plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia z główki Ci zaraz chyba wybije te dziwne myśli...
zamartwianie się a tym bardziej NA ZAPAS jest zupełnie niepotrzebne.. lekarz by powiedział gdyby cos zauważył. Kochana myśl że będzie dobrze, kto jak kto ale ty powinnaś juz wiedZiec że lepiej jest jak się żyje z pozytywnym nastawieniem do życia..Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka................4...........35lat......22.10......warszawskie
plemniczka..........2...........28lat......22.10......śląskie
BellaRosa...........1...........24lata.....22.10......Lubelskie
she....................6............35 lat......24.10......pomorskie
gadgeta............12...........32lata.....28.10......kujawsko-pomorskie
Mała29.............86............29lat......29.10......UK...P.podkarpacie
Sandraa.............5............22lata.....05.11.......wielkopolska
zosia-ktosia........4............29lat.......07.11......łódzkie
monisia24..........11...........24lata.....09.11......podkarpacie
kiti......................3...........24lata.....11.11......małopolskie
mauysia..............7...........30 lat.....13.11......wielkopolskie
aneczkaaa1985..28.........27 lat.....13.11......warmińsko-mazurskie
Jak mija dzień dziewczynki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ja dzisiaj czuje już bardziej piersi więc @ idzie niestety wielkimi krokami... Wiem, że to nie ciążowy ból, bo jak byłam w ciąży to mnie bolały całe i straszliwie a na @bolą od zewnątrz i się nie "nadymają". Czyli moje wczorajsze nadzieje szlag trafił ;P Modlę się tylko, żeby ta @ przyszła najwcześniej pojutrze, bo wyjdzie na to, ze mam bardzo późną owulację i straszliwie krótką FL -
nick nieaktualnydzien dobry dziewczynki kochane:) monisku nie zamartwiaj sie tak bardzo- usg Ci dzisiaj wszystko wyjasni:) ja przez tydzien sie zamartwialam ze nie bylo owu bo gin nic nie widziala a tu wczoraj na monitoringu sie okazalo ze jednak byla i to prawdopodobnie nawet z OBU jajnikow... :0
-
Czesc. @ nie rozkrecila mi sie... tylko plamienia. Wczoraj zrobilam test rano wyszly dwie kreski, jedna bardzo bardzo blada... bylam na becie. Beta pozytywna... 2 tydzien od zaplodnienia... jutro mam powtórzyc.
Jestem w ciązy.zosia-ktosia, Woseba, klamka, BellaRosa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Hej dziewczynki
Ja dzisiaj czuje już bardziej piersi więc @ idzie niestety wielkimi krokami... Wiem, że to nie ciążowy ból, bo jak byłam w ciąży to mnie bolały całe i straszliwie a na @bolą od zewnątrz i się nie "nadymają". Czyli moje wczorajsze nadzieje szlag trafił ;P Modlę się tylko, żeby ta @ przyszła najwcześniej pojutrze, bo wyjdzie na to, ze mam bardzo późną owulację i straszliwie krótką FL
bellus a Tobie na razie tempka nie spada wiec nie boj zaby... kto wiem? moze wlasnie Ty nam tu przetrzesz ciazowe szlaki...;P -
nick nieaktualnyhej gadgeta :)wow to masz szanse na bliźniaki :)super:)mi do szcescie jeden skarb wystarczy :)tylko żeby był:)no usg wszystko wyjasni:)wiec czekam spokojnie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2012, 08:58
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonisia24 wrote:hej gadgeta :)wow to masz szanse na bliźniaki :)super:)mi do szcescie jeden skarb wystarczy :)tylko żeby był:)no usg wszystko wyjasni:)wiec czekam spokojnie:)
monis tak jak Tobie-niech chociaz jedno dzieciatko bedzie.... byle zdrowe:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPLEMNICZKA, GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o BOOOSZ, az mnie ciarki przeszly!!!!!!!!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!!!!!!! cudowna wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!! trzymaj za nas kciuki, i wyslij prosze troche pozytywnych fluidow!!!!!!!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualny