plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia renesansu nie ,ale mam ADHD i weś tu teraz w domu wysiedz jejka aż mnie niesie moja mama się śmieje ,że jak bedę miałą swoje dziecko to gdzieś zgubię z zabiegania i roztrzepania
kiti, Muska, Ilona, Fedra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Ale jakby któraś z was potrzebowała pomocy przy zakładaniu, projektowaniu ogrodu to jak najbardziej służę pomocą
kiti nie ma sprawy jak będę ogródek robiła to się zgłoszękiti lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Plemniczko - właśnie doczytałam co Ci Fedra i Muska radziły. Więc już nic nie dodaję. Gdybyś miała L4 już po dacie zwolnienia to ZUS wypłaci Ci świadczenia. Koleżanka tak miała, wezwali ją na komisję, rozryczała się przed nimi i uwierzyli w zwolnienie (było lewe, na depresję). Dobrze zagrała, co z drugiej strony nie było też mega trudne, bo została zrestrukturyzowana po 15 latach pracy.
I nie mogę się powstrzymać - co za wredna su.... z tej baby.Fedra, Kfjatus, Ilona, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
No przeczytałam ale przyznam, ze nie wszystko. Od rana nasmarowalyscie ładnych kilka stronnic
Dodi gratulujewynik super
Kaja Ty tak jak moj M jak sie nasza corcia urodziła to bałam sie go samego z wózkiem puścić bo by gdzieś zostawił, do dzisiaj tak ma. Idzie do łazienki, a w przedpokoju juz nie wie po co tam idziehehe.
Ja właśnie naleśniki smaze z truskawkami jak któraś ma ochotę to zapraszam
Dzisiaj znowu byłam biegać, ale musze przyznać, ze dzisiaj trochę gorzej mi sie biegalo, mam mega zakwasy. Ale nie odpuszczam, obiecalam sobie, ze przynajmniej 4 razy w tyg. Tak min godzKfjatus, Fedra, Muska, Kaja, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Hej Kobitki
No przeczytałam ale przyznam, ze nie wszystko. Od rana nasmarowalyscie ładnych kilka stronnic
Dodi gratulujewynik super
Kaja Ty tak jak moj M jak sie nasza corcia urodziła to bałam sie go samego z wózkiem puścić bo by gdzieś zostawił, do dzisiaj tak ma. Idzie do łazienki, a w przedpokoju juz nie wie po co tam idziehehe.
Ja właśnie naleśniki smaze z truskawkami jak któraś ma ochotę to zapraszam
Dzisiaj znowu byłam biegać, ale musze przyznać, ze dzisiaj trochę gorzej mi sie biegalo, mam mega zakwasy. Ale nie odpuszczam, obiecalam sobie, ze przynajmniej 4 razy w tyg. Tak min godz
Ty się śmiej kochana moja Przyjacółka taka sama jak ja i ma dwóch synów ,abyscie widziały co to za dzieci Żywe matko ja zanimi nadążyć nie mogę sa w jednym bieganiu po Mamie ,a ona tez tak cały dzień biega jak Ja matko co to będzie .......Matka Adehde i dzieci też ehhhhhh ,ale dam radę może po moim M bedą grzeczne i bedzie luzik hehehehehIlona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kawke juz robię
Kaja moja corcia tez syndrom niespokojnej duszy, ale ja staram sie ja trochę wyciszac w ciagu dnia, nie zawsze mi to wychodzi, ale staram sie panowac nad sytuacjamam nadzieje, ze drugie pójdzie po mnie i będzie po równo hehe
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona ohhh az starch się bać moja mama nas 4 ma i podobno ja to byłam taki przecinka od samego poczatku w nocy buszowałam ,a w dzień terż ,ale więcej spałam ,a jak chodziłam do przeczkola to tam poznałam co to Wagary
wiałam bo mnie się nudziło !!podobno więc Wagary jako 1 zaliczyłam w rodzinie hehehehe
Ilona, Muska, Dodi lubią tę wiadomość