plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGadgeciu myślę o tym samym...dokładnie o tym samym...Ruciunia i Wosebcia na betę...Libra głowa do góry...
...i powiem Wam coś....nie było żadnego wystrzału do środka, no jeden w tych okolicach...nie staraliśmy się...to jest jakiś matrix...
Zośka dzięki...ja siedzę i myślę a m. nic nie wie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 18:27
zosia-ktosia, Dora, Libra, Rucia, Woseba, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:natusia wrote:Muzarciu kochana gratuluję! trzymam kciuki za cibie i twojego tatę . musi byc dobrze. buziaki
natuśka Twój tata też wyzdrowieje nie długo:)
natusia ja za Twojego tatę też! Bardzo, bardzo...natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarciu właśnie dopiero zobaczyłam twój wykres i mnie zatkało
ale zajefajnie normalnie JUPI !!!! moje najserdeczniejsze gratulacje kochaniutka
tak mocno się ciesze że Ci się udało
Woseba, Beata lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia uspokój się!!!! Widzicie co te hormony z naszą Rucią zrobiły? Ha ha...może jakąś meliskę, co? Ja się tak rozpłakałam jak dora nam oznajmiła, że jest w ciąży i gadgetka i w ogóle tu dużo płaczę ostatnio...
Woseba, Dora, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny własnie wróciłam
jestem ząłamana ale co u mnie napisze za chwile
mam WAZNĄ info dla MAZUCI jesteś??????????????ważne pILNE!!!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Niech no tylko reszta dziewczyn to wszystko zobaczy! Fedra jest na angielskim, ale powiedziała, że wieczorem przyleci z gratulacjami do Muzarci
ja patrzę, patrzę i się napatrzyć nie mogę!!! aż mi się ze szczęścia łezka w oku kręci:) -
muzarcia wrote:Gadgeciu myślę o tym samym...dokładnie o tym samym...Ruciunia i Wosebcia na betę...Libra głowa do góry...
...i powiem Wam coś....nie było żadnego wystrzału do środka, no jeden w tych okolicach...nie staraliśmy się...to jest jakiś matrix...
Zośka dzięki...ja siedzę i myślę a m. nic nie wie....
muzarcia jedzcie ostrożnie no i powiedz mężusiowi o tej radosnej nowinie kochana:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Rucia uspokój się!!!! Widzicie co te hormony z naszą Rucią zrobiły? Ha ha...może jakąś meliskę, co? Ja się tak rozpłakałam jak dora nam oznajmiła, że jest w ciąży i gadgetka i w ogóle tu dużo płaczę ostatnio...
Moje hormony są spokojneNie jest powiedziane że jestem w ciąży! Bladzioch dla mnie nic jeszcze nie oznacza
Cieszmy się na razie Wami, Gadgetą, She, Dorą, Bellą, Anną Muzarciu Toba oczywiście i resztą fasolinek! Jestem mega szczęsliwa, ze jest taki wysyp !!!
Libra, Dora lubią tę wiadomość