plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuzarciu napisałam Fedrze smsa, aż się popłakała! Ja od razu poleciałam do M. i mu opowiedziałm twoją historię, od razu pojawił mu się banan na twarzy, kazał ci pogratulować, matko dawno nie byłam w takim szoku !!!! Jak to organizm potrafi płatać figle !!!
muzarcia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny...właśnie dziewczyny...dobre ze złymi...i złe z dobrymi...też się zastanawiam nad tym...Wy się tak cieszycie a ja się boję...mam złe przeczucia...wybaczcie dziewczyny ale ja nie umiem się cieszyć...nie teraz...napisałam to po to, by wlać nadzieję w Was i byście nie poddawały się w Waszych staraniach...do tego wzięłam dwa ibupromy, bo mnie bardzo głowa bolała dzisiaj jak wróciłam...jestem beznadziejna...nie wiedziałam, że będziecie tak szaleć...Rucia opanuj się, bo fasolkę poobijasz...powiedz Twojemu m., że musisz iść na tą betę! Też chcę Ci jutro pogratulować jak tylko dostanę gdzieś internet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 16:47
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:muzarcia gratulacje;)
Dziękuję Blondi ale proszę nie nakręcajcie się tak...proszę...już pisałam do Effci...fajne te Wasze dzieciaki...bardzo fajne...Twój to taki blondasek po mamusi...przystojniaki Wam rosną...
I nie szalejcie tak...proszę...pakuję się i zaglądam tu do Was...jak Rucia się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 16:56
Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Blondi22 wrote:muzarcia gratulacje;)
Dziękuję Blondi ale proszę nie nakręcajcie się tak...proszę...już pisałam do Effci...fajne te Wasze dzieciaki...bardzo fajne...Twój to taki blondasek po mamusi...przystojniaki Wam rosną...
I nie szalejcie tak...proszę...pakuję się i zaglądam tu do Was...jak Rucia się czujesz?
Ty się mnie pytasz jak ja się czuje? Jestem taka podjarana twoją betą, że chodze jak nakręcona !!!!!!!!!!!!!!! No czad poprostu !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 17:11
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTERAZ REKLAMACJA DO DOKTORA- PRZECIEZ MIALAS OWULACJE !!!
NO NIEZLE SIE TEN nOWY rOK ROZPOCZAL....
nic, trzeba dalej z bella she dora ania rucia i muzarcia zapylac reszte hehe...she, AGA 30, Dora, anna_w, Libra, Rucia, Amicizia, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muzarciu kochana gratuluje fasolki!
Trzymam tez kciuki za Twojego tate, jest w dobrych rękach!!! Znam.ten Instytut.
Takie to życie wlasnie bywa przewrotne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 17:18
Kaja, zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny