X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kaju zrób to ja bym tak zrobiła albo po prostu opinie jej zszargała że jest dupa nie lekarz i tyle.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na moich teściów złego słowa nie moge powiedziec ,a mój m ma szalona tesciowa bo powiedział ,że moja mama jest równo szurnięta jak ja wiec mu sie tesciowa podoba ,ale mieszkamy osobno nooooo różnie bywa często u mnie w moim rodzinnym domu i tak latamy po wsi raz kartuzy raz żukowo ehhh czasami mam dosyć takiej emigracji dupa mi nie usiedzi na miejscu !!!!

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś może tak aż źle nie będzie :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    No to Kaju zrób to ja bym tak zrobiła albo po prostu opinie jej zszargała że jest dupa nie lekarz i tyle.

ohhh kochana powiem ci ,że teraz to ona mi tak zbrzydła ,że szok......ale mała damy rade bez tej małpy!!!!

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Aguś może tak aż źle nie będzie :)

Mała normalnie w nocy mnie taki ból chwycił że szok a tak promieniuje do nóg że szkoda gadać !! Rano było ok a popołudniu znowu i boli nadal!!
    Zarzucę 2 tabletki ketonalu to może przejdzie na noc chociaż!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus to morze udaj się do lekarza niech zobaczy co tam się dzieje. Po co cierpieć :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko dziewczyny wy takie młode piczki ,a już kręgosłupy choreee biedaczki to w ciąży jak bedziecie to ketonal odpada ejjuuuuuuuuuuuuuu współczuję nie wiem co to za ból ,ale widziałam akcja kregosłup u mojego wuja az na deskach leżał i płakał ehhhhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    agus to morze udaj się do lekarza niech zobaczy co tam się dzieje. Po co cierpieć :)

niedawno byłam i na rehabilitacje chodziłam!! a z tym dziadostwem to różnie bywa!! rok i 5 miesięcy po drugiej operacji to wszystko możliwe z moim szczęściem!!:-):-(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie często boli kręgosłup tuż przed @ to chyba zwiastun tego że będzie nadchodzić he he he :) a tak to mam stawy wszystkie zniszczone i czasem ból jest niedoniesienia. tak więc wiem Aga przez co musisz przechodzić . współczuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!;)... a jutro gazy murowane.... hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 21:11

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    matko dziewczyny wy takie młode piczki ,a już kręgosłupy choreee biedaczki to w ciąży jak bedziecie to ketonal odpada ejjuuuuuuuuuuuuuu współczuję nie wiem co to za ból ,ale widziałam akcja kregosłup u mojego wuja az na deskach leżał i płakał ehhhhh

Kaja po prostu prze......bane!!!

• Muska Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga boska fota!
    Doczekałam się, pooglądałam, chyba nawet jako tako zinterpretowałam ;)
    Teraz uciekam myć się i spać. Może jeszcze mojego m od PS oderwę i trochę wykorzystam zanim zasnę, bo tak mnie jakoś właśnie naszło ;)
    Papaty i do jutra babole. Nie siedźcie za długo bo jutro nie nadrobię :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no mnie często boli kręgosłup tuż przed @ to chyba zwiastun tego że będzie nadchodzić he he he :) a tak to mam stawy wszystkie zniszczone i czasem ból jest niedoniesienia. tak więc wiem Aga przez co musisz przechodzić . współczuje.

No łatwo nie jest a jak w ciąże zajdę to leżanko mnie czeka na 100% w ostatnie miesiące!!:-(:-)
    Ale i tak się nie poddam!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

mnie raz miałam korzonki w 2010r.... masakra!!! ja wtedy byłam pełnomocnikiem wyborczym na całą gminę, a do tego zastępstwa na dwóch stanowiskach (jena w ciąży, druga po operacji) i 3 kontrole... spałam po 3 godz. przez 2,5 miesiąca... i do tego korzonki... zastrzyki, masaże... na kolanach protokoły sprawdzałam, bo na dupie usiąść nie mogłam! ile ja się wtedy napłakałam... co ja wtedy przeżyłam... hehehe wyglądałam masakrycznie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

mnie raz miałam korzonki w 2010r.... masakra!!! ja wtedy byłam pełnomocnikiem wyborczym na całą gminę, a do tego zastępstwa na dwóch stanowiskach (jena w ciąży, druga po operacji) i 3 kontrole... spałam po 3 godz. przez 2,5 miesiąca... i do tego korzonki... zastrzyki, masaże... na kolanach protokoły sprawdzałam, bo na dupie usiąść nie mogłam! ile ja się wtedy napłakałam... co ja wtedy przeżyłam... hehehe wyglądałam masakrycznie...

No to ja przed pierwszą operacja już na czworakach chodziłam a lekarz kazał pracę zmienić schudnąć (Wtedy waga 70kg) a o rezonansie nawet nie wspomniał bo za młoda byłam he he !! Ale jak już trafiłam do szpitala to mi pielegniarki wytłumaczyły jak mam robić żeby nie czekać he he
    A najlepsze bo po pierwszej operacji byłam w sanatorium a po drugirj lekarz stwierdził że za młoda jestem na sanatorium he he normalnie młodsza co 2 lata jestem:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus u mnie korzonki to norma jak w pracy mi podcięło kiedyś nogi to padłam na kolana a żeby wstać to po regałach się wspinałam i podciągałam się. A teraz staram się grubo ubierać i nie przeziębiać ich i na razie odpukać mam spokój :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus u mnie korzonki to norma jak w pracy mi podcięło kiedyś nogi to padłam na kolana a żeby wstać to po regałach się wspinałam i podciągałam się. A teraz staram się grubo ubierać i nie przeziębiać ich i na razie odpukać mam spokój :)

Korzonki to też paskuctwo pamiętam jak mój tata miewał ataki!!:-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!;)... a jutro gazy murowane.... hehehe

Nooo to się nazywa mieszanka :)

PS.Ja męczę się z rysowaniem,a tak strasznie mi dziś nie idzie :/

Libra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus to u ciebie zamiast do przodu latka lecieć to bobie do tyłu i młodniejesz z roku na rok :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Agus to u ciebie zamiast do przodu latka lecieć to bobie do tyłu i młodniejesz z roku na rok :)

No chociaż tyle z tego mam he he he zawsze jakiś plus:-)

‹‹ 2090 2091 2092 2093 2094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ