plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:idzie Wosebka Szagga i Dodi
Szaguś jak tam słonko samopoczucie?
Bywało lepiej...ale i gorzej też
ooo czyli jako tako..po japońskuShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
BellaRosa wrote:Beata wrote:belluś to prosimy o link do niego będziemy podczytywać
Po pierwsze blog będzie strasznie nudny a po drugie chyba nazbyt kontrowersyjny jak na dzisiejsze czasyNi sądzę bym dawała go czytać komukolwiek z grona osób, z którymi cokolwiek mnie łączy ;P
ej tam nudny napewno nie bedzie skoro ma być kontrowersyjny
kontrowersyjny jak na dzisiejsze czasy? to coś ty tam wymysliła w swoich przemysleniach ? myslałam ze już nic nie jest mnie w stanie zaszokować..
teraz to mnie zaintrygowałas koniecznie czekam na link może być na priv jesli nie chcesz go publicznie udostepnićShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witajcie dziewczyny
Beatko podkablowałaś mnie he he
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę oraz pozytywnych wyników działań, które dzisiaj zamierzacie podjąć
Dziołszki czy orientujecie się może od czego mogą zależeć takie skoki temperatur, jakie ja mam? Mam wrażenie, że te moje wykresy są co najmniej nieprawidłowe
Beata, mauysia, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Wosebka wrote:Bellus też bym czasami coś mądrego poczytała:)
mądrego?heh... to może encyklopedie jakąś?
jak trzeba to i encyklopedie czytam;)hehe ale Twój blog napewno taki będzie:)wiec czekamy na linka:)Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieńdoberek!!!
Mała - myślami jestem z tobą !! Bez nerwów mi tam!! Napisz jak wrócisz!!
Liberko widzę że twoja tempka leci łeb na szyję i chyba ty miałaś rację!!No ale nadzieja zawsze jeszcze jest!!
Moja tempka skoczyla jak z procy do góry !!Dodi, Beata, mauysia, Libra, gocha04, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
2 kreski wrote:i co wazne jesli chodzi o depilacje laserowa to przede wszystkim sprawdzony i profesjonalny gabinet.Moja znajoma miaa depilacje nóg i pani kosmetyczka poparzyła ja tym laserem talk ze cale nogi miala w bolacych strupach, straszny widok.
od razu komentuje w miare czytania bo potem nie znajdę...
Mi koleżanka mówiła (co tez byla to robić), że to o cebulki włosów chodzi. Żeby laser je namierzył i zniszczył musza byc ciemnę, jak się ma jasne to taka depilacja nic nie da. Poza tym trzeba te zabiegi faltycznie powtarzac bo one potem się regeneruja i znowu rosną, tyle że coraz słabsze. Powtarza się więc pare razy aż całkiem wyginą...
Ale na blond włosy mozna sobie od razu odpuścić bo to strata pięniędzy będzie. Ja sprawdzałam swoje cebulki (ciekawy temat swoja droga) i na nogach mam za jasne ale za to po pachami by się dało taka depilacje zrobić. Tyle, że mi depilator nie straszny i depiluję pachy.
Za to laserowa depilacja okolic bikini mnie zastanawia. Tam depilatorem nie daję rady (już próbowała, tragedia!), więc chyba to rozważę.Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witajcie dziewczyny
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę oraz pozytywnych wyników działań, które dzisiaj zamierzacie podjąć
Dziołszki czy orientujecie się może od czego mogą zależeć takie skoki temperatur, jakie ja mam? Mam wrażenie, że te moje wykresy są co najmniej nieprawidłowe
zerknij na mój, ja mam większe górki
No to jak tal bywa, to raczej normalneBeata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witajcie dziewczyny
EJ tam chciałam Cię tym przywitac nie podkablowac
takie skoki czasem sie zdarzają, ja miałam jeden taki cykl ale kompeltnie nie wiem czym był spowodowany bo nic nie zmieniałam u siebie ani leków ani przyzwyczajeńOliwka 2006
-
No to już piszę o testowaniu.
Wstalam rano i zmierzyłam tempke. Było 36,80, Nieźle.
Humor z rana lepszy nić wczoraj wieczorem, więc stwierdziłam, że test do weekendu przesunę. Wstała z wyra i mi znowu niedobrze. Nie że na wymioty, tylko po prostu subiektywne odczucie ścisku żołądka, sporego ścisku. No to stwierdziłam, że sobie walnę teścik, a co tam będe się stresowac dodatkowo, że coś jest na rzeczy.
Zamknęłam się w łazience, przeprowadzilam operacje z sikaniem i czekałam.
Mam tylko testy paskowe, więc cały cyrk z tym jest. (Dał mi koleżanka co sobie cały zapas na Allegor po 1 zl kupiła bo chciała zajść. No i zaszł od raz, testy jej zostały, to porozdawała po znajomych). Poza tym mówiła, ze te paskowe grosze kosztuja więc warto je kupic i robić test co pare dni, skoro mozna. (Nie wiem czy to dobre, bo ise cżlowiek nakręca, ale co tam, jak juz sie je ma)
Na teście byla gruba kontrola.
Oprócz tego zdążyłam wypatrzec 2 cienie 2 inneych kresek, haha. Może jakies zacieki się porobiły
Olałam i wywaliłam do kosza na śmieci. M juz się pytał jak tam, to mu w miare rozsądnie powiedziałam, że za wcześnie na testy, a ten jest negatywny.
także emocje mi opadły, więc może to troche działa to robienie tych testów.
Chociaz te cienie cieni mi trochę do myslenia dają. Także już nic nie gadam i nie robię. Najwyżej w sobotę jak temperatura nie spadnie zrobię test.
nom.
Postanowione.
Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Dodi wrote:Witajcie dziewczyny
No to jak tal bywa, to raczej normalne
Musia Ty to faktycznie masz góry i doliny
pewnie pare razy ci też zmieniało termin ovu?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Muska wrote:Dodi wrote:Witajcie dziewczyny
No to jak tal bywa, to raczej normalne
Musia Ty to faktycznie masz góry i doliny
pewnie pare razy ci też zmieniało termin ovu?
Zgadza się.
Ale ten program jest trochę głupi
Także ja tam patrzę raczej na moje dotychczasowe cykle i wg mnie owu była 15.02. No ale nie wykluczam też, że się przesunęła bo byłam chora, a to jest przeciez możliwe wtedy.
Ale wykres nieźle pogięty nie? Sama to widzę.