X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha Libra ja Cię bardzo prosze nie wywołuj do tablicy tematu Bonanzy bo jej nie znosze nawet ksiażke miałam w tym temacie i omało jej nie spaliłam... no pięknie i już wgłowie mam melodie tego przeklętego filmu...

karoma musi być bardzo przekonywująca jeśli potrafiła zmienić decyzję meża o wyborze lekarza :D

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i zanim wstawię tabelkę :)
    LIBRA, czemu Cię tam nie ma? Przypomnij?!!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
    Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
    gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
    natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
    Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
    Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
    Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
    Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
    Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
    a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
    Mała29...............93......29lat............15.05...................Wielka Brytania
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
    kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia :(
    Mała Ciebie już zmieniłam, zaraz wrzucę tabelkę...
    A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz :)

Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mam ;) A my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.

Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robią :) Moja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.

Mauysia, aż jutro z ciekawości zmierzę tempkę,ciekawe czy już spadła u mnie :)

Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę :)

mogę ja przejać od Ciebie bo widze że Kobitko zmęczona jesteś a niechcę Cię obciazać czy będe czy nie będę to pewnie i tak dostane info na szkrzynke ze zmiana jest potrzebna więc spoko :)
    zabieram Ci jeden problem z głowy :D i bardzo dziękuje ze prowadziłaś ja za mnie :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, my też czekamy niecierpliwie na Twoją relację z wizyty :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja niestety Dynastie pamiętam aż za dobrze chyba przez to ze miała ksywkę jaką miałam :P czyli Aleksis :P

Laroma na mój gust lekarza masz świetnego :)
    jeśli kazał brać dupka bierz na pewno nie zaszkodzi ale zawsze moze pomóc...
    jeśli chodzi o seks no cóż i tu Cię rozczaruje mi też to kiedyś ginka mówiła że lepiej się nie kochac w pierwszych tygodniach a sport uprawiać z umiarem bo wiadomo jeśli ktoś nie ćwiczyć to może sobie bigosu na robic ale jeśli dziewczyna ćwiczyła przed zajściem ćwiczyć moze ale intensywność ograniczyć o 50 %...
    coś miałam napisac i zapomniałam ehhh
    aha Rutka jeźdzcie na zakupy w sklepie deszcz nie pada :P

Od teraz zapomnij, że dla mnie będziesz Fedra :D

ALEKSIS <3 Bosko :P

AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    mauysia- a jak z tym duphastonem- faktycznie są wskazania po tabsach do brania? Ja ten lek kojarze tylko od Was jako staraczek- wiele dziewczyn pisało, że bierze w staraniach, nie wiedziałam, że podczas ciąży to również konieczne

No i co z tym seksem ;)- faktycznie tak zalecają lekarze- żeby się się wstrzymać co najmniej w pierwszym miesiącu?

wiesz, to twoja pierwsza ciąża... może chucha na zimne

czytałam gdzieś, że w czasie orgazmu dochodzi do skurczy macicy i może powodować problemy z zagnieżdżeniem... dlatego niektórzy wyznają zasadę, by unikać stosunków w okolicach terminu @ i potem do momentu stwierdzenia prawidłowego zagnieżdżenia... wiec może dlatego powiedział do następnej wizyty...

Fedra, Shagga_80, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

nie ma jej bo ją usunęłam :P
    dziewczyna chciała odpocząć od niej to znikła ale spokojnie czuwam nad tym jak przyjdzie czas to ją wprowadze spowrotem :D

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, nie jestem zmęczona, ale mam dziwne wrażenie,że powinnaś to Ty robić :)

Mauysiu, ja i tam wyjątkowo nie czekam teraz z wypiekami na twarzy na tę dzisiejszą wizytę , w końcu 2 tyg. temu byłam :) Ale i tak się cieszę,że idę...ciekawe,czy ginka powie coś nowego :) A jak myślicie mówić Jej, jaką płeć dziecka wypatrzył ten drugi ginekolog? Czy lepiej nie dawać Jej powodów do sugerowania się :) ?
    Mauysiu, Ty jutro idziesz się badać?

Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My i tak wiemy, jaki jest stan rzeczy u Libry - podejrzewam, że żadna z nas nie zapomni zajrzeć jutro rano na jej wykres :D

Rucia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    ja niestety Dynastie pamiętam aż za dobrze chyba przez to ze miała ksywkę jaką miałam :P czyli Aleksis :P

Laroma na mój gust lekarza masz świetnego :)
    jeśli kazał brać dupka bierz na pewno nie zaszkodzi ale zawsze moze pomóc...
    jeśli chodzi o seks no cóż i tu Cię rozczaruje mi też to kiedyś ginka mówiła że lepiej się nie kochac w pierwszych tygodniach a sport uprawiać z umiarem bo wiadomo jeśli ktoś nie ćwiczyć to może sobie bigosu na robic ale jeśli dziewczyna ćwiczyła przed zajściem ćwiczyć moze ale intensywność ograniczyć o 50 %...
    coś miałam napisac i zapomniałam ehhh
    aha Rutka jeźdzcie na zakupy w sklepie deszcz nie pada :P

Od teraz zapomnij, że dla mnie będziesz Fedra :D

ALEKSIS <3 Bosko :P

dla mnie to nie bosko... to moja trauma z dzieciństwa...
    ale spoko bo nie bradzo pamiętam o co chodziło z tą kobitą oprócz tego ze chyba facetów zmieniała jak rekawiczki :/

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra mówisz o tej melodii "Turututu Booooooonnnnnaaaaaaaaannnnnnnnnnzzzzzzzaaaaaaaaa" ;)

Rucia, mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    My i tak wiemy, jaki jest stan rzeczy u Libry - podejrzewam, że żadna z nas nie zapomni zajrzeć jutro rano na jej wykres :D

Czyli jutro jest sądny dzień? :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra, nie jestem zmęczona, ale mam dziwne wrażenie,że powinnaś to Ty robić :)

Mauysiu, ja i tam wyjątkowo nie czekam teraz z wypiekami na twarzy na tę dzisiejszą wizytę , w końcu 2 tyg. temu byłam :) Ale i tak się cieszę,że idę...ciekawe,czy ginka powie coś nowego :) A jak myślicie mówić Jej, jaką płeć dziecka wypatrzył ten drugi ginekolog? Czy lepiej nie dawać Jej powodów do sugerowania się :) ?
    Mauysiu, Ty jutro idziesz się badać?

Tak, ja mam jutro o 18:45.
    Też jakoś super się nie napalam, bo w końcu tydzień temu miałam to megawypasione USG :)
    Raczej zastanawiam się, czy da mi coś mocniejszego na podwyższenie hemoglobiny i hematokrytu, bo mam "na styk" w dolnej granicy (Tardyferon Fol pomógł tylko minimalnie).

Shagga_80, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia a dlaczego Aleksis cię nazywali pochwal się!!??:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia :(
    A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz :)

Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mam ;) A my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.

Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robią :) Moja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.

Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę :)

jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    AZ pamiętacie erę "DYNASTII" ???????
    Ja z koleżanką z piaskownicy jak dynastia leciała to bawiłyśmy się w złą i dobrą Aleksis he he ale żeśmy się tłukły za małego :-):-)Jak te dwie w filmie!!!:-)

i Bonanza:)

Libra ty chyba oglądałaś to samo co i ja hehe Dynastaia i Bonanza obowiązkowo z dziadkami.:)

Libra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D

Ale ze mnie egoistka :( Nie podzieliłam się ;(
    Wybacz, wybacz, wybacz!! Wybaczysz?

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

bo tłukę dupę jak spadam na dno:D;P

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Fedra mówisz o tej melodii "Turututu Booooooonnnnnaaaaaaaaannnnnnnnnnzzzzzzzaaaaaaaaa" ;)

ta znęcajcie się nademną wszystkie idę stąd...

Klif, AGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2451 2452 2453 2454 2455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ