plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Dzień dobry dziewczynki,
Dzisiejszy dzień pod znakiem trzymania kciuków za małą podczas HSG. Żeby minęło bezboleśnie i bez żadnych komplikacji.
Ja jeszcze nad żadnym cyklem nie stawiam krzyżyka, bo @ się żadnej z Was jeszcze nie pojawiła.
Libra - że co...? Trzy tysiaki kosztuje taka przyjemność (czyt. depilacja laserowa)? No to całkiem sporo...
to zależy co chcesz zrobićja się jeszcze zastanawiam:)
ogólnie chcę pachy, łydki z kolanami i bikini (nie wiem tylko czy poprzestać na lini stringów, czy zrobić sobie głębokie;) Ogólnie ten zestaw przy głębokim bikini kosztowałby chyba ok 300zł za jedną wizytę... a wizyt może być od 6-9 co ok 6-8 tygodni... także nie jest to wydatek jednorazowy tylko rozłożony w czasie:)
a że koleżanka ma znajomości, to mnie wkręciła:)hehehe... i jak mogłam z tego nie skorzystać? perspektywa możliwości rozstania się z golarką, depilatorem i pozbycie się wkacyjnych potówek - jest super:)
moja siostra kilka lat temu zrobiła sobie laserowa depilacje bigini ( głeboki) i jak sama mówi to bys swietny pomysł. I poleca wszystkim. ja jak narazie depiluje sie woskiem, zakupiłam sprzet i depiluje;)
a bolało ją to? mam nadzieję, że nie będę się drzeći jakoś wytrzymam jakby co:)
pierwszy zabieg był najmniej przyjemny:) ale jak dało sie wytrzymac i mniej miała włoskow tym bol mniejszy. jak stwierdziła, dla takiego efektu warto było:) 5 lat miała spokoj, nastepnie zaczely odrastac jej włoski słabsze niz miala wczesniej:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Maurcia trzymaj się kochana *) ale zatestuj dla pewności
Mała trzymam kciuki, ale jesli czujesz sie bardzo zmartwiona to moze idź skonsultuj to napewno Cię uspokojimala29_ lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Cześc dziewczynki, wszystkim Wam cześć...ostatnio czuję afront wobec literek he...u mnie dziś dużo lepiej...wychodzi na to, że problem był w tym, że nie popiłam całą szklanką płynu bromergonu i miałam efekty w postaci takich jazd wczoraj z ranka...dziś mnie suszy...wpadłam na chwilkę...moja temperatura oszalała...ech...zobaczę jutro...że też jak mam cały czas jedną, w zasadzie pierwszą fazę mam takie wysokie, a bez leków mam niskie i to bardzo....nie wiem ale dla włsnego uspokojenia nerwów zrobię dziś test...przecież ja się nie będę stresować...niby dlaczego a do tego wczoraj musiałam wziąć lek na uspokojenie, taki ten dzień był dla mnie nieciekawy, że skończyło się długim nocnym spacerkiem i właśnie uspokajaczem...buziam słoneczka kochane....jak znajdę chwilkę, to napiszę co dzień przyniósł....Wam niech przyniesie słońce i radosć, spokój i dobre samopoczucie...mała trzymam za Ciebie kciuki;-)
to dobrze, że już lepiej... ale te Twoje wysokie tempki, czy to może być skutek uboczny tabletek anty?
Mała... odpoczywaj i się nie stresuj... będzie dobrze:)
niom, dziewiąta... ciekawej jak się ma malutka...mala29_ lubi tę wiadomość
-
i co wazne jesli chodzi o depilacje laserowa to przede wszystkim sprawdzony i profesjonalny gabinet.Moja znajoma miaa depilacje nóg i pani kosmetyczka poparzyła ja tym laserem talk ze cale nogi miala w bolacych strupach, straszny widok.06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a to taka pewna skuteczna metoda? byłas już na konsultacji?
ja już kiedyś robiłam przymiarkę... jakieś 3 lata temu... jeszcze to myło mniej powszechne i wtedy taki zestaw kosztowałby mnie ponad 5 tyś, więc zrezygnowałam... a teraz z upustem można powiedzieć, że prawie darmo:)
TAK ROZUMIEM ale czy oglądała Twoje owłosienie?
bo ja kiedyś teś chciałam ale powiedziała że mam janse i na nie laser może skutecznie nie zadziałać bo są to wiążki światła które wykrywają głownie włosy na podstawie koloru czyli im ciemniejsze tym wieksza skutecznosć
ja mam ciemne jak węgiel;) a będę miała robione jakąś metodą, która jest najmniej bolesna... ponoć...Beata lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a to taka pewna skuteczna metoda? byłas już na konsultacji?
ja już kiedyś robiłam przymiarkę... jakieś 3 lata temu... jeszcze to myło mniej powszechne i wtedy taki zestaw kosztowałby mnie ponad 5 tyś, więc zrezygnowałam... a teraz z upustem można powiedzieć, że prawie darmo:)
bo ja kiedyś teś chciałam ale powiedziała że mam janse i na nie laser może skutecznie nie zadziałać bo są to wiążki światła które wykrywają głownie włosy na podstawie koloru czyli im ciemniejsze tym wieksza skutecznosć
ja mam ciemne jak węgiel;) a będę miała robione jakąś metodą, która jest najmniej bolesna... ponoć...
Libra a powiedz mi bo depilacja laserowa jest rozlaozona w czasie, co w sytuacji jesli bedziesz juz w ciązy:) czy nie bedzie przeciwskazan do kontynułowania zabiegu? bo z tego co wiem sa zabiegi których wykonywac nie mozna06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beciu, na razie jeszcze się chyba nic w cyklu nie rozstrzygnęło. Temperatury trochę wzrosły względem tych z początku cyklu, ale śluz masz jeszcze płodny (rozciągliwy) więc chyba jeszcze nie ma co interpretować skoku temperaturowego.
Cierpliwości
no tak własnie myslę tez tylko czy ten program będzie na tyle mądry żeby mi znów przestawić jesli tempki dalej wzrosną... mam nadzieję że tak
Wszystkie wiemy, że ten program jest głupi jak butNawet nie wiemy jakich kryteriów używa do "wyznaczania owulacji".
Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a to taka pewna skuteczna metoda? byłas już na konsultacji?
ja mam ciemne jak węgiel;) a będę miała robione jakąś metodą, która jest najmniej bolesna... ponoć...
NO TO KOCHANA zyczę super gładkiego efektu no i oczywiście bezbolesnie żebys to przezyła
a potem fotka pokazowa dla nasLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Beata wrote:mauysia wrote:Beciu, na razie jeszcze się chyba nic w cyklu nie rozstrzygnęło. Temperatury trochę wzrosły względem tych z początku cyklu, ale śluz masz jeszcze płodny (rozciągliwy) więc chyba jeszcze nie ma co interpretować skoku temperaturowego.
Cierpliwości
no tak własnie myslę tez tylko czy ten program będzie na tyle mądry żeby mi znów przestawić jesli tempki dalej wzrosną... mam nadzieję że tak
Wszystkie wiemy, że ten program jest głupi jak butNawet nie wiemy jakich kryteriów używa do "wyznaczania owulacji".
hehehee toś mnie pocieszyłaOliwka 2006
-
heheheh Mayusia dobra uwaga ;P
W ogóle... od wczoraj pisze blogaDoszłam do wniosku, ze świat i myślenie ludzi i ich świadomość są tak pogięte, ze gdzieś się trzeba powyżywać xD Także... nie zdziwcie się jak za jakieś 2 m-ce zniknę, bo mnie za moje poglądy niebawem na stosie chyba spalą
Beata, Dodi, Libra, Fedra, Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Młody jeszcze spał to ja zajrzałam do Was...i chwała Bogu,że zdążyłam poczytać bo już po spokoju...i już psoci mi
Mała29 trzymam mooooooooooooooocno kciuki...
Libra za Ciebie też...jak mówi Mauysia póki @ nie ma to nic przesądzonego...choć Twoje podejście mega spokojne jest godne naśladowania...
Muska, jak tam zatestowałaś dziś?
No nic, zmykam robić śniadanko...samo się nie zrobi
Miłego dnia...Beata, Dodi, Libra, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:belluś to prosimy o link do niego będziemy podczytywać
Po pierwsze blog będzie strasznie nudny a po drugie chyba nazbyt kontrowersyjny jak na dzisiejsze czasyNi sądzę bym dawała go czytać komukolwiek z grona osób, z którymi cokolwiek mnie łączy ;P
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a to taka pewna skuteczna metoda? byłas już na konsultacji?
Libra a powiedz mi bo depilacja laserowa jest rozlaozona w czasie, co w sytuacji jesli bedziesz juz w ciązy:) czy nie bedzie przeciwskazan do kontynułowania zabiegu? bo z tego co wiem sa zabiegi których wykonywac nie mozna
ciąża i karmienie piersią jest przeciwskazaniem do zabiegu... ale ja będę umawiać wizyty po miesiączcę, żebym pewna była, że nie jestem w ciąży... a jak zajdę to przerwię i już -
nick nieaktualny