plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na moich teściów złego słowa nie moge powiedziec ,a mój m ma szalona tesciowa bo powiedział ,że moja mama jest równo szurnięta jak ja wiec mu sie tesciowa podoba ,ale mieszkamy osobno nooooo różnie bywa często u mnie w moim rodzinnym domu i tak latamy po wsi raz kartuzy raz żukowo ehhh czasami mam dosyć takiej emigracji dupa mi nie usiedzi na miejscu !!!!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:No to Kaju zrób to ja bym tak zrobiła albo po prostu opinie jej zszargała że jest dupa nie lekarz i tyle.
ohhh kochana powiem ci ,że teraz to ona mi tak zbrzydła ,że szok......ale mała damy rade bez tej małpy!!!!AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Aguś może tak aż źle nie będzie
Mała normalnie w nocy mnie taki ból chwycił że szok a tak promieniuje do nóg że szkoda gadać !! Rano było ok a popołudniu znowu i boli nadal!!
Zarzucę 2 tabletki ketonalu to może przejdzie na noc chociaż!! -
matko dziewczyny wy takie młode piczki ,a już kręgosłupy choreee biedaczki to w ciąży jak bedziecie to ketonal odpada ejjuuuuuuuuuuuuuu współczuję nie wiem co to za ból ,ale widziałam akcja kregosłup u mojego wuja az na deskach leżał i płakał ehhhhh
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:agus to morze udaj się do lekarza niech zobaczy co tam się dzieje. Po co cierpieć
niedawno byłam i na rehabilitacje chodziłam!! a z tym dziadostwem to różnie bywa!! rok i 5 miesięcy po drugiej operacji to wszystko możliwe z moim szczęściem!! -
no mnie często boli kręgosłup tuż przed @ to chyba zwiastun tego że będzie nadchodzić he he he
a tak to mam stawy wszystkie zniszczone i czasem ból jest niedoniesienia. tak więc wiem Aga przez co musisz przechodzić . współczuje.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyjejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!
... a jutro gazy murowane.... hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 21:11
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:matko dziewczyny wy takie młode piczki ,a już kręgosłupy choreee biedaczki to w ciąży jak bedziecie to ketonal odpada ejjuuuuuuuuuuuuuu współczuję nie wiem co to za ból ,ale widziałam akcja kregosłup u mojego wuja az na deskach leżał i płakał ehhhhh
Kaja po prostu prze......bane!!! -
Shagga boska fota!
Doczekałam się, pooglądałam, chyba nawet jako tako zinterpretowałam
Teraz uciekam myć się i spać. Może jeszcze mojego m od PS oderwę i trochę wykorzystam zanim zasnę, bo tak mnie jakoś właśnie naszło
Papaty i do jutra babole. Nie siedźcie za długo bo jutro nie nadrobięShagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:no mnie często boli kręgosłup tuż przed @ to chyba zwiastun tego że będzie nadchodzić he he he
a tak to mam stawy wszystkie zniszczone i czasem ból jest niedoniesienia. tak więc wiem Aga przez co musisz przechodzić . współczuje.
No łatwo nie jest a jak w ciąże zajdę to leżanko mnie czeka na 100% w ostatnie miesiące!!
Ale i tak się nie poddam!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Kaja wrote:matko dziewczyny wy takie młode piczki ,a już kręgosłupy choreee biedaczki to w ciąży jak bedziecie to ketonal odpada ejjuuuuuuuuuuuuuu współczuję nie wiem co to za ból ,ale widziałam akcja kregosłup u mojego wuja az na deskach leżał i płakał ehhhhh
Kaja po prostu prze......bane!!!
mnie raz miałam korzonki w 2010r.... masakra!!! ja wtedy byłam pełnomocnikiem wyborczym na całą gminę, a do tego zastępstwa na dwóch stanowiskach (jena w ciąży, druga po operacji) i 3 kontrole... spałam po 3 godz. przez 2,5 miesiąca... i do tego korzonki... zastrzyki, masaże... na kolanach protokoły sprawdzałam, bo na dupie usiąść nie mogłam! ile ja się wtedy napłakałam... co ja wtedy przeżyłam... hehehe wyglądałam masakrycznie... -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:matko dziewczyny wy takie młode piczki ,a już kręgosłupy choreee biedaczki to w ciąży jak bedziecie to ketonal odpada ejjuuuuuuuuuuuuuu współczuję nie wiem co to za ból ,ale widziałam akcja kregosłup u mojego wuja az na deskach leżał i płakał ehhhhh
Kaja po prostu prze......bane!!!
mnie raz miałam korzonki w 2010r.... masakra!!! ja wtedy byłam pełnomocnikiem wyborczym na całą gminę, a do tego zastępstwa na dwóch stanowiskach (jena w ciąży, druga po operacji) i 3 kontrole... spałam po 3 godz. przez 2,5 miesiąca... i do tego korzonki... zastrzyki, masaże... na kolanach protokoły sprawdzałam, bo na dupie usiąść nie mogłam! ile ja się wtedy napłakałam... co ja wtedy przeżyłam... hehehe wyglądałam masakrycznie...
No to ja przed pierwszą operacja już na czworakach chodziłam a lekarz kazał pracę zmienić schudnąć (Wtedy waga 70kg) a o rezonansie nawet nie wspomniał bo za młoda byłam he he !! Ale jak już trafiłam do szpitala to mi pielegniarki wytłumaczyły jak mam robić żeby nie czekać he he
A najlepsze bo po pierwszej operacji byłam w sanatorium a po drugirj lekarz stwierdził że za młoda jestem na sanatorium he he normalnie młodsza co 2 lata jestem:-) -
Librus u mnie korzonki to norma jak w pracy mi podcięło kiedyś nogi to padłam na kolana a żeby wstać to po regałach się wspinałam i podciągałam się. A teraz staram się grubo ubierać i nie przeziębiać ich i na razie odpukać mam spokój
AGA 30 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Librus u mnie korzonki to norma jak w pracy mi podcięło kiedyś nogi to padłam na kolana a żeby wstać to po regałach się wspinałam i podciągałam się. A teraz staram się grubo ubierać i nie przeziębiać ich i na razie odpukać mam spokój
Korzonki to też paskuctwo pamiętam jak mój tata miewał ataki!! -
nick nieaktualnyLibra wrote:jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!
... a jutro gazy murowane.... hehehe
Nooo to się nazywa mieszanka
PS.Ja męczę się z rysowaniem,a tak strasznie mi dziś nie idzieLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny