plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No i ja znów jestem
Posprzątałam, zjedliśmy coś na kształt obiadu (bo w lodówce puuuuusto:() i teraz chwilę odpoczynek
Ja już też zjadłam, co miałam do zjedzenia (poniedziałkowy obiad od teściowej), a jeszcze dwie godzinki muszę tu wytrzymać
Grunt, że za parę miechów czeka mnie prawie roczny urlop od pracy i to trzyma mnie przy życiuShagga_80, Blondi22, Rucia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Wszystkie sprzątają chaty przed weekendem, albo śpią w pracy na klawiaturze (ja jestem bliska tego drugiego......)
ale tobie wolno twarz do klawiatury położyć chyba ,że nikt w pracy jeszcze nie wie ,żeś Matka Polka.....ja kryłam kumpelę 3 miechy bo mieli ją zwolnić bo komuś nie pasowała ,a ta gwiazda chciała się pochwalić ,że jest w ciąży już 6 tyg to jej powiedziałam ,że za 3 miesiące może powiedzieć bo wtedy jest chroniona i tak się ślizgała ,ale bardzo zle się czuła ciężko było ją kryć ,ale się udało uffff ,ale miałyśmy satysfakcję jak ten gogo chciał ja zwolnić ,a ta mu L4 ciążowe hehehe no i jak zawsze powtarzam ,że złość czyniona drugim się mśći i się na nim zemściło jego Wywalili ,a ona urodziła piękną zdrową dziewczynkę !!!
Shagga_80, Blondi22, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Wszystkie sprzątają chaty przed weekendem, albo śpią w pracy na klawiaturze (ja jestem bliska tego drugiego......)
ale tobie wolno twarz do klawiatury położyć chyba ,że nikt w pracy jeszcze nie wie ,żeś Matka Polka.....ja kryłam kumpelę 3 miechy bo mieli ją zwolnić bo komuś nie pasowała ,a ta gwiazda chciała się pochwalić ,że jest w ciąży już 6 tyg to jej powiedziałam ,że za 3 miesiące może powiedzieć bo wtedy jest chroniona i tak się ślizgała ,ale bardzo zle się czuła ciężko było ją kryć ,ale się udało uffff ,ale miałyśmy satysfakcję jak ten gogo chciał ja zwolnić ,a ta mu L4 ciążowe hehehe no i jak zawsze powtarzam ,że złość czyniona drugim się mśći i się na nim zemściło jego Wywalili ,a ona urodziła piękną zdrową dziewczynkę !!!
-
mauysia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i ja znów jestem
Posprzątałam, zjedliśmy coś na kształt obiadu (bo w lodówce puuuuusto:() i teraz chwilę odpoczynek
shagga zapraszam do mnie ja już nie mogę patrzec na lodówkę ,a tam full nikt tego nie chce jeść !!! -
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 wrote:No i ja znów jestem
shagga zapraszam do mnie ja już nie mogę patrzec na lodówkę ,a tam full nikt tego nie chce jeść !!!
Mamy w planach dziś zrobić zakupy po powrocie Starego, ale jakby coś się zmieniło to zajrzę do Ciebie -
nick nieaktualnyDotarłam laseczki moje kochane!!!
Na chwile bo na chwilę ale dopiero wróciłam do domu a mój Wafelek już też wraca niebawem będzie!!!
Jak tam dzioneczek u was mija!!!!
Ja chcę się za leczo ale papryki zapomniałam kupić
Buziolki zozolki!!!mauysia, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Shagga_80 wrote:No i ja znów jestem
shagga zapraszam do mnie ja już nie mogę patrzec na lodówkę ,a tam full nikt tego nie chce jeść !!!
u mnie jeszcze cały sloik sałatki ze swiat nawet jest a ja na nia juz patrzeć nie mogehehe M wroci z pracy to bede kazala mu ja jesc
a mlody miala pulpety na obiad (drugi ) bo jeden w szkole zjadł a potem 2 jajka kinder niespodzianki bo w szkole dostali -
W pracy już wiedzą, od tygodnia.
He he, niezły numer z Twoją koleżanką
Miałam podobną sytuację w pierwszej ciąży. Zaszłam w ciążę pod koniec października 2009 (pracowałam tam od stycznia 2009), ale do końca marca 2010 miałam umowę na czas okreslony, potem mieli przedłużyć na nieokreślony. No i gryzłam się z myślami... Powiedzieć od razu, czy przekiblować do 1 kwietnia zgrywając głupa i chodząc w luźnych ciuchach
Mam ekstra szefa, więc uznałam, że to byłoby nie fair, gdyby ukrywała do przed nim, no i powiedziałam tuż po Nowym Roku 2010.
Umowę przedłużyli, więc szczerość się opłaciłaBlondi22, Shagga_80, Rucia, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:Wszystkie sprzątają chaty przed weekendem, albo śpią w pracy na klawiaturze (ja jestem bliska tego drugiego......)
hehe ja nie sprzatam przegladam oferty pracy
blondi22 ja byłam na rozmowie o pracę noooo i lipa nici z pracy !!na razie nic konkretnego nie ma -
Kaja wrote:Blondi22 wrote:mauysia wrote:Wszystkie sprzątają chaty przed weekendem, albo śpią w pracy na klawiaturze (ja jestem bliska tego drugiego......)
hehe ja nie sprzatam przegladam oferty pracy
blondi22 ja byłam na rozmowie o pracę noooo i lipa nici z pracy !!na razie nic konkretnego nie ma
no u mnie tez nic ciekawego musiała bym wszedzie dojezdzac i małego do wieczora w przedszkola zostawic a tak nie chce a po zatym jedne autko tylko mamy wiec szukam czegos w mojej okolicy .