plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA właśnie, Libra moja Mama mimo,że już rok na emeryturze to jeszcze w niedawno jechała do łodzi na rozprawę podana jako świadek, przez byłego już Burmistrza...swoją drogą, jeśli kiedyś zdecydujemy się na budowę domu na naszej działce to będziemy mieć Go za sąsiada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja też się już ewakuuje... Szefowa na urlopie, więc jak zwykle na mnie spoczęło zapanować nad chaosem! Miłego dnia...
Wpadne wieczorem naskrobać pod wykresem, czego ciekawego się na wizycie dowiedziałam... Także więc do jutra... Może jakoś uda mi się zaglądać...
Koniecznie daj znać!
Ja pomalutku też będę zwijać się, bo Mały zaczyna z nudów mnie denerwowaćJezu,jak ja nie znoszę jak On łapie mnie za włosy...a On to uwielbia! I wciąż są na tym polu spięcia!
-
Witam prawie w południe
Doczytałam wszystko.
Dziwne ostatnio humory i nastroje panują na forum. Rozumiem to doskonale, bo sama czasem mam dość tego wszystkiego. Wpadam tu teraz, a nie przesiaduję, bo chyba potrzebuję chwili oddechu i odpoczynku. Nie będę opisywać, że mi smutno i źle, bo właściwe w życiu codziennym tego nie pokazuję, tylko czasem mam dość, tylko czasem same łzy napływają do oczu, tylko czasem czuję swoją bezsilność i niemoc...
Ale staram się nie poddawać i wyluzować, dbać o siebie i Męża, chwytać każdą wspólną chwilę, mieć plany i marzenia. I to tyle moich przemyśleńBo wciąż jestem jeszcze pełna nadziei, że Cud się przydarzy
P.S. Dziś mija osiem wspólnych lat z moim mężczyzną i kocham Go każdego dnia tak samo, a może bardziej, jak w dzień pierwszej tzw. randki
Rucia, mauysia, Shagga_80, Libra, Fedra, plemniczka, Blondi22, aisa, Dodi, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A właśnie, Libra moja Mama mimo,że już rok na emeryturze to jeszcze w niedawno jechała do łodzi na rozprawę podana jako świadek, przez byłego już Burmistrza...swoją drogą, jeśli kiedyś zdecydujemy się na budowę domu na naszej działce to będziemy mieć Go za sąsiada
To mama Twoja mama mnie zrozumie doskonale... Przeżyłam już tu prawie wszystko... Ale,ale jeszcze chwila i w następnych wyborach sądowych wystartuję na ławnika, bo poprzednio nie mogłam, bo byłam za mlodaShagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jestem ale zapieprzam. Widzę, że był dym.
O proszę, jest i Ola, witaj kochana, cmoooooooooooooooook
Rucia, a Ty co potrzebujesz od fryzjera? Dla siebie czy dla Kini? Jak będziecie wyglądać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 10:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagguś moje włosy są tak trudne do układania, że ułoże sobie tylko grzywkę.
Szukałam ( już znalazłam ) dla Kingi fryzjera,Tak myslałam, żeby zrobić jej koczek, bo ma piękny wianuszek więc nie chciałabym zeby zginął gdzieś pod burzą loków
Wiesz,że po niedzieli czekamy na fotki ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:O rany, a ja zaczęłam przeglądać allegro i tyyyyyyyyyyyyle bluzek mi się spodobało
Widzę, że nie tylko ja ślęcze na allegro w ciuchachale na dzień dzisejszy mogę sobie jedynie pooglądać
Ja wciąż szukam czegoś na przyszłą niedzielę, do moich nowych spodni
Tyle,że na górę szukam czegoś z używki, a jest tego muuuuuuuuuuuuuultum
Dwie bluzki już do mnie idą, ale nie wiem,czy na komunię będą się nadawać, przynajmniej jedną w tych kategoriach rozpatruję, koszulę w kratę raczej wykluczam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Ale ciuchy ciążowe są drogie
Dlatego ja kupiłam spodnie białe nowe 7/8 (za 59 zł)a reszta to używki
EDIT:
Przy Kubie miałam TYLKO jedne spodnie ciążowe - trafiłam na promocję w H&M więc za jakieś 60zł, zresztą wtedy mało z domu wychodziłam,bo po tej świńskiej nie chciałam ryzykować a w domu chodziłam w dresach i t-shirtach...teraz jest inaczej,więc muszę się obkupić nieco..ale nie wydając przy tym fortuny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 11:07
Libra lubi tę wiadomość
-
a propos ciuchów ciążowych moja kumpela była w ciucholandzie tam się obkupiła Nowymi ciuchami Ciążowymi ze Stanów i to markowe na Alledrogo jak spr to po 150zł chodziły takie spodnie ,czy bluzki ...Więc jeśli nie przeraża was takie kupowanie to zawsze może cie u siebie zobaczyć .....
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:a propos ciuchów ciążowych moja kumpela była w ciucholandzie tam się obkupiła Nowymi ciuchami Ciążowymi ze Stanów i to markowe na Alledrogo jak spr to po 150zł chodziły takie spodnie ,czy bluzki ...Więc jeśli nie przeraża was takie kupowanie to zawsze może cie u siebie zobaczyć .....
Ja nie mam szczęścia (a przede wszystkim cierpliwości) do szperania w lumpach...więc wolę AllegroLibra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Witam Was wszystkie z rana
zbikowa - zobaczymy, czy jutro/pojutrze tempka się konkretnie ruszy. Oby tak
Liberko - też jestem za niemanipulowaniem temperaturami, bo ściśle przestrzegam Roetzera, ale oczywiście są inne metody, które to dopuszczają
Ja dziś później się melduję, bo byłam u pobrania krwi.
miałam juz pisać, że nie ma Ciebie na "ovudyżurze"
okresowe badania związane z ciążą?
dokładnie Mauysiu... może się ktoś na mnie obrazi jak stwierdzę, że dla mnie takie "dodawanie" czy "odejmowanie" to bujda na resorach... a wykres robi się "statystyczny"
ja bym jeszcze dodała ze jak się mierzy jednym to jednym a nie sprawdza na kilku... ja mierze jednym już od ho ho ho czasu i to w ustach i jakos znośne te moje wykresyi do głowy mi nie przychodzi sprawdzać temp na innym termometrze bo to się mija z celem
Mayusia ja też byłam dzisiaj na pobraniu krwiLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDobra, ja uciekam, bo zupka ugotowana, zjadłam na 2 śniadanko banana pora iść na spacer, póki deszcz od Plemniczki nie dotarł do mnie...poza tym, jak mam oczekiwać od dziecka,że będzie słuchał jak mówię - zjedz banana, ubieraj dres i wychodzimy...skoro sama siedzę
Zmykam!
Będę wieczorem, przecież umieram z ciekawości, co tam na monitoringu Libry, no i Kopciuszek może pochwalić się zechce wizytą
Bez odbioru!Libra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny