plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Uciekam,!!!!!!!!!! Słyszę na schodach moją mamę, a ja mam taaaaaaaki syf w domu
Zmykam!! Do wieczorka
No to szacun, że zdążysz ogarnąć syf w 10 sekund, przed przyjściem mamyAGA 30, Libra, Kfjatus, Dodi, Fedra, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Dobra, możemy przerzucić się na "Domek na prerii" - tam grał tan sam aktor, co w Bonanzie
o jakoś ten film lubiałam i Dr Quin
ojeku i jeszcze
Cudowne lata (oglądam je na nowo;)
Dzień za dniem
Tak, "Cudowne lata" to był hit!
A ja jeszcze bardzo lubiłam "Pełną chatę" i tez jakoś oglądałam to ejszcze raz niedawnoLibra lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
jeszcze a propos wyjazdów na Woodstock i buntów młodzieńczych, to miałam luz z rodzicami tylko dlatego, że oni od zawsze bardziej skupieni są na mojej siostrze, bo jak byłyśmy małe to powaznie chorowała.
A poza tym, oni nie do końca wszystko wiedzieli, np, że pojechałam z koleżanką z Gdańska do Krakowa pozwiedzać a potem autostopem przez całą Polskę na Woodstock..
a wracając do teraźniejszości to od poniedziałku prawdopodobnie będę pracować z moim M. w jednym biurze i serio jestem przerażona, bo 24h/dobe razem to tyć za dużo jak na moje biedne nerwy, no ale zobaczymy może nie będzie tak źle. tymczasem życzę wszystkim miłego dniamauysia, Libra, Fedra, Dodi, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ! pisałam gdzies dzisiaj na forum, a że jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo obeznana , gdzieś mój post zniknął i nie wiem czy ktoś odpowiedział czy nie
tak wiec powielę raz jeszcze temat
Na początek witam Was wszystkie mam na imię klaudia i to jest mój 1 raz z ovu. Dzisiaj rano zrobiłam test tj mój 29 dzien cyklu ( cykle mam różnie, raz 28, innym razem 30 dni, kiedyś zdarzyło się 32) i mam problem z interpretacją testu, może któraś z Was miała podobnie??? a mianowicie , na teście widoczna jest 1 kreska a ta 2 upragniona .... no... widać jakiś zarys, nie jest on ani blado różowy , ani też jak niektóre z Was pisały "cień cienia" , obracam testem w górę w dół , w prawo w lewo i widzę taką białą, bardziej świecącą niz pozostała część testu kreseczkę i teraz od kilku godzin zachodzę sobie głowę czy to za mało hormonu czy jakas reakcja chemiczna ( obserwacje zaczelam po 4 minutach) Jak sądzicie ? na betę umówiłam się na dopiero piątek, a do tego czasu pozostaje mi jedynie czekać . Pozdrawiam Was wszystkie !!!
klaudia -
witam was w ten piękny dzień
w końcu można się wygrzać
byłam dzisiaj na badaniu hormonów ... wyniki wieczoremmauysia, Libra, Dodi, Muska, aisa lubią tę wiadomość
-
klaudia123 wrote:hej dziewczyny ! pisałam gdzies dzisiaj na forum, a że jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo obeznana , gdzieś mój post zniknął i nie wiem czy ktoś odpowiedział czy nie
Na początek witam Was wszystkie mam na imię klaudia i to jest mój 1 raz z ovu. Dzisiaj rano zrobiłam test tj mój 29 dzien cyklu ( cykle mam różnie, raz 28, innym razem 30 dni, kiedyś zdarzyło się 32) i mam problem z interpretacją testu, może któraś z Was miała podobnie??? a mianowicie , na teście widoczna jest 1 kreska a ta 2 upragniona .... no... widać jakiś zarys, nie jest on ani blado różowy , ani też jak niektóre z Was pisały "cień cienia" , obracam testem w górę w dół , w prawo w lewo i widzę taką białą, bardziej świecącą niz pozostała część testu kreseczkę i teraz od kilku godzin zachodzę sobie głowę czy to za mało hormonu czy jakas reakcja chemiczna ( obserwacje zaczelam po 4 minutach) Jak sądzicie ? na betę umówiłam się na dopiero piątek, a do tego czasu pozostaje mi jedynie czekać . Pozdrawiam Was wszystkie !!!
Klaudia, ja bym zrobiła jeszcze raz jutro, bo z "cienia cienia cienia" to na dwoje babka wróżyła
Choć 1 dzień różnicy to może być za mało, żeby "pogrubić kreskę". Ale oby tak się stałoLibra lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:u mnie lał deszcz od 8 rano i pól godziny tempu przestało poszło na warszawe;)
a u mnie teraz słoneczko swieci
w wawie też już nie pada i wyszło słońce.
To ze mnie był jakiś telemaniak bo i Dr Quin i Domek na prerii i pewnie jeszcze coś oglądałam. Ale żeby nie było w gumę też grałam i w zimne ognie i chowanego i po drzewach też łaziłam.
Klif czy mówisz o Korku (główny bohater tego filmu). Aha i jeszcze ALFa oglądałam.kiti, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mauysia oczywiście że się podziele wynikami żebyście pomogły w interpretacji
widzę że dyskutowałyście na temat budowy domuto pochwale się i ja naszym małym
w końcu w tym roku ruszamy na całego... fundamenty już są a w górę będzie rósł od maja.
http://www.archeton.pl/projekt-domu-majaneo_1141_opisogolnylKfjatus, Dodi, Muska, Libra, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanie o testy owulacyjne. czy one mają też jakąś czułość tak jak ciążowe? jaka czułość jest najlepsza? jakie polecacie?
dzięki
ja miałam z allegro o czułości 10 ale z apteki pokazują lepiej -
kiti wrote:zbikowa wrote:Dziewczyny mam jeszcze pytanie o testy owulacyjne. czy one mają też jakąś czułość tak jak ciążowe? jaka czułość jest najlepsza? jakie polecacie?
dzięki
ja miałam z allegro o czułości 10 ale z apteki pokazują lepiej
Ja też miałam z allegro o czułości 10 i mi działały elegancko -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Cześć Dziewczyny
jeszcze a propos wyjazdów na Woodstock i buntów młodzieńczych, to miałam luz z rodzicami tylko dlatego, że oni od zawsze bardziej skupieni są na mojej siostrze, bo jak byłyśmy małe to powaznie chorowała.
A poza tym, oni nie do końca wszystko wiedzieli, np, że pojechałam z koleżanką z Gdańska do Krakowa pozwiedzać a potem autostopem przez całą Polskę na Woodstock..
a wracając do teraźniejszości to od poniedziałku prawdopodobnie będę pracować z moim M. w jednym biurze i serio jestem przerażona, bo 24h/dobe razem to tyć za dużo jak na moje biedne nerwy, no ale zobaczymy może nie będzie tak źle. tymczasem życzę wszystkim miłego dnia
kurka... nie dziwię Ci się... sama byłabym przerażona pracą z moim m...
ale z drugiej strony... hmmm.... będziecie w jednym pokoju?
możecie poudawać taki romans w biurze;P akcja na ksero itd;P:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 09:46
Kfjatus, Fedra, Dodi, zbikowa, Muska, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia123 wrote:hej dziewczyny ! pisałam gdzies dzisiaj na forum, a że jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo obeznana , gdzieś mój post zniknął i nie wiem czy ktoś odpowiedział czy nie
ja bym test powtórzyła za 2 dni...
albo poszłabym na bete...mauysia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim!!!
na mnie też czekałyście dzisiaj, czy nie bardzo?
Libra ja Ci powiem, że póki co cieszę się, że co chwilę Ci coś dolega i dobrze by było jakbyś już wszystkie wyniki miała i była przygotowana na wizytę u gina... dlaczego? bo też tak planowałam
Muzarciu ja Cię normalnie podziwiam na maksa jaka Ty robotna jesteś i przede wszystkim, że Ci się chce
jak tak opowiadacie to coś mi gdzieś świta, że ja też gdzieś harcerstwa ugryzłam he he i glany miałam, ale dlaczego to w sumie nie wiem i na dzieci Maryi chodziłamkurcze inne czasy to były napewno niż teraz ....
Kfjatus bardzo ładna chawirka
Karoam bardzo dobre podejście lekarza moim zdaniem. Rzeczowy i konkretnyjeśli chodzi o to, co powiedział Ci na temat bety to ja usłyszałam coś podobnego od mojego gina
odnośnie seksu to powiedział mi, że jeśli nie dzieje się nic niepokojącego to można jak najbardziej, ale jakoś średnio mi się chce
Shagga, Libra poprostu bez kolejki wskoczy do tabelki
Kurde tak długo nadrabiam i potem tak mało oryginalna jestem
Ja lubiałam Siódme niebo, Dzień za dniem, Pełna chata i Doktor Quinjest mi teraz przykro ;/ aha no i Beverly Hills, 90210 oczywiście (książki też wszystkie przeczytałam he he), McGiver i Jezioro Marzeń chyba jeszcze było
kiti Twój domek też bardzo ładnyciekawe czy ja się kiedyś doczekam swojego?? hmmm...
Fedra a jak tam Anusia się czuje?
U mnie dzisiaj brzydkowcześniej lało jak z cebra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 09:57
mauysia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość