X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, Libra moja Mama mimo,że już rok na emeryturze to jeszcze w niedawno jechała do łodzi na rozprawę podana jako świadek, przez byłego już Burmistrza...swoją drogą, jeśli kiedyś zdecydujemy się na budowę domu na naszej działce to będziemy mieć Go za sąsiada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jazda. W niedzielę mam komunię córki a wszystkie zakłady fryzjerskie są nieczynne !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja też się już ewakuuje... Szefowa na urlopie, więc jak zwykle na mnie spoczęło zapanować nad chaosem! Miłego dnia...
    Wpadne wieczorem naskrobać pod wykresem, czego ciekawego się na wizycie dowiedziałam... Także więc do jutra... Może jakoś uda mi się zaglądać...

Koniecznie daj znać!
    Ja pomalutku też będę zwijać się, bo Mały zaczyna z nudów mnie denerwować :/ Jezu,jak ja nie znoszę jak On łapie mnie za włosy...a On to uwielbia! I wciąż są na tym polu spięcia!

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam prawie w południe :)
    Doczytałam wszystko.
    Dziwne ostatnio humory i nastroje panują na forum. Rozumiem to doskonale, bo sama czasem mam dość tego wszystkiego. Wpadam tu teraz, a nie przesiaduję, bo chyba potrzebuję chwili oddechu i odpoczynku. Nie będę opisywać, że mi smutno i źle, bo właściwe w życiu codziennym tego nie pokazuję, tylko czasem mam dość, tylko czasem same łzy napływają do oczu, tylko czasem czuję swoją bezsilność i niemoc...
    Ale staram się nie poddawać i wyluzować, dbać o siebie i Męża, chwytać każdą wspólną chwilę, mieć plany i marzenia. I to tyle moich przemyśleń :) Bo wciąż jestem jeszcze pełna nadziei, że Cud się przydarzy :)

P.S. Dziś mija osiem wspólnych lat z moim mężczyzną i kocham Go każdego dnia tak samo, a może bardziej, jak w dzień pierwszej tzw. randki :)

Rucia, mauysia, Shagga_80, Libra, Fedra, plemniczka, Blondi22, aisa, Dodi, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A właśnie, Libra moja Mama mimo,że już rok na emeryturze to jeszcze w niedawno jechała do łodzi na rozprawę podana jako świadek, przez byłego już Burmistrza...swoją drogą, jeśli kiedyś zdecydujemy się na budowę domu na naszej działce to będziemy mieć Go za sąsiada :P

To mama Twoja mama mnie zrozumie doskonale... Przeżyłam już tu prawie wszystko... Ale,ale jeszcze chwila i w następnych wyborach sądowych wystartuję na ławnika, bo poprzednio nie mogłam, bo byłam za mloda

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, a ja zaczęłam przeglądać allegro i tyyyyyyyyyyyyle bluzek mi się spodobało :P

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jestem ale zapieprzam. Widzę, że był dym.

O proszę, jest i Ola, witaj kochana, cmoooooooooooooooook :)

Rucia, a Ty co potrzebujesz od fryzjera? Dla siebie czy dla Kini? Jak będziecie wyglądać :) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 10:28

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witammmm ja tam idę opalać moje Big Cyc nie wiem jak u was bo mnie słoneczko pięknie grzeje do wieczora !!!!

Miłego Dnia Wszystkim Bizu

Libra, Rucia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś moje włosy są tak trudne do układania, że ułoże sobie tylko grzywkę.
    Szukałam ( już znalazłam ) dla Kingi fryzjera, :) Tak myslałam, żeby zrobić jej koczek, bo ma piękny wianuszek więc nie chciałabym zeby zginął gdzieś pod burzą loków :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagguś moje włosy są tak trudne do układania, że ułoże sobie tylko grzywkę.
    Szukałam ( już znalazłam ) dla Kingi fryzjera, :) Tak myslałam, żeby zrobić jej koczek, bo ma piękny wianuszek więc nie chciałabym zeby zginął gdzieś pod burzą loków :)

Wiesz,że po niedzieli czekamy na fotki ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak oczywiście :) Mamy niesamowite szczęście bo siedzimy w pierwszej ławce, więc mam ułatwione zadanie w robieniu zdjeć :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    O rany, a ja zaczęłam przeglądać allegro i tyyyyyyyyyyyyle bluzek mi się spodobało :P

Widzę, że nie tylko ja ślęcze na allegro w ciuchach :P ale na dzień dzisejszy mogę sobie jedynie pooglądać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Widzę, że nie tylko ja ślęcze na allegro w ciuchach :P ale na dzień dzisejszy mogę sobie jedynie pooglądać :)

Ja wciąż szukam czegoś na przyszłą niedzielę, do moich nowych spodni :)
    Tyle,że na górę szukam czegoś z używki, a jest tego muuuuuuuuuuuuuultum :)
    Dwie bluzki już do mnie idą, ale nie wiem,czy na komunię będą się nadawać, przynajmniej jedną w tych kategoriach rozpatruję, koszulę w kratę raczej wykluczam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciuchy ciążowe są drogie o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ale ciuchy ciążowe są drogie o.O

Dlatego ja kupiłam spodnie białe nowe 7/8 (za 59 zł)a reszta to używki :)

EDIT:
    Przy Kubie miałam TYLKO jedne spodnie ciążowe - trafiłam na promocję w H&M więc za jakieś 60zł, zresztą wtedy mało z domu wychodziłam,bo po tej świńskiej nie chciałam ryzykować a w domu chodziłam w dresach i t-shirtach...teraz jest inaczej,więc muszę się obkupić nieco..ale nie wydając przy tym fortuny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 11:07

Libra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos ciuchów ciążowych moja kumpela była w ciucholandzie tam się obkupiła Nowymi ciuchami Ciążowymi ze Stanów i to markowe na Alledrogo jak spr to po 150zł chodziły takie spodnie ,czy bluzki ...Więc jeśli nie przeraża was takie kupowanie to zawsze może cie u siebie zobaczyć .....

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    a propos ciuchów ciążowych moja kumpela była w ciucholandzie tam się obkupiła Nowymi ciuchami Ciążowymi ze Stanów i to markowe na Alledrogo jak spr to po 150zł chodziły takie spodnie ,czy bluzki ...Więc jeśli nie przeraża was takie kupowanie to zawsze może cie u siebie zobaczyć .....

Ja nie mam szczęścia (a przede wszystkim cierpliwości) do szperania w lumpach...więc wolę Allegro :)

Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Witam Was wszystkie z rana :)

zbikowa - zobaczymy, czy jutro/pojutrze tempka się konkretnie ruszy. Oby tak :)

Liberko - też jestem za niemanipulowaniem temperaturami, bo ściśle przestrzegam Roetzera, ale oczywiście są inne metody, które to dopuszczają :)

Ja dziś później się melduję, bo byłam u pobrania krwi.

miałam juz pisać, że nie ma Ciebie na "ovudyżurze";)
    okresowe badania związane z ciążą?

dokładnie Mauysiu... może się ktoś na mnie obrazi jak stwierdzę, że dla mnie takie "dodawanie" czy "odejmowanie" to bujda na resorach... a wykres robi się "statystyczny"

ja bym jeszcze dodała ze jak się mierzy jednym to jednym a nie sprawdza na kilku... ja mierze jednym już od ho ho ho czasu i to w ustach i jakos znośne te moje wykresy :P i do głowy mi nie przychodzi sprawdzać temp na innym termometrze bo to się mija z celem :)

Mayusia ja też byłam dzisiaj na pobraniu krwi :P

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ja uciekam, bo zupka ugotowana, zjadłam na 2 śniadanko banana pora iść na spacer, póki deszcz od Plemniczki nie dotarł do mnie...poza tym, jak mam oczekiwać od dziecka,że będzie słuchał jak mówię - zjedz banana, ubieraj dres i wychodzimy...skoro sama siedzę :P
    Zmykam!
    Będę wieczorem, przecież umieram z ciekawości, co tam na monitoringu Libry, no i Kopciuszek może pochwalić się zechce wizytą :)
    Bez odbioru!

Libra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Fredzia :)

Fedra lubi tę wiadomość

‹‹ 2665 2666 2667 2668 2669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ