieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata sra* na tych zazdrośników, może niech się własnie swoimi dziećmi zainteresują, bo widać, że nie mogą wyjść z podziwu dla obcego, zamiast coś zrobić, żeby ich też było dobre.
Chrzestny kase może dawać, ale bez jakichś głupich komentarzy.Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Dziewczyny dziś zapracowane, albo brak klejących się tematów:)
ja uciekam do pracy, bo mi się tak smutno zrobiło jak sobie o tym wszystkim pomyślę, że tylko płakać mi się chce... a nie chcę, żeby ktokolwiek to w pracy widział, bo znów się pocieszanie zacznie a tego dzisiaj nie zniosę... także papa
będę wieczorkiem, Beatka czekam na relację i trzymam kciukiBeata lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:dziewczynki mam do was pytanko. no bo my sie juz trochę znamy i nie wstydzę sie wam mówić różnych rzeczy..
nie wiem ale uwazam że moja córka będzie chyba lesbijką. lubi dotykać moich piersi, tak po prostu, pomasować. na początku było to dla mnie śmieszne ale teraz nie pozwalam jej dotykać. a w sobotę zrobiła mi numer, że się boję.. dałam jej swój tel bo lubi robić zdjęcia, gdy mi przyniosła żebym zobaczyła jakie zrobiła, znalazłam tak fotke jej "pipki" - spytałam po co to zrobiła, powiedziała że tak sobie bo chciała zobaczyć..
pal sześc że zrobiła zdjęcie, ale wyobraźcie sobie że np gubię tel i znajduja tam zdjęcie takie, od razu mkówią że pedofilskie pociągi mam.. boże przestraszyłamsię skasowałam od razu to zdjęcie..
nie wiem co robić. nie krzyczałam na nią tylko wytłumaczyłam żwe to śmieszne wcale nie było a wręcz brzydkie, że nie robi sie takich zdjęć..
nie wiem skąd u niej takie pomysły, ja nie robie sobie zdjęc nago..bo jeszcze bym pomyślała że mnie przyuważyła kiedyś czy co..
Kochana ja zalecam spokój nic złego się nie dzieję dobrze ze jej wyjaśniłaś że takich zdjęć się nie robi (to ważne)...
ona jest w takim wieku ze ją wszystko interesuję a najbardziej ją będzie inr=tersowało to że ty dziewczyna ona dziewczyna a jednak inaczej wyglądacie...
teraz najważniejsze zeby znią o tym rozmawiać i przedewszystkim uczulić odnośnie chłopaków żeby czasem "niechciał pooglądac i podotykać bo to ciekawe" - najważniejsza jest teraz rozmowa
córa Ci rośnie i tylemauysia, Libra, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:zosia-ktosia wrote:Ala ma skończone 6 lat. rocznikowo ma 7 (ur w listopadzie 2006r.)
No to chyba taki wiek i fascynacja swoim ciałem i wogóle!!
Ja bym nie panikowała za bardzo ale dla spokoju możesz się przejść do lekarza!!! mój brat z siostrzenicą to takie rzeczy w tym wieku robili ze szok!!
ja w wieku 6 lat w zerówce zaliczyłam całowanie się z chłopakiem na podłodze w wc jeśli to można było nazwać całowaniem ale faktycznie fascynacja ciałem była i takie zastanawianie się dlaczego u mamu to wygląda inaczej nić u mnie
ja spokoju życzę nie ma co apnikowaćRucia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
olus22 wrote:dziewczyny ja zrobiłam sobie dzisiaj TC ale wyszedł negatywny niestety ale nie trace nadzeji bo jest za wczesnie na test ale z ciekawosci chciała zobaczyc czy juz wyjdzie jak by co
poczekam na @ i zobaczy czy bedzie
dziewczyny od paru mam dziwne objawy straszne mnie bola piersi nie moge sie dotknac zrobiły sie ciezkie chodz z reguły mam duże to teraz wydaja mi sie bardziej nabrzmiałe a najgorzej mnie bola w nocy jak sciagam stanik to masakra najgorzej bola po bokach i przy sutkach szczypią jak sie połoze podobnie miałam jak karmiłam ,w nocy staje 4 razy do wc i jajniki mnie czasem bola czy to moze byc objaw ciaży?
mogą i nie muszą być to objawy ciaży - piszę tak bo nie chce już nikogo nakręcać bo potem będzie na mnie
ja mam podobne objawy przed @ i dlatego jestem zdania że jak będę w ciaży objawów nie będę mieć żadnych
dlatego tzrymam kciuki żeby Ci test wyszedł nie bawem pozytywnie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:ale orientuje sie któraś z was jak to badanie sie robi? z krwi w każdym labolatorium? czy to jakies specjalistyczne bardzo badanie?
ja miałam z krwi robione nie wiem ile to kosztowało bo robiłam w klinice ale wystarczy zadzwonić do laboratorium i się zapytać czy robią badanie AMH ale raczej wszędzie robiaBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Witaj Wosebko
dziewczyny która z was miała robione badanie na rezerwe?
ja nie robiłam, ale chyba w przyszłym cyklu się skuszę... w piątek mam wizytę u gina, więc się w cenach zorientuję
no ja dziś ide na wizytę to zapytam tez mojej ginki co o tym myśli
bo wczoraj bodajże tu w poradzie dnia wyczytałam o tym i podejrzewam że z moimi cyklami może mnie to dotyczyć....
ale Ciebie kochana to chyba nie...
a kogo dotycza takie badania?
tam było napisane że jeśli kobieta ma bardzo długie cykle albo jeśli co jakiś czas cykl wypada to wtedy zalecane jest zbadanie bo może być ze rezerwa jest na wyczerpaniu...
no i coć czuje ze u mnie to moze być skoro w tym roku miałam 3 tak długie cykle....?
moja ginka mi zaleciła nie ze względu na długie cykle (bo miałam 29 do 33 i regularnie) ale powiedziała ze warto takie badanie zrobić i wiedzieć na czym człoweik stoi a do tego mam grupę 0...Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
http://babyonline.pl/work/privateimages/forma ts/GALLERY_MAI2/24258.jpg
zobaczcie jaka wyczesana, już mam pomysł jak powiedzieć mojemu M o ciąży i całemu światowi późńiej hehe oczywiście jak w ciąży będę👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Beata wrote:AGA 30 wrote:a ja chociaż jedno!!! ale drugim nie pogardzę oczywiście!!!
czyli trochę rozumiecie ze przy drugim i kolejnym czasem człowiek nie ma siły jak nie wychodzi i stara sie tłumaczyć sobie ż emoże tak musi być...
a co ma powiedzieć osoba która nie ma ani jednego dziecka i zaczyna sobie mówić że chyba tak musi być?
ja bym chciała chociaż jedno o więcej Boga nie śmiem prosić...Libra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Beciu, mam brata, którego moi rodzice adoptowali (6 lat przed moim urodzeniem) i może to mnie trochę oswoiło... Na pewno nie odstraszają mnie PSEUDOargumenty w stylu "jak dorośnie, to was zabije", a wcześniej (z kilkaset stron temu
) któraś z Was pisała, że tak powiedział jej bodajże ginekolog
ja podziwiam ludzi którzy adoptują dzieci ja bym chyba się bała ale nie tego ze "mnie zabije jak dorośnie" ale bałabym się że nie dam temu dziecku miłości na jaką zasługuje...Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Tak Libruś
tylko tak jak juz pisąłam gdybym nie miała wcale dziecka to nie poddalabym sie nigdy!!! starałabym sie wszelkimi metodami aby dziecko mieć
i zamiast na samochód zbierałabym na in vitro np.
tylko czasmi dochodzi do takich sytuacji ze nawet in vitro nie pomaga (a ludzie brną w to dalej zadłużają się na kolejne podejście)...
ja jestem już na etapie in vitro i powiem Wam że czesto dopada mnie zwątpienie i chęć rzucenia tego wszystkiego w kąt czasami to w ogóle mam wrazenie że jestem już pod tym względem emocjonalnie wyprana bo jak przychodzi @ to mnie to przestało ruszać...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnynatusia wrote:Witam dziewczyny. Ja tylko na moment wpadłam,żeby się przywitać. Nie będę pewnie miała teraz za wiele czasu dla was,bo mój tata leży w ciężkim stanie w szpitalu i nie mam do niczego głowy. Pozdrawiam was dziewuszki.
Oj Natuś przykro miOby tata wyszedł z tego
natusia lubi tę wiadomość
-
Fedri, mogę sobie tylko wyobrażasz, przez co przechodzisz Ty i inne dziewczyny (a raczej - pary) czekające już tak długo. Tak sobie o tym wczoraj myślałam i KURNA nawet głupio byłoby mi teraz zajść w ciażę, bo to byłoby takir niesprawiedliwe! Pomyślałam sobie, że na pewno cierpliwości mam jeszcze na 4, 5 cykli (potem będę zbierać nowe zapasy cierpliwości), więc spokojnie mogę oddać po każdym miesiącu moich starań Tobie, Małej, Adze, Ruci, Wosebce... Bo Wam się to już kurna należy z urzędu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 14:10
gocha04, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuchy! Jeżeli okaże się, że faktycznie jestem w ciąży, tzn, że wy też prędzej czy później będziecie matkami! Zaraz stukną dwa lata jak się staramy, po poronieniu 15 miesięcy! Głowa do góry baby wstrętne niedobre.
Straszne z Was marudy!
Ferda - kochanie ty moje ty też będziesz mamą zobaczysz !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 14:11
zosia-ktosia, Fedra, Shagga_80, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
natusia wrote:Witam dziewczyny. Ja tylko na moment wpadłam,żeby się przywitać. Nie będę pewnie miała teraz za wiele czasu dla was,bo mój tata leży w ciężkim stanie w szpitalu i nie mam do niczego głowy. Pozdrawiam was dziewuszki.
dużo zdrówka dla tatynatusia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi