X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego całego podniecenia, jutro chyba i ja zrobię bete !!! Może uda mi się przekabacić starego 8)

Muzarciu kochana zobaczysz, że wszystko z twoją ciążą będzie dobrze! Aaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dora, muzarcia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    W pracy miałam zapieprz dziś (czytaj: siedział Szef ze mną i nie mogłam bezkarnie opierdzielać się ;) ) więc już dziś do Was nie mogłam zajrzeć...przed końcem pracy przypomniało mi się (czytaj: zadzwoniło mi przypomnienie,że dziś mam na 16 do alergologa z Młodym - swoją drogą to pierwszy raz,gdy o mało co bym zapomniała o tej wizycie...ale po prostu teraz mam "ważniejsze" sprawy na głowie,hehehe)...wracając do domu Stary wysadził mnie pod przychodnią i miał zaraz dojechać z Młodym...a tymczasem okazało się,że do Alergologa tylko ja czekam...więc wcale nie nie czekałam...i weszłam sama :) Załatwiłam wizytę bez Młodego...i chwała Bogu,bo przychodnia była pełna chorych-kichających i kaszlących dzieci (a to ta sama poczekalnia dla dzieci chorych jak i zdrowych, absurd jakiś!). Zapisałam na kolejny termin już nas oboje - od marca zacznę i z sobą do naszej Pani doktor chodzić...bo ostatnio moja astma mocno się daje we znaki a ja nie leczę wcale :(
    No i w sumie ok 16:30 byłam już w domku - Stary nawet nie zdążył uszykować Małego w tym czasie :)
    No i korzystając z tego, że mam względną chwilę wolną siadłam do ovu (w komórce)...i nagle czytam , że Kaja gratuluje Muzarci...i kurcze myślę, co Ona pisze! Coś pokręciła :) A tu proszę, nikt nic nie pokręcił :) Cóż za fantastyczna wiadomość...aż odpaliłam kompa,żeby napisać coś więcej niż tylko "lubię to" :) Kochana Muzarciu gratuluję...no i niczym się nie martw, wszystko będzie dobrze :)

Kaja, Rucia, Beata, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia- jutro na bete marsz !

Staremu powiedz ze kolezanka ciezarowka Ci kazala a ciezarnym sie nie odmawia bo sie wam myszy zalegna... ;D

AGA 30, Rucia, muzarcia, Beata lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 no tez się cieszę ,że sie udało rewelacja teraz kochana na ciebie kolej

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak takie cuda się zdarzają to i może ten mój cykl będzie szczęśliwy he he!!!
    Może jakiś wariat dotarł do tego jajeczka !!!:-)

Libra, muzarcia, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak jest cos w tym ze to rok rodziny... niezly ten styczen!!!

Rucia idz na bete to bedzie wszystko jasne:-)

Rucia, muzarcia, Beata lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i termometr stłuczony he he...zaczynam podejrzewać, że tu są jakieś czarownice;-)

Dora, AGA 30, Rucia, Libra, Shagga_80, she, mauysia, Beata, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie- stluklas ten nieszczesny termometr... jaki ten los przewrotny hehe... mialas zawiesic staranka na conajmniej 9 miesiecy... a tu.... FASOLKA!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 17:27

Rucia, Beata lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale swoja drogą..jak to jednak trzeba pilnowac tych lekarzy na kazdym kroku...

Rucia, muzarcia, Libra, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jesli Ci sie uda to poslij clo kolejnej staraczce... moze tez przyniesie szczescie hehe... :)

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    gocha04 wrote:
    Beata popieram takie wychowywanie, bardzo mądrze:) Mam nadzieję, że moja mądrość nie zniknie przy pierwszym wymuszeniu płaczem przez moje dziecko:)

co do wykresu to temp pokręcone, ale nie wszystko jeszcze stracone może oowu się przesunęła, ból głowy zaburzył temp i dlatego tak to wygląda, a śluz to może kwestia picia mniejszej ilości wody. Ciężko powiedzieć, o której masz wizytę? Zobaczymy co gin powie.

Opierdziel chrzestnego!

MAM NADZIEJĘ ŻE COŚ ZOBACZY, WIZYTĘ MAM O 18,00
    a co do chrzestnego to długa i skomplikowana sprawa, bo on już zaczyna jej dawac po kryjomu żebyśmy nie widzieli

ostatnio sie mega wkurzyłam gdy dał jej 500 zł i powidzial niech rodzice Ci kupią kurtkę i buty na zimę!!!
    oj była awantura - powidziałam ze mnie póki co stac na ubrania dla dziecka!!!

teraz sie z tego śmieję i żartuję do mojego męza że zróbmy sobie wiecej dzieci to tym bardziej bedą nam dawać...

oczywiscie ani ten wujek ani teściowa nie widzą w tym żadnego problemu bo przecież on ja kocha jak swoja córkę i skoro dał swojemu synowui to mógł dać i jej.... rozumiecie?????
    czy tlko ja tego nie pojmuję?

Beatko, Chrzestny głupi jak takie teksty sadzi... nie przejmuj się, dziewczyna Twoja mądra, to zrozumie, że pieniądze są potrzebne do życia, ale w życiu jest najważniejsza miłość i poczucie bezpieczeństwa

Beata, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    i termometr stłuczony he he...zaczynam podejrzewać, że tu są jakieś czarownice;-)

No to pięknie zawiesiłaś staranka kochana!!!
    No to teraz dieta na bok!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego przysłali mi przez pomyłkę zwykły zamiast owulacyjnego...czekam na owulacyjny, dopiero przyjdzie...

Agunia dobrze, że byłaś u lekarza...ciśnienie trzeba unormować...a co do diety, to na pewno będzie dalej, bo to dieta o niskim indeksie glikemicznym...normalizuje poziom cukru we krwi...

A odchudzanie to efekt uboczny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 17:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Rucia- jutro na bete marsz !

Staremu powiedz ze kolezanka ciezarowka Ci kazala a ciezarnym sie nie odmawia bo sie wam myszy zalegna... ;D

Gadgetko jak na razie cały czas trajkoczę ma nad uchem o Muzarci, rano tak czy siak zrobię sikańca, a na betę pojadę swoją drogą :)

Ale los potrafi spłatać nam figle! Nawet nie sądziłam, że nasz organizm potarfi takie cuda :D

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:

No to pięknie zawiesiłaś staranka kochana!!!
    No to teraz dieta na bok!!!:-)

Aguś - dieta w ciąży nie zaszkodzi. Nie jest powiedziane, że trzeba jeść za dwoje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Witam dziewczyny. Ja tylko na moment wpadłam,żeby się przywitać. Nie będę pewnie miała teraz za wiele czasu dla was,bo mój tata leży w ciężkim stanie w szpitalu i nie mam do niczego głowy. Pozdrawiam was dziewuszki.

oj, co to ostatnio się robi??:(
    natuśka, mam nadzieję, że Twój tato szybciutko się wyliże i wróci cały i zdrowy do domciu...

natusia, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja wróciłam od lekarza i weterynarza he he!!!
    Dostałam skierowanie do neurologa i znowu tabletki na serce i ciśnienie!!!
    i znowu 2 miesiące łykania leków!!:-(:-(

Aga, a czy to będzie przeszkadzać w waszych planach lutowych?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEŚĆ JESTEM TU NOWA I STARAMY SIĘ OD LIPCA 2012 O DZIDZIE ALE JAK NARAZIE NIC NIE WYCHODZI.POWOLI TRACIMY NADZIEJĘ W TO ŻE SIĘ UDA... A JAK U WAS?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu kochana jak bardzo się cieszę:)gratulacje z całego serduszka:)jednak cuda się zdarzaja:)

Rucia, zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    CZEŚĆ JESTEM TU NOWA I STARAMY SIĘ OD LIPCA 2012 O DZIDZIE ALE JAK NARAZIE NIC NIE WYCHODZI.POWOLI TRACIMY NADZIEJĘ W TO ŻE SIĘ UDA... A JAK U WAS?

my z m też się staramy od lipca, na ovu jestem od końca października... a dzisiaj nowa nadzieja, nowa fasolinka!!! także święto na całego, bo taka niespodziewana... życie jest przewrotne... prowadź wykres i będziemy działać:) może następny cykl będzie Twój;) życzę Ci tego:)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 1253 1254 1255 1256 1257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ