plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu kobiety to na starość wasi Faceci to beda was nosili na rękach jak wy już teraz na kręgosłupy chorujecie bożesz ty mój trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie bo Matkami macie mi tu szybko zostać i nie cierpieć z bólu w ciązy !!!!!
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Librus u mnie korzonki to norma jak w pracy mi podcięło kiedyś nogi to padłam na kolana a żeby wstać to po regałach się wspinałam i podciągałam się. A teraz staram się grubo ubierać i nie przeziębiać ich i na razie odpukać mam spokój
hehehe... tylko mnie korzonki połamały w czerwcu;) nie dało się przeziębić, bo były upały;) -
Shagga_80 wrote:Libra wrote:jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!
... a jutro gazy murowane.... hehehe
Nooo to się nazywa mieszanka
PS.Ja męczę się z rysowaniem,a tak strasznie mi dziś nie idzie
ps ,,,pierdyknij to i do wyra odpocząć jutro wstaniesz wypoczeta szybciej pojdzie !!! -
nick nieaktualnyKaja wrote:Jezu kobiety to na starość wasi Faceci to beda was nosili na rękach jak wy już teraz na kręgosłupy chorujecie bożesz ty mój trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie bo Matkami macie mi tu szybko zostać i nie cierpieć z bólu w ciązy !!!!!
Kaja mój neurochirurg co mnie operował jest zdania że cierpienie uszlachetnia no to ja już jestem jakąś baronową albo i królową he he he:-)Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Libra wrote:jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!
Shagga a co ty tak rysujesz kochaniutkaW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!
Shagga a co ty tak rysujesz kochaniutka
Projekt dla Szefa...a tak strasznie mi nie idzie -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:to moje dziecię w stopce to takie biedne jest... raczkuje i raczkuje i dojść do mnie mnie może... biedactwo pościera sobie kolanka i rączki... albo odparzeń dostanie...
Pewnie już niedługo dojdzieLibra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libruś to tylko pogratulować jej ( sorry ale nie będę kłamać ale jakoś mnie ostatnio nie cieszą takie wykresy ) no chyba że to któraś z was będzie to co innego
sorki...
ja po prostu właśnie na taki pokręcony wykres czekam... wtedy może się co i u mnie wykluje... -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mala29_ wrote:Libruś to tylko pogratulować jej ( sorry ale nie będę kłamać ale jakoś mnie ostatnio nie cieszą takie wykresy ) no chyba że to któraś z was będzie to co innego
sorki...
ja po prostu właśnie na taki pokręcony wykres czekam... wtedy może się co i u mnie wykluje...
librus nie przepraszaj to ja powinnam przeprosić bo nie powinnam tak pisać po prostu ja dziś mam taki pokręcony humor z jednej strony ciesze się a z drugiej mam już dość.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke