X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :)ja dzisiaj mam w koncu jeden dzien wolnego :)

zbikowa, Beata, Kaja, mauysia, Effcia28, Dodi, nick nieaktualny, Ilona, aisa, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?

Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos :D
    "Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie" :) I tego typu gadki :D

Mayuś fantastycznie naprawdę bym na to nie wpadła! super przygotowanie małego

Tzn. on sam to wymyślił :) Rozkazuje mi: "mów jak dzidzia!" i nie ma zmiłuj ;) Oczywiście im bardziej piskliwym głosem, tym lepiej :)

eh no to ukłony w stone Leosia *) fenomenalny chłopiec
    fajnie czyli rozumie że to zabawa ale cudownie tak beztrosko rozmarzyłam się..

Słuchaj, on już czai wszystkie zawoalowane dowcipy i gry słowne, albo nawet sam je wymyśla! Szkoda tylko że jak pójdzie do szkoły to ta elokwencja mu spadnie o jakieś 70%...

zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    Muzi!, no tak mnie wkręcić! wiesz co....

a ja taka naiwna, jak przedszkolak normalnie... ;p

Oj będzie rewanżyk w naj mniej spodziewanym momencie! :)

No dobra, przyznam się Wam jaki miałam dziś GŁUPI sen - a kto wie, może wpłynęło na niego wczorajsze "agencyjne" wynurzenie Muzarci...
    Śniło mi się, że mój M zamówił do nas do chaty facia i babkę na telefon! I my niby mieliśmy się bzykać tugewa w kwadraciku :/ To była po prostu żena - już we śnie wydawało mi się to masakrycznie żenujące - na szczęscie nie doszło to jakichś super ostrych momentów - na szczęście! Na domiar złego wszystko się działo w mieszkaniu moich rodziców, właściwie pokój obok nich i do tego był ogromny stres że oni tam wlezą i zobaczą co się dzieje. Na szczęście obudziłam się z tego "koszmaru" :/

Łomatko, musiałam to z siebie wyrzucić ;)

hehehh ale sie uśmiechnełam z rana heheh

Mayuś musicie koniecznie spróbować żebyś wiedziała czy jest czego załować, moze byłoby o wiele fajniej niż we śnie

....jakies niespełnione fantazje osz Mayuś nie znałam Cię od tej strony :P

No właśnie dla mnie to był przecież koszmar...
    Ja jestem grzeczna dziewczynka :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana i zalana @@@@@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny :)ja dzisiaj mam w koncu jeden dzien wolnego :)

jak tam samopoczucie dzis? mam nadzieje ze czujecie sie lepiej :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJ kOCHANA Plemnisiu
    wreszcie sie widzimy na żywo*
    jeszcze raz gratulki , zdrówka i spokojnej zdrowej ciązy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Beatko. dzisiaj samopoczucie troszeczke lepsze, bo temperatura skoczyla do swojego poziomu i podjelam decyzje ze przestaje mierzyc temperature, zbyt mnie to stresuje... moze zmierze raz na kilka dni, ale nie codziennie juz.
    no i sutki mnie dzisiaj bolą a to dla mnie dobry objaw. Zaraz wstaje na powtórke bety, no i dzisiaj mam dzien lekarzy, ide do endokrynologa i ginekologa (wiem ze nic nie bedzie widzial, ale juz 2 tygodnie do niego czekalam, wiec dobrze sie zlozylo)

she, Beata, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś a dlaczego miałaby spaść elokwencja? coś Ty musisz go tylko wspierać aby szedł w dobrym kierunku, a wiem ze to potrafisz bo jestes wspaniałą matka

a co do seksu to może własnie powinnaś się przełamać heheh(nie no zartuję)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu brakowalo tu ciebie, wiec ciesze sie ze ojeju! :)

mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Plemniczko i Kaju (nożesz jak śmiała przyjść ta @...)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam z rana i zalana @@@@@@

Kajuś no nie!!! nie zgadzam sie własnie miałam się o Ciebie upomniec że robisz nam psikusa i tempki nie wpisałaś bo mam otwarty Twój wykres i czekałam

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczęta :)

teraz pytanie co się teraz za prezenty kupuję dziecku(dziewczynka ) komunijnemu?bo 26 maja mam komunie chrześniaczki i nie mam zielonego pojęcia co kupić :( Rutka ratuj :)

mauysia lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu masz rację nie ma co się stresować termometrem a do lekarza leć i daj znac koniecznie jak w®ócisz a bete o której masz ? wynik bedzie dzis?

plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • she Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, dobra decyzja z niemierzeniem tempki. Ja zaraz po pozytywnych 2 testach wrzucilam termometr do szuflady.
    Milego dnia babeczki :)

nick nieaktualny, Beata, plemniczka, mauysia, Dodi, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Efciu

ja Ci nie poradzę co kupić ja daję zawsze kase i niech dzidecko samo zdecyduje co chce kupic, chyba że boisz sie ze rodzice zabiora kasę to już inna sprawa to wtedy możesz podpytac co lubi czym sie interesuje i o czym marzy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś a dlaczego miałaby spaść elokwencja? coś Ty musisz go tylko wspierać aby szedł w dobrym kierunku, a wiem ze to potrafisz bo jestes wspaniałą matka

a co do seksu to może własnie powinnaś się przełamać heheh(nie no zartuję)

No bo większość szkół "równa do dołu" i gasi zainteresowania dziecka. Szerzej się tym interesujemy z moim M i jesteśmy z lekka przerażeni :/

Dlatego między innymi promujemy podpisywanie się pod wnioskiem o referendum dotyczące m.in. nieobniżania wieku pójścia do podstawówki, stopniowego powrotu do systemu 8 lat podst. + 4 lata liceum, przywrócenia ogólnokształcącego charakteru szkół (żeby taki 13-latek nie musiał już decydować czy iść w stronę przedmiotów medycyny, prawa, informatyki itp., bo potem ma przez to cały okrojony program nauczania).

A tak bajdełej to Was też zachęcam do podpisania wniosku :) Akcja trwa do końca czerwca (do tego dnia organizatorzy akcji muszą złożyć wszystkie otrzymane podpisy).

Tak wygląda formularz wniosku:
    http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/referendum_edukacyjne_formularz.pdf

Podpisy można składać w miejscach podanych tu:
    http://www.rzecznikrodzicow.pl/gdzie-mozna-zlozyc-podpis-pod-referendum-edukacyjnym

A jeśli komuś się nie chce ruszyć z domu, albo mieszka za granicą, to może sobie sam druknąć formularz (http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/referendum_edukacyjne_formularz.pdf), podpisać, najlepiej nagabnąć jeszcze męża/żonę/kogokolwiek :) i wysłać na adres podany na formularzu tak, żeby zdążył przed 1 czerwca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 07:46

nick nieaktualny, Dodi, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia She
    kurczę to już tak niedługo u Ciebie aż sie nie mogę doczekać pierwszych wrażeń, mam nadzieję że dasz nam relacje zaraz po powrocie :*

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu bede miala jeszcze dzisiaj wynik

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • she Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Miłego dnia She
    kurczę to już tak niedługo u Ciebie aż sie nie mogę doczekać pierwszych wrażeń, mam nadzieję że dasz nam relacje zaraz po powrocie :*

Nawet nie wiem kiedy to zlecialo :)

Beata lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie boje się że jej kasę zabiorą ale wiesz z prezentu pewnie by się bardziej ucieszyła :) a tak wogólę to ile teraz się daje kasy?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 2755 2756 2757 2758 2759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ