plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PLEMNICZKONIE WIEM JAK CI GRATULOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No uściskałabym Cię najmocniej jak tylko umiem! Nawet nie wiesz jak się skarbie cieszę :D:D Boże to niemożliwe Słuchajcie, ja zanim zaczęłam pisać tu to pisałam na kafe na jednym z wątków. Wyobraźcie sobie, że wczorem jedna z tamtych oznajmiła ciążę a dzisiaj 2 kolejne To jakiś wysyp fasolek Z naszą Plemniczką to od wczoraj 4 ciąże Dzięki Ci Panie za te piękne cuda, które zesłałeś na te dzieczyny!!!!!!!!
Moniusiu ja nie wiem czy tem spada czy nie, bo od przedwczoraj nie mierzę ;( stłukłam termometr -.- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:wiecie co jesli jutro wyjdzie dobrze beta, to w dupie mam to mierzenie wtedy, tylko sie niepotrzebnie tym stresuje. Moze jak czlowiek sie stara to jak najbardziej to pomaga, ale w kolejnym etapie juz nie:(
dokładnie. po co ci dodatkowe strasy/...
zrób bete i się wtedy zobaczy -
Plemniczko z tą temperaturą wyższą w ciąży to ściema totalna wielu kobietom opada w terminie miesiączki i albo utrzymuje się nisko (znaczy w normie 36,6) albo ma skoki. Wyluzuj O ciąży świadczy test, brak @ i objawy a nie głupawa temperatura
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczka ale ja bym tez poszła do gina bo wiesz niska temp moze tez swiadczyc ze masz mało progesteronu a wtedy koniecznie trzeba brac w tabletkach :)wiadomo ze z ta temp to różnie bywa ale ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu :)kurde super ze wkoncu jednej z nas sie udało:)
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziekuje... tylko ze mi dzisiaj spadla az na linie... prosze napiszcie jesli wiecie czy to bardzo zle:(, czy moze tak byc jesli to jednorazowy spadek, a jutro pojdzie w gore? tak szczerze poprosze.
idz na bete jutro, tak jak monisia radzi i sprawdz czy wszystko okej. wykresy niektorych dziewczyn sa dziwne, i spada czasem tempka, a pozniej idzie w gore, tak jak chyba zosia napisala. nie warto sie denerwowac. i moze idz do gina i zapytaj co i jak.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonisia24 wrote:Plemniczka ale ja bym tez poszła do gina bo wiesz niska temp moze tez swiadczyc ze masz mało progesteronu a wtedy koniecznie trzeba brac w tabletkach :)wiadomo ze z ta temp to różnie bywa ale ja bym nie ryzykowała na Twoim miejscu :)kurde super ze wkoncu jednej z nas sie udało:)
ooo to to to. Dokladnie tez tak uwazam. Moze byc za niski progesteron, moze potrzebujesz wsparcie, i bedzie dobrze.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Temperaturą się nie przejmuj!!!!!! Bo wpierdziel i do lochu! Się uczepiłaś tej temperatury jakby to był jakiś nadzwyczajny wyznacznik... wiesz ile kobiet wcale sobie tyłka nie zawraca temperaturą??? Zamiast się cieszyć cholera to problemów szukasz! Idź sobie zjedz ogórka i ciastko czekoladowe a nie szukasz jakichś nieprawidłowości -.- No co za baba!!!!
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja m napisałam m ze mamy wreszcie pierwszą ciaze na forum :)wie ze z Wami pisze :)i wiecie co mi odpisał ?że ma nadzieje ze nasza bedzie druga:* kochaniutki jest :)ale nawet i ostatnia moze być :)byle nam sie wszystkim udało
zosia-ktosia, plemniczka lubią tę wiadomość