X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Uciekam,!!!!!!!!!! Słyszę na schodach moją mamę, a ja mam taaaaaaaki syf w domu :D
    Zmykam!! Do wieczorka :)

No to szacun, że zdążysz ogarnąć syf w 10 sekund, przed przyjściem mamy :D

AGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ jestem podekscytowana tym sobotnim meczem dziewczyny mam nadzieję ze tylko bilety dostaną!!!:-)

mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę Wam coś powiedzieć :) Zjadłam przed chwilą ogórkową, a teraz trzymam w ręku czekoladę i zajadam, z pewnością jestem w ciąży :P Mieszam kwaśne i słodkie - ewidentnie ciąża :D

mauysia, Libra, Dodi, Fedra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Dobra, możemy przerzucić się na "Domek na prerii" - tam grał tan sam aktor, co w Bonanzie ;)

o jakoś ten film lubiałam i Dr Quin :)

ojeku i jeszcze
    Cudowne lata (oglądam je na nowo;)
    Dzień za dniem

Tak, "Cudowne lata" to był hit!
    A ja jeszcze bardzo lubiłam "Pełną chatę" i tez jakoś oglądałam to ejszcze raz niedawno :)

Libra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    jeszcze a propos wyjazdów na Woodstock i buntów młodzieńczych, to miałam luz z rodzicami tylko dlatego, że oni od zawsze bardziej skupieni są na mojej siostrze, bo jak byłyśmy małe to powaznie chorowała.
    A poza tym, oni nie do końca wszystko wiedzieli, np, że pojechałam z koleżanką z Gdańska do Krakowa pozwiedzać a potem autostopem przez całą Polskę na Woodstock..

a wracając do teraźniejszości to od poniedziałku prawdopodobnie będę pracować z moim M. w jednym biurze i serio jestem przerażona, bo 24h/dobe razem to tyć za dużo jak na moje biedne nerwy, no ale zobaczymy może nie będzie tak źle. tymczasem życzę wszystkim miłego dnia ;)

mauysia, Libra, Fedra, Dodi, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• klaudia123 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ! pisałam gdzies dzisiaj na forum, a że jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo obeznana , gdzieś mój post zniknął i nie wiem czy ktoś odpowiedział czy nie ;) tak wiec powielę raz jeszcze temat :) Na początek witam Was wszystkie mam na imię klaudia i to jest mój 1 raz z ovu. Dzisiaj rano zrobiłam test tj mój 29 dzien cyklu ( cykle mam różnie, raz 28, innym razem 30 dni, kiedyś zdarzyło się 32) i mam problem z interpretacją testu, może któraś z Was miała podobnie??? a mianowicie , na teście widoczna jest 1 kreska a ta 2 upragniona .... no... widać jakiś zarys, nie jest on ani blado różowy , ani też jak niektóre z Was pisały "cień cienia" , obracam testem w górę w dół , w prawo w lewo i widzę taką białą, bardziej świecącą niz pozostała część testu kreseczkę i teraz od kilku godzin zachodzę sobie głowę czy to za mało hormonu czy jakas reakcja chemiczna ( obserwacje zaczelam po 4 minutach) Jak sądzicie ? na betę umówiłam się na dopiero piątek, a do tego czasu pozostaje mi jedynie czekać . Pozdrawiam Was wszystkie !!!

klaudia
  • kiti Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was w ten piękny dzień :) w końcu można się wygrzać <3

byłam dzisiaj na badaniu hormonów ... wyniki wieczorem :)

mauysia, Libra, Dodi, Muska, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia123 wrote:
    hej dziewczyny ! pisałam gdzies dzisiaj na forum, a że jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo obeznana , gdzieś mój post zniknął i nie wiem czy ktoś odpowiedział czy nie ;) tak wiec powielę raz jeszcze temat :) Na początek witam Was wszystkie mam na imię klaudia i to jest mój 1 raz z ovu. Dzisiaj rano zrobiłam test tj mój 29 dzien cyklu ( cykle mam różnie, raz 28, innym razem 30 dni, kiedyś zdarzyło się 32) i mam problem z interpretacją testu, może któraś z Was miała podobnie??? a mianowicie , na teście widoczna jest 1 kreska a ta 2 upragniona .... no... widać jakiś zarys, nie jest on ani blado różowy , ani też jak niektóre z Was pisały "cień cienia" , obracam testem w górę w dół , w prawo w lewo i widzę taką białą, bardziej świecącą niz pozostała część testu kreseczkę i teraz od kilku godzin zachodzę sobie głowę czy to za mało hormonu czy jakas reakcja chemiczna ( obserwacje zaczelam po 4 minutach) Jak sądzicie ? na betę umówiłam się na dopiero piątek, a do tego czasu pozostaje mi jedynie czekać . Pozdrawiam Was wszystkie !!!

Klaudia, ja bym zrobiła jeszcze raz jutro, bo z "cienia cienia cienia" to na dwoje babka wróżyła ;)
    Choć 1 dzień różnicy to może być za mało, żeby "pogrubić kreskę". Ale oby tak się stało :)

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    witam was w ten piękny dzień :) w końcu można się wygrzać <3

byłam dzisiaj na badaniu hormonów ... wyniki wieczorem :)

Hej kiti!

No to zdaj nam potem raport :)

kiti lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, zrób test jeszcze jutro rano

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    u mnie lał deszcz od 8 rano i pól godziny tempu przestało poszło na warszawe;)

a u mnie teraz słoneczko swieci

w wawie też już nie pada i wyszło słońce.

To ze mnie był jakiś telemaniak bo i Dr Quin i Domek na prerii i pewnie jeszcze coś oglądałam. Ale żeby nie było w gumę też grałam i w zimne ognie i chowanego i po drzewach też łaziłam.:)

Klif czy mówisz o Korku (główny bohater tego filmu). Aha i jeszcze ALFa oglądałam.

kiti, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze pytanie o testy owulacyjne. czy one mają też jakąś czułość tak jak ciążowe? jaka czułość jest najlepsza? jakie polecacie?
    dzięki

• kiti Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia oczywiście że się podziele wynikami żebyście pomogły w interpretacji ;-)

widzę że dyskutowałyście na temat budowy domu ;-) to pochwale się i ja naszym małym :) w końcu w tym roku ruszamy na całego... fundamenty już są a w górę będzie rósł od maja.
    http://www.archeton.pl/projekt-domu-majaneo_1141_opisogolnyl

Kfjatus, Dodi, Muska, Libra, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dziewczyny mam jeszcze pytanie o testy owulacyjne. czy one mają też jakąś czułość tak jak ciążowe? jaka czułość jest najlepsza? jakie polecacie?
    dzięki

ja miałam z allegro o czułości 10 ale z apteki pokazują lepiej :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    zbikowa wrote:
    dzięki

ja miałam z allegro o czułości 10 ale z apteki pokazują lepiej :)

Ja też miałam z allegro o czułości 10 i mi działały elegancko :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    jeszcze a propos wyjazdów na Woodstock i buntów młodzieńczych, to miałam luz z rodzicami tylko dlatego, że oni od zawsze bardziej skupieni są na mojej siostrze, bo jak byłyśmy małe to powaznie chorowała.
    A poza tym, oni nie do końca wszystko wiedzieli, np, że pojechałam z koleżanką z Gdańska do Krakowa pozwiedzać a potem autostopem przez całą Polskę na Woodstock..

a wracając do teraźniejszości to od poniedziałku prawdopodobnie będę pracować z moim M. w jednym biurze i serio jestem przerażona, bo 24h/dobe razem to tyć za dużo jak na moje biedne nerwy, no ale zobaczymy może nie będzie tak źle. tymczasem życzę wszystkim miłego dnia ;)

kurka... nie dziwię Ci się... sama byłabym przerażona pracą z moim m...

ale z drugiej strony... hmmm.... będziecie w jednym pokoju?
    możecie poudawać taki romans w biurze;P akcja na ksero itd;P:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 09:46

Kfjatus, Fedra, Dodi, zbikowa, Muska, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti fajny domeczek :) Widzę, że podobnie jak u nas, najpierw fundamenty, a teraz reszta :) Tylko u nas już zaczęli robić, ale do maja tez już niedaleko, więc niedługo i u Was ruszy budowa ;)

kiti lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia123 wrote:

ja bym test powtórzyła za 2 dni...
    albo poszłabym na bete...

mauysia lubi tę wiadomość

• Klif Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałam na wątku kwietniowym, ale zapytam tutaj bo tu jest więcej zafasolkowanych. Czy w cyklu, w którym zaszłyście w ciążę miałyście objawy typowe na @, czy wprost przeciwnie?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Wszystkim!!! ;)
    na mnie też czekałyście dzisiaj, czy nie bardzo? ;)

Libra ja Ci powiem, że póki co cieszę się, że co chwilę Ci coś dolega i dobrze by było jakbyś już wszystkie wyniki miała i była przygotowana na wizytę u gina... dlaczego? bo też tak planowałam :D

Muzarciu ja Cię normalnie podziwiam na maksa jaka Ty robotna jesteś i przede wszystkim, że Ci się chce ;)

jak tak opowiadacie to coś mi gdzieś świta, że ja też gdzieś harcerstwa ugryzłam he he i glany miałam, ale dlaczego to w sumie nie wiem i na dzieci Maryi chodziłam ;) kurcze inne czasy to były napewno niż teraz ....

Kfjatus bardzo ładna chawirka ;)

Karoam bardzo dobre podejście lekarza moim zdaniem. Rzeczowy i konkretny ;) jeśli chodzi o to, co powiedział Ci na temat bety to ja usłyszałam coś podobnego od mojego gina :D odnośnie seksu to powiedział mi, że jeśli nie dzieje się nic niepokojącego to można jak najbardziej, ale jakoś średnio mi się chce ;)

Shagga, Libra poprostu bez kolejki wskoczy do tabelki :D

Kurde tak długo nadrabiam i potem tak mało oryginalna jestem :(
    Ja lubiałam Siódme niebo, Dzień za dniem, Pełna chata i Doktor Quin ;) jest mi teraz przykro ;/ aha no i Beverly Hills, 90210 oczywiście (książki też wszystkie przeczytałam he he), McGiver i Jezioro Marzeń chyba jeszcze było ;)

kiti Twój domek też bardzo ładny ;) ciekawe czy ja się kiedyś doczekam swojego?? hmmm...

Fedra a jak tam Anusia się czuje?

U mnie dzisiaj brzydko :/ wcześniej lało jak z cebra :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 09:57

mauysia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2453 2454 2455 2456 2457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ