plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aha Libra ja Cię bardzo prosze nie wywołuj do tablicy tematu Bonanzy bo jej nie znosze nawet ksiażke miałam w tym temacie i omało jej nie spaliłam... no pięknie i już wgłowie mam melodie tego przeklętego filmu...
karoma musi być bardzo przekonywująca jeśli potrafiła zmienić decyzję meża o wyborze lekarzaLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Mała29...............93......29lat............15.05...................Wielka Brytania
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie -
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia
Mała Ciebie już zmieniłam, zaraz wrzucę tabelkę...
A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz
Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mamA my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.
Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robiąMoja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.
Mauysia, aż jutro z ciekawości zmierzę tempkę,ciekawe czy już spadła u mnie
Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę
mogę ja przejać od Ciebie bo widze że Kobitko zmęczona jesteś a niechcę Cię obciazać czy będe czy nie będę to pewnie i tak dostane info na szkrzynke ze zmiana jest potrzebna więc spoko
zabieram Ci jeden problem z głowyi bardzo dziękuje ze prowadziłaś ja za mnie
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:ja niestety Dynastie pamiętam aż za dobrze chyba przez to ze miała ksywkę jaką miałam
czyli Aleksis
Laroma na mój gust lekarza masz świetnego
jeśli kazał brać dupka bierz na pewno nie zaszkodzi ale zawsze moze pomóc...
jeśli chodzi o seks no cóż i tu Cię rozczaruje mi też to kiedyś ginka mówiła że lepiej się nie kochac w pierwszych tygodniach a sport uprawiać z umiarem bo wiadomo jeśli ktoś nie ćwiczyć to może sobie bigosu na robic ale jeśli dziewczyna ćwiczyła przed zajściem ćwiczyć moze ale intensywność ograniczyć o 50 %...
coś miałam napisac i zapomniałam ehhh
aha Rutka jeźdzcie na zakupy w sklepie deszcz nie pada
Od teraz zapomnij, że dla mnie będziesz Fedra
ALEKSISBosko
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:mauysia- a jak z tym duphastonem- faktycznie są wskazania po tabsach do brania? Ja ten lek kojarze tylko od Was jako staraczek- wiele dziewczyn pisało, że bierze w staraniach, nie wiedziałam, że podczas ciąży to również konieczne
No i co z tym seksem- faktycznie tak zalecają lekarze- żeby się się wstrzymać co najmniej w pierwszym miesiącu?
wiesz, to twoja pierwsza ciąża... może chucha na zimne
czytałam gdzieś, że w czasie orgazmu dochodzi do skurczy macicy i może powodować problemy z zagnieżdżeniem... dlatego niektórzy wyznają zasadę, by unikać stosunków w okolicach terminu @ i potem do momentu stwierdzenia prawidłowego zagnieżdżenia... wiec może dlatego powiedział do następnej wizyty...Fedra, Shagga_80, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaa i zanim wstawię tabelkę
LIBRA, czemu Cię tam nie ma? Przypomnij?!!!!
nie ma jej bo ją usunęłam
dziewczyna chciała odpocząć od niej to znikła ale spokojnie czuwam nad tym jak przyjdzie czas to ją wprowadze spowrotemAGA 30, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra, nie jestem zmęczona, ale mam dziwne wrażenie,że powinnaś to Ty robić
Mauysiu, ja i tam wyjątkowo nie czekam teraz z wypiekami na twarzy na tę dzisiejszą wizytę , w końcu 2 tyg. temu byłamAle i tak się cieszę,że idę...ciekawe,czy ginka powie coś nowego
A jak myślicie mówić Jej, jaką płeć dziecka wypatrzył ten drugi ginekolog? Czy lepiej nie dawać Jej powodów do sugerowania się
?
Mauysiu, Ty jutro idziesz się badać?Fedra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Fedra wrote:ja niestety Dynastie pamiętam aż za dobrze chyba przez to ze miała ksywkę jaką miałam
czyli Aleksis
Laroma na mój gust lekarza masz świetnego
jeśli kazał brać dupka bierz na pewno nie zaszkodzi ale zawsze moze pomóc...
jeśli chodzi o seks no cóż i tu Cię rozczaruje mi też to kiedyś ginka mówiła że lepiej się nie kochac w pierwszych tygodniach a sport uprawiać z umiarem bo wiadomo jeśli ktoś nie ćwiczyć to może sobie bigosu na robic ale jeśli dziewczyna ćwiczyła przed zajściem ćwiczyć moze ale intensywność ograniczyć o 50 %...
coś miałam napisac i zapomniałam ehhh
aha Rutka jeźdzcie na zakupy w sklepie deszcz nie pada
Od teraz zapomnij, że dla mnie będziesz Fedra
ALEKSISBosko
dla mnie to nie bosko... to moja trauma z dzieciństwa...
ale spoko bo nie bradzo pamiętam o co chodziło z tą kobitą oprócz tego ze chyba facetów zmieniała jak rekawiczki17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Fedra, nie jestem zmęczona, ale mam dziwne wrażenie,że powinnaś to Ty robić
Mauysiu, ja i tam wyjątkowo nie czekam teraz z wypiekami na twarzy na tę dzisiejszą wizytę , w końcu 2 tyg. temu byłamAle i tak się cieszę,że idę...ciekawe,czy ginka powie coś nowego
A jak myślicie mówić Jej, jaką płeć dziecka wypatrzył ten drugi ginekolog? Czy lepiej nie dawać Jej powodów do sugerowania się
?
Mauysiu, Ty jutro idziesz się badać?
Tak, ja mam jutro o 18:45.
Też jakoś super się nie napalam, bo w końcu tydzień temu miałam to megawypasione USG
Raczej zastanawiam się, czy da mi coś mocniejszego na podwyższenie hemoglobiny i hematokrytu, bo mam "na styk" w dolnej granicy (Tardyferon Fol pomógł tylko minimalnie).Shagga_80, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia
A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz
Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mamA my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.
Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robiąMoja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.
Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę
jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:DAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:AZ pamiętacie erę "DYNASTII" ???????
Ja z koleżanką z piaskownicy jak dynastia leciała to bawiłyśmy się w złą i dobrą Aleksis he he ale żeśmy się tłukły za małego:-)Jak te dwie w filmie!!!
i Bonanza:)
Libra ty chyba oglądałaś to samo co i ja hehe Dynastaia i Bonanza obowiązkowo z dziadkami.Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia
jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D
Ale ze mnie egoistkaNie podzieliłam się ;(
Wybacz, wybacz, wybacz!! Wybaczysz?Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Fedra mówisz o tej melodii "Turututu Booooooonnnnnaaaaaaaaannnnnnnnnnzzzzzzzaaaaaaaaa"
ta znęcajcie się nademną wszystkie idę stąd...Klif, AGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi