X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no widzisz Aga to jutro lekarz do ciebie przyjedzie i wyleczy :P będziesz jak nowo narodzona :)

No to jutro akupunktura mnie czeka he he he:-)

Libra, mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    Libruś to tylko pogratulować jej ( sorry ale nie będę kłamać ale jakoś mnie ostatnio nie cieszą takie wykresy ) no chyba że to któraś z was będzie to co innego :)

sorki...
    ja po prostu właśnie na taki pokręcony wykres czekam... wtedy może się co i u mnie wykluje...

librus nie przepraszaj to ja powinnam przeprosić bo nie powinnam tak pisać po prostu ja dziś mam taki pokręcony humor z jednej strony ciesze się a z drugiej mam już dość.

oj mała:* rozumiem Cię doskonale:* tulam

dziewczynki, żegnam się... buziole:* do jutra

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa Librunia!!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a daje jakoś rade Librus obiecałam sobie że nie będę się załamywać więc w robocie się wyżyłam teraz tylko 6 miesięcy leczenia i może jak Bóg da to po tym leczeniu doczekamy się kruszynki :) choć wiem że za pierwszym razem bardzo rzadko się udaje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 22:00

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a daje jakoś rade Librus obiecałam sobie że nie będę się załamywać więc w robocie się wyżyłam teraz tylko 6 miesięcy leczenia i może jak Bóg da to po tym leczeniu doczekamy się kruszynki :) choć wiem że za pierwszym razem bardzo rzadko się udaje :(

Mała głowa do góry będzie bo musi być dobrze!!i u ciebie i u mnie i rezty dziewczynek !!:-)

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wpadam wieczorem i pewnie będę tu już sama, ale cieszę się, że wreszcie na jakąś okrągłą stronkę się załapałam :)

mauysiu te Twoje statystyki są normalnie świetne, podziwiam Cię, że tak Ci się chciało no i oczywiście szacun!!!swoją drogą to się nie dziwię, że tendencja wzrostowa w zapisywaniu stron, bo patrząc na te cytowane posty to innej opcji nie ma. Jedna odpowiedź pół strony powoli zajmuje :/

Agga super, że wszystko w porządku z Twoim maleństwem :) niech rośnie szybko i zdrowo. Zdjęcie też ekstra i oby takich więcej w najbliższym czasie. P.s. nie siedź znowu kochana za długo bo to nie wskazane tak po nocach pracować ;)

Kaja fajnie, że ten gin w końcu się Tobą zainteresował i faktycznie może coś więcej stwierdzi jak zbadasz tą prolaktynę ;) czyli już małymi kroczkami do przodu :)

Libra gratuluję Ci męża i Jego podejścia do sprawy i Twojej teściowej. Ona jest poje... za przeproszeniem, ale ważne, że na m możesz liczyć, no i na teścia też

Dobrej nocki Wam życzę i czekamy na kolejne testowanka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 22:06

AGA 30, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci aga tak pewnie u reszty dziewczynek będzie ok ale u mnie chyba nie po prostu ja już nie wieże że może kiedykolwiek się udać i po prostu mam dość już tego czekania i tak długo czekam więc te 6 miesięcy to dla mnie wieczność. Jak mi lekarka o tym powiedziała to o mało się nie popłakałam że znów tyle muszę czekać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pomykam bo mi oczy zgniją od tego kompa:-)
    Odkurzanie chyba trochę pomogło bo się ani razu nie wyłączył dziś!!
    Do jutra laseczki i babeczki moje!!
    Papatki słodkich snów!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    a ja wpadam wieczorem i pewnie będę tu już sama, ale cieszę się, że wreszcie na jakąś okrągłą stronkę się załapałam :)

mauysiu te Twoje statystyki są normalnie świetne, podziwiam Cię, że tak Ci się chciało no i oczywiście szacun!!!swoją drogą to się nie dziwię, że tendencja wzrostowa w zapisywaniu stron, bo patrząc na te cytowane posty to innej opcji nie ma. Jedna odpowiedź pół strony powoli zajmuje :/

Agga super, że wszystko w porządku z Twoim maleństwem :) niech rośnie szybko i zdrowo. Zdjęcie też ekstra i oby takich więcej w najbliższym czasie. P.s. nie siedź znowu kochana za długo bo to nie wskazane tak po nocach pracować ;)

Kaja fajnie, że ten gin w końcu się Tobą zainteresował i faktycznie może coś więcej stwierdzi jak zbadasz tą prolaktynę ;) czyli już małymi kroczkami do przodu :)

Libra gratuluję Ci męża i Jego podejścia do sprawy i Twojej teściowej. Ona jest poje... za przeproszeniem, ale ważne, że na m możesz liczyć, no i na teścia też

Dobrej nocki Wam życzę i czekamy na kolejne testowanka :)

Dodi, muszę cosik narysować (a pomyśleć,że byłam pewna,że w w ogóle skończę dziś,ale teraz już wiem,że ledwo jeden rzut narysuję,bo tak strasznie nie idzie...), a spać mi się nie chce :)

Dobranoc Libra :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa ja też już uciekam :) nie będę smęcić, miałam być twarda więc jestem :) nie dam się tak łatwo :) Dobra życzę wam dziewuszki miłej nocki :)

AGA 30, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    powiem Ci aga tak pewnie u reszty dziewczynek będzie ok ale u mnie chyba nie po prostu ja już nie wieże że może kiedykolwiek się udać i po prostu mam dość już tego czekania i tak długo czekam więc te 6 miesięcy to dla mnie wieczność. Jak mi lekarka o tym powiedziała to o mało się nie popłakałam że znów tyle muszę czekać.

Mała ja też czekam tyle lat tyle cykli i tygodni!! też mi za bardzo ta kuracja 3 miesięczna nie w nos ale stwierdziłam co mi tam może pomoze!! szkoda mi tego czasu bo może jakbym wybrała inne leczenie to by się szybciej coś wykluło ale kto to wie czy by było coś!!
    cierpliwości i wiary odrobinę i się uda !!!
    A na czas leczenia olej wszystkie obserwacje ja tak zrobiłam i naprawdę dobrze mi z tym sporadycznie coś do wykresu wklepię i tyle!!Główka odpoczywa naprawdę:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Pa ja też już uciekam :) nie będę smęcić, miałam być twarda więc jestem :) nie dam się tak łatwo :) Dobra życzę wam dziewuszki miłej nocki :)

NO i to mi się podoba!!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mam taki zamiar to zrobić choć zastanawiam się żeby ten cykl poobserwować a już kolejne odpuścić ale to zobaczę jeszcze nie mam planów na ten cykl żadnych

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra teraz to już naprawdę zmykam pa pa kobitki :)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Shagguś Ty sobie tam rysuj a powoli też będę się już zbierała... Kurde, ale mnie ręka rwie...
    Jak ja się przedtem śmiałam jak dziewczyny zaczęłyście o swoich dolegliwościach pisać :) zaraz sobie wyobraziłam forum emeryckie i konkurs kto ma więcej chorób :D sama mogłabym tu startować :P

Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze chwilę i też spadam, bo nic z tego dziś :(
    Dobranoc, buziaki.

Dodi lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! nikogo pewnie juz tu nie ma. Ja wlasnie pije winko na endometrium i w glowie mi sie zakrecilo jakos heh.

AGA 30 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi piekne jest twoje malenstwo!
    Kaju hmm to w takim razie mam nadzieje ze szyyyybko Cie @ nawiedzi i kolejny cykl bedzie tez dlugi ale z innego powodu:)

Shagga_80, Libra, Kaja lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej plemniczko :) ja też miałam dzisiaj zamiar coś sobie chlapnąć, ale jakoś mi się odechciało... a gdzież to ten Twój kogut tak pędzi? kury gonić? :P
    dobrej nocki Ci życzę Tyszanko :)

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi heeh kury pedzic:) nie, on popedza owulke!:)

Shagga_80, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2092 2093 2094 2095 2096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ