plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rutka a masz więcej testów ciążowych?
Effcia mam jeden jedyny na jutro albo pojutrze. Jeszcze się zastanawiam kiedy go użyć
bo ja sobie pomyślałam ,że gdybyś tak miała więcej to mogłabyś jednego zrobić dziś -ale jak masz jeden to czekam na info od ciebie jutro lub pojutrze:) -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Dawaj Beatka...opowiadaj kochana tę informację...
kochana Gratulacje!!! nie moge w to uwierzyć ale sie cieszę!!!! a ja tu z takimi wiadomościami ostrzegawczymi leciałam... ele to juz nieważne, opowiadaj jak to sie stało że zrobiłas test?
ok pewnie napisałas lece poczytać
suuper cuda sie zdarzają to moze i mi sie zdarzy płakac mi sie chceOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:a fuuuuuuuuuuuu a ffffffuuuuuuuuuuuuu leeeeeeeeeecą fluidki......ale moje słabe....póki co słabe.....
mazurciu kochan ja łapię... bo mnie teraz czeka chyba leczenie...Woseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Mała za chwilę Ty będziesz i nie broń mi się...nie zaprzeczaj...
muzarcia raczej ta chwila będzie trwała troszkę dłużej bo zastanawiam się nad wstrzymaniem się na jakiś czas od staranek.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyRucia wrote:Woseba wrote:muzarcia wrote:Woseba wrote:muzarciu kochana jak bardzo się cieszę:)gratulacje z całego serduszka:)jednak cuda się zdarzaja:)
Ja życzyłabym Tobie też w tym miesiącu takiego cuda...
no już niedługo się okaze:)ale jakoś wydaje mi sie ze małe szanse na to..
A ciebie gdybym mogła to najchętniej kopnęłabym w tyłekprzestań gadać, wiesz co masz robić tak?
no....
tak wiem wiem:)ale chyba jakos te emocje ze mogło sie udac opadły ze mnie.... -
nick nieaktualnygadgeta wrote:Wosebus i jak ladnie Twoja tempka odbila...
czyzby to bylo to o czym mysle... ? hehe...
oby kochana oby:)jak mi tu zaraz wszystkie zafasolkowane chuchna na wykres to napewno tak będzie:)Libra, zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic nie brałam....ach jednak brałam...po cichu ciążowe fluidki tu wysyłane przez dziewczyny nasze zafasolkowane...korzystaj z tego powietrza tu na forum a się uda...ale serduszkować trzeba do tego też he he
Woseba, Libra, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:muzarcia wrote:Dziękuję Kopciuszku....na Ciebie też czekamy...i liczymy...
JAK MI KTÓRAŚ TU POWIE, ŻE NIE WIERZY W CUDA TO NASTRZELAM PO TYŁKU...ZAPAMIĘTAĆ...
w jaki sposob tobie sie udalo? bralas cos?
to był szczęśliwy traf... wielce szczęśliwy traf:)
Beatka pisaj, jak tam po wizycie...Beata lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:BEATKO PROSZĘ POSPIESZ SIĘ CO TO ZA OSTRZEŻENIE? PEWNIE DOTYCZĄCE LECZENIA? PISZ SZYBKO....
tak ochana jak jechałam do mojej ginki słuchałam rmfu
i tam dali komunikat o dianie 35 ( o ile dobrze kojarze to Ty miałaś brać)
że odnotowano kilkadziesiąt śmiertelnych przypadkków po żaźyciu... tak sie przestraszyłam że nie mogłam sie skupić nawet na wizycie gdybym miała nr do Ciebie to odrazu bym dzwoniła...
i wchodze tu szbko jeszcze w butach właczam kompa pisze wołam Ciebie...
a tu czytam zerkam wyżej Gratulacje dl a Mazurci!!!! nie moge w to uwierzyć to prawdziwy CUUUD błagam niech i mi sie przytrafi !Woseba, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006