X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Dzień dobry dziewczynki,

Dzisiejszy dzień pod znakiem trzymania kciuków za małą podczas HSG. Żeby minęło bezboleśnie i bez żadnych komplikacji.

Ja jeszcze nad żadnym cyklem nie stawiam krzyżyka, bo @ się żadnej z Was jeszcze nie pojawiła.

Libra - że co...? Trzy tysiaki kosztuje taka przyjemność (czyt. depilacja laserowa)? No to całkiem sporo...

to zależy co chcesz zrobić:) ja się jeszcze zastanawiam:)
    ogólnie chcę pachy, łydki z kolanami i bikini (nie wiem tylko czy poprzestać na lini stringów, czy zrobić sobie głębokie;) Ogólnie ten zestaw przy głębokim bikini kosztowałby chyba ok 300zł za jedną wizytę... a wizyt może być od 6-9 co ok 6-8 tygodni... także nie jest to wydatek jednorazowy tylko rozłożony w czasie:)
    a że koleżanka ma znajomości, to mnie wkręciła:)hehehe... i jak mogłam z tego nie skorzystać? perspektywa możliwości rozstania się z golarką, depilatorem i pozbycie się wkacyjnych potówek - jest super:)

moja siostra kilka lat temu zrobiła sobie laserowa depilacje bigini ( głeboki) i jak sama mówi to bys swietny pomysł. I poleca wszystkim. ja jak narazie depiluje sie woskiem, zakupiłam sprzet i depiluje;)

a bolało ją to? mam nadzieję, że nie będę się drzeć;) i jakoś wytrzymam jakby co:)

pierwszy zabieg był najmniej przyjemny:) ale jak dało sie wytrzymac i mniej miała włoskow tym bol mniejszy. jak stwierdziła, dla takiego efektu warto było:) 5 lat miała spokoj, nastepnie zaczely odrastac jej włoski słabsze niz miala wczesniej:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maurcia trzymaj się kochana *) ale zatestuj dla pewności

Mała trzymam kciuki, ale jesli czujesz sie bardzo zmartwiona to moze idź skonsultuj to napewno Cię uspokoji

mala29_ lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Cześc dziewczynki, wszystkim Wam cześć...ostatnio czuję afront wobec literek he...u mnie dziś dużo lepiej...wychodzi na to, że problem był w tym, że nie popiłam całą szklanką płynu bromergonu i miałam efekty w postaci takich jazd wczoraj z ranka...dziś mnie suszy...wpadłam na chwilkę...moja temperatura oszalała...ech...zobaczę jutro...że też jak mam cały czas jedną, w zasadzie pierwszą fazę mam takie wysokie, a bez leków mam niskie i to bardzo....nie wiem ale dla włsnego uspokojenia nerwów zrobię dziś test...przecież ja się nie będę stresować...niby dlaczego a do tego wczoraj musiałam wziąć lek na uspokojenie, taki ten dzień był dla mnie nieciekawy, że skończyło się długim nocnym spacerkiem i właśnie uspokajaczem...buziam słoneczka kochane....jak znajdę chwilkę, to napiszę co dzień przyniósł....Wam niech przyniesie słońce i radosć, spokój i dobre samopoczucie...mała trzymam za Ciebie kciuki;-)

to dobrze, że już lepiej... ale te Twoje wysokie tempki, czy to może być skutek uboczny tabletek anty?

Mała... odpoczywaj i się nie stresuj... będzie dobrze:)

niom, dziewiąta... ciekawej jak się ma malutka...

mala29_ lubi tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co wazne jesli chodzi o depilacje laserowa to przede wszystkim sprawdzony i profesjonalny gabinet.Moja znajoma miaa depilacje nóg i pani kosmetyczka poparzyła ja tym laserem talk ze cale nogi miala w bolacych strupach, straszny widok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libruś a to taka pewna skuteczna metoda? byłas już na konsultacji?

ja już kiedyś robiłam przymiarkę... jakieś 3 lata temu... jeszcze to myło mniej powszechne i wtedy taki zestaw kosztowałby mnie ponad 5 tyś, więc zrezygnowałam... a teraz z upustem można powiedzieć, że prawie darmo:)

TAK ROZUMIEM ale czy oglądała Twoje owłosienie?

bo ja kiedyś teś chciałam ale powiedziała że mam janse i na nie laser może skutecznie nie zadziałać bo są to wiążki światła które wykrywają głownie włosy na podstawie koloru czyli im ciemniejsze tym wieksza skutecznosć

ja mam ciemne jak węgiel;) a będę miała robione jakąś metodą, która jest najmniej bolesna... ponoć...

Beata lubi tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

ja już kiedyś robiłam przymiarkę... jakieś 3 lata temu... jeszcze to myło mniej powszechne i wtedy taki zestaw kosztowałby mnie ponad 5 tyś, więc zrezygnowałam... a teraz z upustem można powiedzieć, że prawie darmo:)

bo ja kiedyś teś chciałam ale powiedziała że mam janse i na nie laser może skutecznie nie zadziałać bo są to wiążki światła które wykrywają głownie włosy na podstawie koloru czyli im ciemniejsze tym wieksza skutecznosć

ja mam ciemne jak węgiel;) a będę miała robione jakąś metodą, która jest najmniej bolesna... ponoć...

Libra a powiedz mi bo depilacja laserowa jest rozlaozona w czasie, co w sytuacji jesli bedziesz juz w ciązy:) czy nie bedzie przeciwskazan do kontynułowania zabiegu? bo z tego co wiem sa zabiegi których wykonywac nie mozna

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beciu, na razie jeszcze się chyba nic w cyklu nie rozstrzygnęło. Temperatury trochę wzrosły względem tych z początku cyklu, ale śluz masz jeszcze płodny (rozciągliwy) więc chyba jeszcze nie ma co interpretować skoku temperaturowego.
    Cierpliwości :)

no tak własnie myslę tez tylko czy ten program będzie na tyle mądry żeby mi znów przestawić jesli tempki dalej wzrosną... mam nadzieję że tak

Wszystkie wiemy, że ten program jest głupi jak but :P Nawet nie wiemy jakich kryteriów używa do "wyznaczania owulacji".

Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

NO TO KOCHANA zyczę super gładkiego efektu no i oczywiście bezbolesnie żebys to przezyła

a potem fotka pokazowa dla nas :)

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beciu, na razie jeszcze się chyba nic w cyklu nie rozstrzygnęło. Temperatury trochę wzrosły względem tych z początku cyklu, ale śluz masz jeszcze płodny (rozciągliwy) więc chyba jeszcze nie ma co interpretować skoku temperaturowego.
    Cierpliwości :)

no tak własnie myslę tez tylko czy ten program będzie na tyle mądry żeby mi znów przestawić jesli tempki dalej wzrosną... mam nadzieję że tak

Wszystkie wiemy, że ten program jest głupi jak but :P Nawet nie wiemy jakich kryteriów używa do "wyznaczania owulacji".

hehehee toś mnie pocieszyła :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh Mayusia dobra uwaga ;P
    W ogóle... od wczoraj pisze bloga :D Doszłam do wniosku, ze świat i myślenie ludzi i ich świadomość są tak pogięte, ze gdzieś się trzeba powyżywać xD Także... nie zdziwcie się jak za jakieś 2 m-ce zniknę, bo mnie za moje poglądy niebawem na stosie chyba spalą :D

Beata, Dodi, Libra, Fedra, Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idzie Wosebka Szagga i Dodi :)

Szaguś jak tam słonko samopoczucie?

Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Młody jeszcze spał to ja zajrzałam do Was...i chwała Bogu,że zdążyłam poczytać bo już po spokoju...i już psoci mi :)

Mała29 trzymam mooooooooooooooocno kciuki...

Libra za Ciebie też...jak mówi Mauysia póki @ nie ma to nic przesądzonego...choć Twoje podejście mega spokojne jest godne naśladowania...

Muska, jak tam zatestowałaś dziś?

No nic, zmykam robić śniadanko...samo się nie zrobi ;)
    Miłego dnia...

Beata, Dodi, Libra, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belluś to prosimy o link do niego będziemy podczytywać :)

BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    idzie Wosebka Szagga i Dodi :)

Szaguś jak tam słonko samopoczucie?

Bywało lepiej...ale i gorzej też :)

Beata lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki.
    Już jestem. Nieco później bo dopiero z tych zajęć przyleciałam.
    Zaraz coś więcej naskrobię, tylko poczytam co tam naprodukowałyście :)

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • BellaRosa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    belluś to prosimy o link do niego będziemy podczytywać :)

Po pierwsze blog będzie strasznie nudny a po drugie chyba nazbyt kontrowersyjny jak na dzisiejsze czasy :D Ni sądzę bym dawała go czytać komukolwiek z grona osób, z którymi cokolwiek mnie łączy ;P

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Wosebka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej beti:)no kochana ja cały czas jestem:)tam sobie miedzy robotą czytam:)

Beata lubi tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

Libra a powiedz mi bo depilacja laserowa jest rozlaozona w czasie, co w sytuacji jesli bedziesz juz w ciązy:) czy nie bedzie przeciwskazan do kontynułowania zabiegu? bo z tego co wiem sa zabiegi których wykonywac nie mozna

ciąża i karmienie piersią jest przeciwskazaniem do zabiegu... ale ja będę umawiać wizyty po miesiączcę, żebym pewna była, że nie jestem w ciąży... a jak zajdę to przerwię i już:)

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bellus też bym czasami coś mądrego poczytała:)

BellaRosa lubi tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    cześć kobitki.
    Już jestem. Nieco później bo dopiero z tych zajęć przyleciałam.
    Zaraz coś więcej naskrobię, tylko poczytam co tam naprodukowałyście :)

Testowała?!!!

‹‹ 1760 1761 1762 1763 1764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ