Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu kobiety to na starość wasi Faceci to beda was nosili na rękach jak wy już teraz na kręgosłupy chorujecie bożesz ty mój trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie bo Matkami macie mi tu szybko zostać i nie cierpieć z bólu w ciązy !!!!!

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus u mnie korzonki to norma jak w pracy mi podcięło kiedyś nogi to padłam na kolana a żeby wstać to po regałach się wspinałam i podciągałam się. A teraz staram się grubo ubierać i nie przeziębiać ich i na razie odpukać mam spokój :)

hehehe... tylko mnie korzonki połamały w czerwcu;) nie dało się przeziębić, bo były upały;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!;)... a jutro gazy murowane.... hehehe

Nooo to się nazywa mieszanka :)

PS.Ja męczę się z rysowaniem,a tak strasznie mi dziś nie idzie :/

ps ,,,pierdyknij to i do wyra odpocząć jutro wstaniesz wypoczeta szybciej pojdzie !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Jezu kobiety to na starość wasi Faceci to beda was nosili na rękach jak wy już teraz na kręgosłupy chorujecie bożesz ty mój trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie bo Matkami macie mi tu szybko zostać i nie cierpieć z bólu w ciązy !!!!!

Kaja mój neurochirurg co mnie operował jest zdania że cierpienie uszlachetnia no to ja już jestem jakąś baronową albo i królową he he he:-)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    jejku... jak jutro będę narzekać, to proszę o opr... tak się dzisiaj obżeram nieprzyzwoicie, że szok... zjadłam na kolację zimne nóżki z kakao (@ mnie zaleje!;)... a jutro gazy murowane.... hehehe

Shagga a co ty tak rysujesz kochaniutka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu macie wykres ku uciesze:)
    https://ovufriend.pl/wykres,21112fe64dc3e5fc4175e8d439f56721.html

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:

Shagga a co ty tak rysujesz kochaniutka :)

Projekt dla Szefa...a tak strasznie mi nie idzie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moje dziecię w stopce to takie biedne jest... raczkuje i raczkuje i dojść do mnie mnie może... biedactwo pościera sobie kolanka i rączki... albo odparzeń dostanie...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Wosebka, gocha04 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 no królowa oszczedzać sie mi !!!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki uciekam buzole zozole i te od kręgosłupów mi tu nie plumkac za mocno bo ciąże czekaja do tyczy to krolowych i baronowych ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś to tylko pogratulować jej ( sorry ale nie będę kłamać ale jakoś mnie ostatnio nie cieszą takie wykresy ) no chyba że to któraś z was będzie to co innego :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc matki i przyszłe matki papapapa

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    to moje dziecię w stopce to takie biedne jest... raczkuje i raczkuje i dojść do mnie mnie może... biedactwo pościera sobie kolanka i rączki... albo odparzeń dostanie...

Pewnie już niedługo dojdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M mi właśnie sms napisał:
    Kochanie jak cię jutro paknę to ci wszystkie bóle przejdą he he:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Wosebka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Kaju i miłych snów życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libruś to tylko pogratulować jej ( sorry ale nie będę kłamać ale jakoś mnie ostatnio nie cieszą takie wykresy ) no chyba że to któraś z was będzie to co innego :)

sorki...
    ja po prostu właśnie na taki pokręcony wykres czekam... wtedy może się co i u mnie wykluje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz Aga to jutro lekarz do ciebie przyjedzie i wyleczy :P będziesz jak nowo narodzona :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mój M mi właśnie sms napisał:
    Kochanie jak cię jutro paknę to ci wszystkie bóle przejdą he he:-)

no widzisz;) ten Twój chłop to chodząca apteka;) leczy wszelkie bóle:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

sorki...
    ja po prostu właśnie na taki pokręcony wykres czekam... wtedy może się co i u mnie wykluje...

librus nie przepraszaj to ja powinnam przeprosić bo nie powinnam tak pisać po prostu ja dziś mam taki pokręcony humor z jednej strony ciesze się a z drugiej mam już dość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie czekam już na żaden wykres nawet najbardziej zwariowany.

‹‹ 2091 2092 2093 2094 2095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ