plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:mauysia wrote:zbikowa wrote:A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?
Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos
"Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie"I tego typu gadki
Mayuś fantastycznie naprawdę bym na to nie wpadła! super przygotowanie małego
Tzn. on sam to wymyśliłRozkazuje mi: "mów jak dzidzia!" i nie ma zmiłuj
Oczywiście im bardziej piskliwym głosem, tym lepiej
eh no to ukłony w stone Leosia *) fenomenalny chłopiec
fajnie czyli rozumie że to zabawa ale cudownie tak beztrosko rozmarzyłam się..
Słuchaj, on już czai wszystkie zawoalowane dowcipy i gry słowne, albo nawet sam je wymyśla! Szkoda tylko że jak pójdzie do szkoły to ta elokwencja mu spadnie o jakieś 70%...zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:mauysia wrote:zbikowa wrote:Muzi!, no tak mnie wkręcić! wiesz co....
a ja taka naiwna, jak przedszkolak normalnie... ;p
Oj będzie rewanżyk w naj mniej spodziewanym momencie!
No dobra, przyznam się Wam jaki miałam dziś GŁUPI sen - a kto wie, może wpłynęło na niego wczorajsze "agencyjne" wynurzenie Muzarci...
Śniło mi się, że mój M zamówił do nas do chaty facia i babkę na telefon! I my niby mieliśmy się bzykać tugewa w kwadracikuTo była po prostu żena - już we śnie wydawało mi się to masakrycznie żenujące - na szczęscie nie doszło to jakichś super ostrych momentów - na szczęście! Na domiar złego wszystko się działo w mieszkaniu moich rodziców, właściwie pokój obok nich i do tego był ogromny stres że oni tam wlezą i zobaczą co się dzieje. Na szczęście obudziłam się z tego "koszmaru"
Łomatko, musiałam to z siebie wyrzucić
hehehh ale sie uśmiechnełam z rana heheh
Mayuś musicie koniecznie spróbować żebyś wiedziała czy jest czego załować, moze byłoby o wiele fajniej niż we śnie
....jakies niespełnione fantazje osz Mayuś nie znałam Cię od tej strony
No właśnie dla mnie to był przecież koszmar...
Ja jestem grzeczna dziewczynka -
dziękuje Beatko. dzisiaj samopoczucie troszeczke lepsze, bo temperatura skoczyla do swojego poziomu i podjelam decyzje ze przestaje mierzyc temperature, zbyt mnie to stresuje... moze zmierze raz na kilka dni, ale nie codziennie juz.
no i sutki mnie dzisiaj bolą a to dla mnie dobry objaw. Zaraz wstaje na powtórke bety, no i dzisiaj mam dzien lekarzy, ide do endokrynologa i ginekologa (wiem ze nic nie bedzie widzial, ale juz 2 tygodnie do niego czekalam, wiec dobrze sie zlozylo)she, Beata, Shagga_80, aisa, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mayuś a dlaczego miałaby spaść elokwencja? coś Ty musisz go tylko wspierać aby szedł w dobrym kierunku, a wiem ze to potrafisz bo jestes wspaniałą matka
a co do seksu to może własnie powinnaś się przełamać heheh(nie no zartuję)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kaja wrote:Witam z rana i zalana @@@@@@
Kajuś no nie!!! nie zgadzam sie własnie miałam się o Ciebie upomniec że robisz nam psikusa i tempki nie wpisałaś bo mam otwarty Twój wykres i czekałamFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Plemnisiu masz rację nie ma co się stresować termometrem a do lekarza leć i daj znac koniecznie jak w®ócisz a bete o której masz ? wynik bedzie dzis?
plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Hej Efciu
ja Ci nie poradzę co kupić ja daję zawsze kase i niech dzidecko samo zdecyduje co chce kupic, chyba że boisz sie ze rodzice zabiora kasę to już inna sprawa to wtedy możesz podpytac co lubi czym sie interesuje i o czym marzyShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Mayuś a dlaczego miałaby spaść elokwencja? coś Ty musisz go tylko wspierać aby szedł w dobrym kierunku, a wiem ze to potrafisz bo jestes wspaniałą matka
a co do seksu to może własnie powinnaś się przełamać heheh(nie no zartuję)
No bo większość szkół "równa do dołu" i gasi zainteresowania dziecka. Szerzej się tym interesujemy z moim M i jesteśmy z lekka przerażeni
Dlatego między innymi promujemy podpisywanie się pod wnioskiem o referendum dotyczące m.in. nieobniżania wieku pójścia do podstawówki, stopniowego powrotu do systemu 8 lat podst. + 4 lata liceum, przywrócenia ogólnokształcącego charakteru szkół (żeby taki 13-latek nie musiał już decydować czy iść w stronę przedmiotów medycyny, prawa, informatyki itp., bo potem ma przez to cały okrojony program nauczania).
A tak bajdełej to Was też zachęcam do podpisania wnioskuAkcja trwa do końca czerwca (do tego dnia organizatorzy akcji muszą złożyć wszystkie otrzymane podpisy).
Tak wygląda formularz wniosku:
http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/referendum_edukacyjne_formularz.pdf
Podpisy można składać w miejscach podanych tu:
http://www.rzecznikrodzicow.pl/gdzie-mozna-zlozyc-podpis-pod-referendum-edukacyjnym
A jeśli komuś się nie chce ruszyć z domu, albo mieszka za granicą, to może sobie sam druknąć formularz (http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/referendum_edukacyjne_formularz.pdf), podpisać, najlepiej nagabnąć jeszcze męża/żonę/kogokolwieki wysłać na adres podany na formularzu tak, żeby zdążył przed 1 czerwca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 07:46
Shagga_80, Dodi, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia She
kurczę to już tak niedługo u Ciebie aż sie nie mogę doczekać pierwszych wrażeń, mam nadzieję że dasz nam relacje zaraz po powrocie :*Oliwka 2006