X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewoje ja spadam.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, możemy przerzucić się na "Domek na prerii" - tam grał tan sam aktor, co w Bonanzie ;)

zbikowa, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, właśnie o czymś pomyślałam, ale jestem głupia,że wczoraj nie nawiedziłam Cię Libra, jak Twoje tempka dalej będzie w tak ładnym położeniu to wszystkie musiałybyście uznać,że to za sprawą moich wirusów, ehhhhhhh...ale by moja pozycja wzrosła :D

mauysia, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewoje ja spadam.

Owocnych zakupów :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    My i tak wiemy, jaki jest stan rzeczy u Libry - podejrzewam, że żadna z nas nie zapomni zajrzeć jutro rano na jej wykres :D

a ja zrobię zonka i nie wpiszę pomiaru;P
    <właśnie pod bląd włosami urosly mi różki i skóra zrobiła się dziwnie pąsowa;)>

nick nieaktualny, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- jeszcze raz dzięki :) no ja też niespecjalnie mam ochotę na jakieś mizianko ale tak z ciekawości pytam :) Faktycznie na początku poszliśmy do ginki- jakieś polecanej Egipcjanki- jak weszłam do poczekalni to od razu wyszłam- czystość "po egipsku" a to nie wchodzi w rachube. W tym wypadku A.zabrał mnie do tego faceta. Zresztą wszelkie wątpliwości opadły kiedy w poczekalni mój A. zobaczył zarówno Europejki jak i Egipcjanki, i nawetr 2 ninja :D
    Klif, Rucia, Libra, Fedra, Shagga- bardzo dziękuje :*
    Muska- no ja czekam w takim na Was :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, kiti, Muska lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga moze dlatego że ja mam czarne włosy a ta druga to blondynka :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:
    My i tak wiemy, jaki jest stan rzeczy u Libry - podejrzewam, że żadna z nas nie zapomni zajrzeć jutro rano na jej wykres :D

Czyli jutro jest sądny dzień? :)

sądny dzień to będzie poniedziałek;P

Fedra, Muska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Klif wrote:
    Fedra mówisz o tej melodii "Turututu Booooooonnnnnaaaaaaaaannnnnnnnnnzzzzzzzaaaaaaaaa" ;)

ta znęcajcie się nademną wszystkie idę stąd...

Fredzia zzzzzzzzzzooooooooooooooosssssssssssttttttttttttaaaaaaaaaańńńńńńńńńńńńńńńńńńń!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dobra, możemy przerzucić się na "Domek na prerii" - tam grał tan sam aktor, co w Bonanzie ;)

o jakoś ten film lubiałam i Dr Quin :)

zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie lał deszcz od 8 rano i pól godziny tempu przestało poszło na warszawe;)

a u mnie teraz słoneczko swieci

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubiłam "Domek na prerii":) A pamiętacie taki serial" Dzień za dniem" o chłopaku chorym na Zespół Downa?

zbikowa, nick nieaktualny, Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Wtedy ma nie przyjść @? Tak :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia :(
    Mała Ciebie już zmieniłam, zaraz wrzucę tabelkę...
    A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz :)

Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mam ;) A my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.

Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robią :) Moja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.

Mauysia, aż jutro z ciekawości zmierzę tempkę,ciekawe czy już spadła u mnie :)

Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę :)

jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D

Ale ze mnie egoistka :( Nie podzieliłam się ;(
    Wybacz, wybacz, wybacz!! Wybaczysz?

no wiesz... wybaczam:)
    ale to Ty będziesz miała na sumieniu mój "zajebiście piękny" wykres, gdy pójdzie na zmarnowanie;P:D i bedziesz musiała z tym żyć;P
    <żartuję oczywiście, gdyby się któraś nie kapnęła;D>

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubiłam Palome he he pamiętam jak na nocki na praktyki się szykowałam to leciała i jakoś nie chcą powtórki puścić :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia :(
    Mała Ciebie już zmieniłam, zaraz wrzucę tabelkę...
    A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz :)

Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mam ;) A my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.

Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robią :) Moja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.

Mauysia, aż jutro z ciekawości zmierzę tempkę,ciekawe czy już spadła u mnie :)

Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę :)

jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D

Ale ze mnie egoistka :( Nie podzieliłam się ;(
    Wybacz, wybacz, wybacz!! Wybaczysz?

no wiesz... wybaczam:)
    ale to Ty będziesz miała na sumieniu mój "zajebiście piękny" wykres, gdy pójdzie na zmarnowanie;P:D i bedziesz musiała z tym żyć;P
    <żartuję oczywiście, gdyby się któraś nie kapnęła;D>

Jezu!!! niech tempka będzie w górze, niech tempka będzie w górze!
    Aż chyba w drodze do biura dziś wejdę do kościoła pomodlić się za Twój wykres!

PS. Kapnęłam się ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

o jakoś ten film lubiałam i Dr Quin :)

ojeku i jeszcze
    Cudowne lata (oglądam je na nowo;)
    Dzień za dniem

nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Wtedy ma nie przyjść @? Tak :) ?

nie... 20.04.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

a ja zrobię zonka i nie wpiszę pomiaru;P
    <właśnie pod bląd włosami urosly mi różki i skóra zrobiła się dziwnie pąsowa;)>

No masz szczęście, że dałaś emotikonkę z przymrużonym okiem!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam,!!!!!!!!!! Słyszę na schodach moją mamę, a ja mam taaaaaaaki syf w domu :D
    Zmykam!! Do wieczorka :)

‹‹ 2452 2453 2454 2455 2456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ