X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można powiedzieć, że popadły w uzależnienie ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia ,ale tu cisza jak przed burzą ;-) oby fasolkowa cisza i jak burza ruszy u każdej !!!

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie sprzątają chaty przed weekendem, albo śpią w pracy na klawiaturze (ja jestem bliska tego drugiego......) :)

Dodi lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia ,a poszłam na spacer z psem ,aby nie zasnąć coś kich dziś ,albo brak dostinexu w organizmie bo dziś biorę wieczoram lub luteina jakoś tak dziwnie ehhhhh lipnie albo cisnienie spada ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Można powiedzieć, że popadły w uzależnienie ;)

hahaha dobre dobre ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja znów jestem :D
    Posprzątałam, zjedliśmy coś na kształt obiadu (bo w lodówce puuuuusto:() i teraz chwilę odpoczynek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam właśnie pogodę na onecie no i wydaje się,że w przyszłym tygodniu wiosna :)

AGA 30, mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Posprzątałam, zjedliśmy coś na kształt obiadu (bo w lodówce puuuuusto:() i teraz chwilę odpoczynek ;)

Ja już też zjadłam, co miałam do zjedzenia (poniedziałkowy obiad od teściowej :) ), a jeszcze dwie godzinki muszę tu wytrzymać :/
    Grunt, że za parę miechów czeka mnie prawie roczny urlop od pracy i to trzyma mnie przy życiu ;)

Shagga_80, Blondi22, Rucia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wszystkie sprzątają chaty przed weekendem, albo śpią w pracy na klawiaturze (ja jestem bliska tego drugiego......) :)

ale tobie wolno twarz do klawiatury położyć chyba ,że nikt w pracy jeszcze nie wie ,żeś Matka Polka ;-) .....ja kryłam kumpelę 3 miechy bo mieli ją zwolnić bo komuś nie pasowała ,a ta gwiazda chciała się pochwalić ,że jest w ciąży już 6 tyg to jej powiedziałam ,że za 3 miesiące może powiedzieć bo wtedy jest chroniona i tak się ślizgała ,ale bardzo zle się czuła ciężko było ją kryć ,ale się udało uffff ,ale miałyśmy satysfakcję jak ten gogo chciał ja zwolnić ,a ta mu L4 ciążowe hehehe no i jak zawsze powtarzam ,że złość czyniona drugim się mśći i się na nim zemściło jego Wywalili ,a ona urodziła piękną zdrową dziewczynkę !!!

Shagga_80, Blondi22, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

ale tobie wolno twarz do klawiatury położyć chyba ,że nikt w pracy jeszcze nie wie ,żeś Matka Polka ;-) .....ja kryłam kumpelę 3 miechy bo mieli ją zwolnić bo komuś nie pasowała ,a ta gwiazda chciała się pochwalić ,że jest w ciąży już 6 tyg to jej powiedziałam ,że za 3 miesiące może powiedzieć bo wtedy jest chroniona i tak się ślizgała ,ale bardzo zle się czuła ciężko było ją kryć ,ale się udało uffff ,ale miałyśmy satysfakcję jak ten gogo chciał ja zwolnić ,a ta mu L4 ciążowe hehehe no i jak zawsze powtarzam ,że złość czyniona drugim się mśći i się na nim zemściło jego Wywalili ,a ona urodziła piękną zdrową dziewczynkę !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

shagga zapraszam do mnie ja już nie mogę patrzec na lodówkę ,a tam full nikt tego nie chce jeść !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga_80 wrote:

shagga zapraszam do mnie ja już nie mogę patrzec na lodówkę ,a tam full nikt tego nie chce jeść !!!

Mamy w planach dziś zrobić zakupy po powrocie Starego, ale jakby coś się zmieniło to zajrzę do Ciebie ;)

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

hehe ja nie sprzatam przegladam oferty pracy ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam laseczki moje kochane!!!
    Na chwile bo na chwilę ale dopiero wróciłam do domu a mój Wafelek już też wraca niebawem będzie!!!
    Jak tam dzioneczek u was mija!!!!
    Ja chcę się za leczo ale papryki zapomniałam kupić :-(
    Buziolki zozolki!!!:-)

mauysia, Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga_80 wrote:

u mnie jeszcze cały sloik sałatki ze swiat nawet jest a ja na nia juz patrzeć nie moge ;) hehe M wroci z pracy to bede kazala mu ja jesc ;)

a mlody miala pulpety na obiad (drugi ) bo jeden w szkole zjadł a potem 2 jajka kinder niespodzianki bo w szkole dostali

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy już wiedzą, od tygodnia.
    He he, niezły numer z Twoją koleżanką :)
    Miałam podobną sytuację w pierwszej ciąży. Zaszłam w ciążę pod koniec października 2009 (pracowałam tam od stycznia 2009), ale do końca marca 2010 miałam umowę na czas okreslony, potem mieli przedłużyć na nieokreślony. No i gryzłam się z myślami... Powiedzieć od razu, czy przekiblować do 1 kwietnia zgrywając głupa i chodząc w luźnych ciuchach ;)
    Mam ekstra szefa, więc uznałam, że to byłoby nie fair, gdyby ukrywała do przed nim, no i powiedziałam tuż po Nowym Roku 2010.
    Umowę przedłużyli, więc szczerość się opłaciła :)

Blondi22, Shagga_80, Rucia, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:

blondi22 ja byłam na rozmowie o pracę noooo i lipa nici z pracy !!na razie nic konkretnego nie ma :-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:

blondi22 ja byłam na rozmowie o pracę noooo i lipa nici z pracy !!na razie nic konkretnego nie ma :-(

no u mnie tez nic ciekawego musiała bym wszedzie dojezdzac i małego do wieczora w przedszkola zostawic a tak nie chce a po zatym jedne autko tylko mamy wiec szukam czegos w mojej okolicy .

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, ale przecież miałaś pracować w tej bibliotece.

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2280 2281 2282 2283 2284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ