plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:Libruś to tylko pogratulować jej ( sorry ale nie będę kłamać ale jakoś mnie ostatnio nie cieszą takie wykresy ) no chyba że to któraś z was będzie to co innego
sorki...
ja po prostu właśnie na taki pokręcony wykres czekam... wtedy może się co i u mnie wykluje...
librus nie przepraszaj to ja powinnam przeprosić bo nie powinnam tak pisać po prostu ja dziś mam taki pokręcony humor z jednej strony ciesze się a z drugiej mam już dość.
oj mała:* rozumiem Cię doskonale:* tulam
dziewczynki, żegnam się... buziole:* do jutraDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a daje jakoś rade Librus obiecałam sobie że nie będę się załamywać więc w robocie się wyżyłam teraz tylko 6 miesięcy leczenia i może jak Bóg da to po tym leczeniu doczekamy się kruszynki
choć wiem że za pierwszym razem bardzo rzadko się udaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 22:00
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:a daje jakoś rade Librus obiecałam sobie że nie będę się załamywać więc w robocie się wyżyłam teraz tylko 6 miesięcy leczenia i może jak Bóg da to po tym leczeniu doczekamy się kruszynki
choć wiem że za pierwszym razem bardzo rzadko się udaje
Mała głowa do góry będzie bo musi być dobrze!!i u ciebie i u mnie i rezty dziewczynek !!Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
a ja wpadam wieczorem i pewnie będę tu już sama, ale cieszę się, że wreszcie na jakąś okrągłą stronkę się załapałam
mauysiu te Twoje statystyki są normalnie świetne, podziwiam Cię, że tak Ci się chciało no i oczywiście szacun!!!swoją drogą to się nie dziwię, że tendencja wzrostowa w zapisywaniu stron, bo patrząc na te cytowane posty to innej opcji nie ma. Jedna odpowiedź pół strony powoli zajmuje
Agga super, że wszystko w porządku z Twoim maleństwemniech rośnie szybko i zdrowo. Zdjęcie też ekstra i oby takich więcej w najbliższym czasie. P.s. nie siedź znowu kochana za długo bo to nie wskazane tak po nocach pracować
Kaja fajnie, że ten gin w końcu się Tobą zainteresował i faktycznie może coś więcej stwierdzi jak zbadasz tą prolaktynęczyli już małymi kroczkami do przodu
Libra gratuluję Ci męża i Jego podejścia do sprawy i Twojej teściowej. Ona jest poje... za przeproszeniem, ale ważne, że na m możesz liczyć, no i na teścia też
Dobrej nocki Wam życzę i czekamy na kolejne testowankaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 22:06
AGA 30, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
powiem Ci aga tak pewnie u reszty dziewczynek będzie ok ale u mnie chyba nie po prostu ja już nie wieże że może kiedykolwiek się udać i po prostu mam dość już tego czekania i tak długo czekam więc te 6 miesięcy to dla mnie wieczność. Jak mi lekarka o tym powiedziała to o mało się nie popłakałam że znów tyle muszę czekać.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:a ja wpadam wieczorem i pewnie będę tu już sama, ale cieszę się, że wreszcie na jakąś okrągłą stronkę się załapałam
mauysiu te Twoje statystyki są normalnie świetne, podziwiam Cię, że tak Ci się chciało no i oczywiście szacun!!!swoją drogą to się nie dziwię, że tendencja wzrostowa w zapisywaniu stron, bo patrząc na te cytowane posty to innej opcji nie ma. Jedna odpowiedź pół strony powoli zajmuje
Agga super, że wszystko w porządku z Twoim maleństwemniech rośnie szybko i zdrowo. Zdjęcie też ekstra i oby takich więcej w najbliższym czasie. P.s. nie siedź znowu kochana za długo bo to nie wskazane tak po nocach pracować
Kaja fajnie, że ten gin w końcu się Tobą zainteresował i faktycznie może coś więcej stwierdzi jak zbadasz tą prolaktynęczyli już małymi kroczkami do przodu
Libra gratuluję Ci męża i Jego podejścia do sprawy i Twojej teściowej. Ona jest poje... za przeproszeniem, ale ważne, że na m możesz liczyć, no i na teścia też
Dobrej nocki Wam życzę i czekamy na kolejne testowanka
Dodi, muszę cosik narysować (a pomyśleć,że byłam pewna,że w w ogóle skończę dziś,ale teraz już wiem,że ledwo jeden rzut narysuję,bo tak strasznie nie idzie...), a spać mi się nie chce
Dobranoc LibraDodi, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:powiem Ci aga tak pewnie u reszty dziewczynek będzie ok ale u mnie chyba nie po prostu ja już nie wieże że może kiedykolwiek się udać i po prostu mam dość już tego czekania i tak długo czekam więc te 6 miesięcy to dla mnie wieczność. Jak mi lekarka o tym powiedziała to o mało się nie popłakałam że znów tyle muszę czekać.
Mała ja też czekam tyle lat tyle cykli i tygodni!! też mi za bardzo ta kuracja 3 miesięczna nie w nos ale stwierdziłam co mi tam może pomoze!! szkoda mi tego czasu bo może jakbym wybrała inne leczenie to by się szybciej coś wykluło ale kto to wie czy by było coś!!
cierpliwości i wiary odrobinę i się uda !!!
A na czas leczenia olej wszystkie obserwacje ja tak zrobiłam i naprawdę dobrze mi z tym sporadycznie coś do wykresu wklepię i tyle!!Główka odpoczywa naprawdę -
nick nieaktualny
-
No to Shagguś Ty sobie tam rysuj a powoli też będę się już zbierała... Kurde, ale mnie ręka rwie...
Jak ja się przedtem śmiałam jak dziewczyny zaczęłyście o swoich dolegliwościach pisaćzaraz sobie wyobraziłam forum emeryckie i konkurs kto ma więcej chorób
sama mogłabym tu startować
Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej plemniczko
ja też miałam dzisiaj zamiar coś sobie chlapnąć, ale jakoś mi się odechciało... a gdzież to ten Twój kogut tak pędzi? kury gonić?
dobrej nocki Ci życzę TyszankoAGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość