plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oby Dodi (ale tak szczerze szczerze to wątpię, u mnie tak wygląda pare dni przed @, bez kija nie podchodzić).
Chociaż to też wolałabym żeby teraz mój m miał rację (zwłaszcza że sie na niego dzisiaj w nerwach wydarłam, że dziecka sobie zrobić nie możemy i w ogóle to my nic nie mamy
).
Masakra...
Sama siebie nie poznaję, co cykl to gorszy wnerw.
Chyba to liczenie mózg mi resetuje po trochu. Muszę na luz wrzucić (=brac przykład z m, bo ten takiego lajta ma w tym wszystkim, że az mnie drażni).
No.
To jak widac powyżej @ nadchodzi. Strach się bać.
To moze jednak z tego testowania zrezygnuję. Zobacze jak rano będzie i zdecyduję.
Zmykam bo jutro test mam mieć. Musze co nieco przejrzeć jeszcze.
Papaty!
Dodi, martula, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Oby Dodi (ale tak szczerze szczerze to wątpię, u mnie tak wygląda pare dni przed @, bez kija nie podchodzić).
Chociaż to też wolałabym żeby teraz mój m miał rację (zwłaszcza że sie na niego dzisiaj w nerwach wydarłam, że dziecka sobie zrobić nie możemy i w ogóle to my nic nie mamy
).
Masakra...
Sama siebie nie poznaję, co cykl to gorszy wnerw.
Chyba to liczenie mózg mi resetuje po trochu. Muszę na luz wrzucić (=brac przykład z m, bo ten takiego lajta ma w tym wszystkim, że az mnie drażni).
No.
To jak widac powyżej @ nadchodzi. Strach się bać.
To moze jednak z tego testowania zrezygnuję. Zobacze jak rano będzie i zdecyduję.
Zmykam bo jutro test mam mieć. Musze co nieco przejrzeć jeszcze.
Papaty!
w sensie test z j.niemieckiego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:a własnie jak to jest z ta szyjka we wczesnje ciąży? niby wiadomo, że robi sie rozpulchniona i powinna byc zamknieta ale wiece cos wiecej od strony praktycznej jak to z nia w koncu jest?
ponoć twarda i zamknięta (dodam, że chodzi o wczesna ciążę)... co do wysokości to różnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 23:02
Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
aha no to znowu wiem już nieco więcej

Muska to byłby niezły PMS jeśli tak Cię nachodzi
powodzenia na teście Ci życzę i również czekam na info po badaniach
nasze wczesne fasolki powinny powiedzieć jak to u Nich wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 23:05
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ponieważ kolejny miesiąc starań mogę zaliczyć do nieudanych, powiedzcie jak dajecie radę "wyłączyć" myślenie o dziecku, jaki jest sposób żeby odpuścić, jak można oszukać rozum, tłumacząc mu, że mi już nie zależy, że "będzie co ma być" kiedy ja tego tak bardzo, bardzo, bardzo chcę... Nie potrafię się odblokować i nawet jak sobie odpuściłam wykresy i inne wspomagacze, to mi gdzieś ciągle w głowie kołatała myśl, że to już prawie połowa cyklu i że to może już te dni, że może teraz jest szansa..... eehhh... jakie to niesprawiedliwe

-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:mi sie tez wydaje ze rozpulchniona to raczej pozniej sie robi a nie na tak wczesnym etapie a wysokosc to juz od kobiety zalezy

http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-184853.html
dziewczyny parę stron temu wkleiły link... tutaj właśnie też znajdziesz odpowiedź m.in. na to pytanie:)
a teraz buziam i idę lulać do m:) do jutra:)
Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucyZ wrote:Ponieważ kolejny miesiąc starań mogę zaliczyć do nieudanych, powiedzcie jak dajecie radę "wyłączyć" myślenie o dziecku, jaki jest sposób żeby odpuścić, jak można oszukać rozum, tłumacząc mu, że mi już nie zależy, że "będzie co ma być" kiedy ja tego tak bardzo, bardzo, bardzo chcę... Nie potrafię się odblokować i nawet jak sobie odpuściłam wykresy i inne wspomagacze, to mi gdzieś ciągle w głowie kołatała myśl, że to już prawie połowa cyklu i że to może już te dni, że może teraz jest szansa..... eehhh... jakie to niesprawiedliwe

a powiedz mi ile się już staracie z m.? -
hej LucyZ
pewnie nie jedna z nas tak miała, ale takim nastawieniem nic nie zdziałasz i wiem to po sobie, choć i tak efektu jeszcze nie ma
Blokady psychicznej nie przeskoczysz i niestety to tyklo i wyłącznie zależy od tego jak podejdziesz do sprawy, bo recepty na to raczej nie ma
nie ma innej opcji niż wrzucić na luz i cierpliwie czekać. Oczywiście życzę Ci powodzenia
Libra, Beata, Shagga_80, Fedra, LucyZ, magdzia26 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH