plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:CHLERKA NO DOBRZE CZYTAM!!!!!!!!!!
GRATULACJE MOJA DROGA!!!!
Szok totalny!!! Jak to się stało!!!
Gratulacje!!!!!!!!
Aga no jak Ci to powiedzieć....tatuś z mamusią się mocno i często przytulali i całowali hehe i się stało tak, jak się stało....
Rucia, Effcia28, Libra, gadgeta, zosia-ktosia, mala29_, AGA 30, Amicizia, Beata, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:CZEŚĆ JESTEM TU NOWA I STARAMY SIĘ OD LIPCA 2012 O DZIDZIE ALE JAK NARAZIE NIC NIE WYCHODZI.POWOLI TRACIMY NADZIEJĘ W TO ŻE SIĘ UDA... A JAK U WAS?
Sylwia to dopiero pół roku.Macie jeszcze mnóswo czasu. Tobie pewnie wydaje się że to wieczność, dla nas to nic nwego
.
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Woseba wrote:muzarciu kochana jak bardzo się cieszę:)gratulacje z całego serduszka:)jednak cuda się zdarzaja:)
Ja życzyłabym Tobie też w tym miesiącu takiego cuda...
no już niedługo się okaze:)ale jakoś wydaje mi sie ze małe szanse na to.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarciu, jejku jak Ty mi dzisiaj humor poprawiłaś, to nawet nie masz pojęcia... tak się ciesze, jakbym to ja w ciąży była:D
na koniec pracy myślę sobie, no cóż nałogowiec ze mnie, wejdę na chwilę i zobaczę może muzarcia się odezwała... ciach prach na wykres, bo świeża aktualizacja i.... tak zaczęłam sama do siebie gadać, cieszyć się, że aż sprzątaczka przyszła zobaczyć co się dzieje... a ja wyje ze szczęścia do mojego kompa:) zajebiście:) aż brak mi słów:) GRATULACJE gęba mi się cały czas śmieje... chyba z tej radochy dzisiaj mego m wykorzystam:)
ps. masz też gratulacje od mojej kochanej sprzątaczki Janinki:)Rucia, Woseba, Amicizia, Beata, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczynki mówię sobie trzeba sprawdzić co tam dziewczyny napisały:)siadam czytam zła wiadomość!
Natusia bardzo mi przykro i wierzę ,że tata z tego wyjdzie i tego mu życzę
czytam dalej a tam gratulację dla mazurci myślę ktoś się pomylił-ale nie:)
Muzazrcia Gratuluję Ci bardzo bardzo:)i Twojemu tacie również życzę szybkiego powrotu do zdrówka bo mu rośnie wnuczek/wnuczka:)
Jeszcze raz GRATULUJĘ:*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 18:01
natusia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:muzarcia wrote:Woseba wrote:muzarciu kochana jak bardzo się cieszę:)gratulacje z całego serduszka:)jednak cuda się zdarzaja:)
Ja życzyłabym Tobie też w tym miesiącu takiego cuda...
no już niedługo się okaze:)ale jakoś wydaje mi sie ze małe szanse na to..
A ciebie gdybym mogła to najchętniej kopnęłabym w tyłekprzestań gadać, wiesz co masz robić tak?
no....
zosia-ktosia, Woseba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wosebka napisała mi sms żebym weszła na forum..
GRATULACJE MUZARCIU MOJA KOCHANA NAJDROŻSZA !!!!
super, mego hiper fajnie.
jakie to życie bywa zaskakujące:)
teraz relaks, bez odchudzania mi proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2013, 18:11
gadgeta, Woseba, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:CZEŚĆ JESTEM TU NOWA I STARAMY SIĘ OD LIPCA 2012 O DZIDZIE ALE JAK NARAZIE NIC NIE WYCHODZI.POWOLI TRACIMY NADZIEJĘ W TO ŻE SIĘ UDA... A JAK U WAS?
Sylwia to dopiero pół roku.Macie jeszcze mnóswo czasu. Tobie pewnie wydaje się że to wieczność, dla nas to nic nwego
.
masz racje dla mnie to wiecznosc ale 3lutego mam miec okres i mam nadzieje ze nie przyjdzie choc szczerze watpie w to...bylo by to za piekne. Wiem psychika robi swoje i stres- tak lekarz mowilmuzarcia, Beata lubią tę wiadomość