X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewoje ja spadam.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, możemy przerzucić się na "Domek na prerii" - tam grał tan sam aktor, co w Bonanzie ;)

zbikowa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, właśnie o czymś pomyślałam, ale jestem głupia,że wczoraj nie nawiedziłam Cię Libra, jak Twoje tempka dalej będzie w tak ładnym położeniu to wszystkie musiałybyście uznać,że to za sprawą moich wirusów, ehhhhhhh...ale by moja pozycja wzrosła :D

mauysia, Libra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dziewoje ja spadam.

Owocnych zakupów :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    My i tak wiemy, jaki jest stan rzeczy u Libry - podejrzewam, że żadna z nas nie zapomni zajrzeć jutro rano na jej wykres :D

a ja zrobię zonka i nie wpiszę pomiaru;P
    <właśnie pod bląd włosami urosly mi różki i skóra zrobiła się dziwnie pąsowa;)>

Shagga_80, Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- jeszcze raz dzięki :) no ja też niespecjalnie mam ochotę na jakieś mizianko ale tak z ciekawości pytam :) Faktycznie na początku poszliśmy do ginki- jakieś polecanej Egipcjanki- jak weszłam do poczekalni to od razu wyszłam- czystość "po egipsku" a to nie wchodzi w rachube. W tym wypadku A.zabrał mnie do tego faceta. Zresztą wszelkie wątpliwości opadły kiedy w poczekalni mój A. zobaczył zarówno Europejki jak i Egipcjanki, i nawetr 2 ninja :D
    Klif, Rucia, Libra, Fedra, Shagga- bardzo dziękuje :*
    Muska- no ja czekam w takim na Was :D

Shagga_80, Libra, mauysia, kiti, Muska lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga moze dlatego że ja mam czarne włosy a ta druga to blondynka :P

AGA 30, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:
    My i tak wiemy, jaki jest stan rzeczy u Libry - podejrzewam, że żadna z nas nie zapomni zajrzeć jutro rano na jej wykres :D

Czyli jutro jest sądny dzień? :)

sądny dzień to będzie poniedziałek;P

Fedra, Muska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Klif wrote:
    Fedra mówisz o tej melodii "Turututu Booooooonnnnnaaaaaaaaannnnnnnnnnzzzzzzzaaaaaaaaa" ;)

ta znęcajcie się nademną wszystkie idę stąd...

Fredzia zzzzzzzzzzooooooooooooooosssssssssssttttttttttttaaaaaaaaaańńńńńńńńńńńńńńńńńńń!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dobra, możemy przerzucić się na "Domek na prerii" - tam grał tan sam aktor, co w Bonanzie ;)

o jakoś ten film lubiałam i Dr Quin :)

zbikowa, AGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie lał deszcz od 8 rano i pól godziny tempu przestało poszło na warszawe;)

a u mnie teraz słoneczko swieci

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubiłam "Domek na prerii":) A pamiętacie taki serial" Dzień za dniem" o chłopaku chorym na Zespół Downa?

zbikowa, Libra, Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Wtedy ma nie przyjść @? Tak :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia :(
    Mała Ciebie już zmieniłam, zaraz wrzucę tabelkę...
    A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz :)

Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mam ;) A my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.

Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robią :) Moja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.

Mauysia, aż jutro z ciekawości zmierzę tempkę,ciekawe czy już spadła u mnie :)

Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę :)

jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D

Ale ze mnie egoistka :( Nie podzieliłam się ;(
    Wybacz, wybacz, wybacz!! Wybaczysz?

no wiesz... wybaczam:)
    ale to Ty będziesz miała na sumieniu mój "zajebiście piękny" wykres, gdy pójdzie na zmarnowanie;P:D i bedziesz musiała z tym żyć;P
    <żartuję oczywiście, gdyby się któraś nie kapnęła;D>

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubiłam Palome he he pamiętam jak na nocki na praktyki się szykowałam to leciała i jakoś nie chcą powtórki puścić :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki, wczoraj już nie zajrzałam, padłam! A teraz już nie dam nadrobić co działo się wczoraj, wybaczcie...jeśli któraś prosiła o zmianę w tabelce to niech pisze jeszcze raz , wybaczcie, prośby z wczoraj nie będą uwzględnione, bo nie mam o nich pojęcia :(
    Mała Ciebie już zmieniłam, zaraz wrzucę tabelkę...
    A skoro o tabelce mowa, to Fedra mam mieszane uczucia, czy powinnam ją prowadzić...tzn czuję się jakoś dziwnie:) Może chcesz Ty dalej Ją prowadzić, bo rozumiem,że już wróciłaś i nigdzie się nie wybierasz :)

Libra, no tak mogłam wpaść z wizytą, adres mam ;) A my na chwilę w Focusie byliśmy, ekspresowo kupiliśmy buty Małemu i dalej w drogę.

Karoam, pozazdrościć takiego lekarza - dmucha na zimne, ale w sumie przez przesady - ja w swojej pierwszej ciąży w ogóle bety nie robiłam za to teraz robiłam dwukrotnie chyba przez to co czytałam na forum,że wszystkie Babki tak robią :) Moja ginka zerknęła na betę ale nie była nią jakoś mocno zainteresowana, więc chyba Oni nie uważają to za konieczne.

Mauysia, aż jutro z ciekawości zmierzę tempkę,ciekawe czy już spadła u mnie :)

Ja dziś idę na trochę do pracy, właśnie czekamy na Babcię...a potem śmigam do ginki, na 16:30 - już doczekać się nie mogę :)

jak mogłaś mi odmówić osobistego zarażenia wirusem ciążowym poprzez pogłaskanie Twojego brzuszka? <foch> tymbardziej, że od Fokusa do mnie miałaś jedną przecznicę? hę????;P:D:D

Ale ze mnie egoistka :( Nie podzieliłam się ;(
    Wybacz, wybacz, wybacz!! Wybaczysz?

no wiesz... wybaczam:)
    ale to Ty będziesz miała na sumieniu mój "zajebiście piękny" wykres, gdy pójdzie na zmarnowanie;P:D i bedziesz musiała z tym żyć;P
    <żartuję oczywiście, gdyby się któraś nie kapnęła;D>

Jezu!!! niech tempka będzie w górze, niech tempka będzie w górze!
    Aż chyba w drodze do biura dziś wejdę do kościoła pomodlić się za Twój wykres!

PS. Kapnęłam się ;)

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

o jakoś ten film lubiałam i Dr Quin :)

ojeku i jeszcze
    Cudowne lata (oglądam je na nowo;)
    Dzień za dniem

AGA 30, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Wtedy ma nie przyjść @? Tak :) ?

nie... 20.04.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

a ja zrobię zonka i nie wpiszę pomiaru;P
    <właśnie pod bląd włosami urosly mi różki i skóra zrobiła się dziwnie pąsowa;)>

No masz szczęście, że dałaś emotikonkę z przymrużonym okiem!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam,!!!!!!!!!! Słyszę na schodach moją mamę, a ja mam taaaaaaaki syf w domu :D
    Zmykam!! Do wieczorka :)

AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2452 2453 2454 2455 2456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ