X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :)ja dzisiaj mam w koncu jeden dzien wolnego :)

zbikowa, Beata, Kaja, mauysia, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Ilona, aisa, Kfjatus, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    A wie, ze to jak wyglądasz to nie obżarstwo tylko siedzi tam młodszy brat/siostra i czeka na rozwinięcie sytuacji?

Wie wie, czasem nawet rozmawia z dzidzią, a ja muszę podkładać jej głos :D
    "Dzidziu, pójdziesz ze mną na boisko?" albo "Dzidziu, chcesz trochę czekoladki?" a ja odpowiadam głosem dzidzi "Nie bardzo mogę, bo jestem schowana w brzuchu, ale możesz dać mamie, to zaraz do mnie dojdzie" :) I tego typu gadki :D

Mayuś fantastycznie naprawdę bym na to nie wpadła! super przygotowanie małego

Tzn. on sam to wymyślił :) Rozkazuje mi: "mów jak dzidzia!" i nie ma zmiłuj ;) Oczywiście im bardziej piskliwym głosem, tym lepiej :)

eh no to ukłony w stone Leosia *) fenomenalny chłopiec
    fajnie czyli rozumie że to zabawa ale cudownie tak beztrosko rozmarzyłam się..

Słuchaj, on już czai wszystkie zawoalowane dowcipy i gry słowne, albo nawet sam je wymyśla! Szkoda tylko że jak pójdzie do szkoły to ta elokwencja mu spadnie o jakieś 70%...

zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    Muzi!, no tak mnie wkręcić! wiesz co....

a ja taka naiwna, jak przedszkolak normalnie... ;p

Oj będzie rewanżyk w naj mniej spodziewanym momencie! :)

No dobra, przyznam się Wam jaki miałam dziś GŁUPI sen - a kto wie, może wpłynęło na niego wczorajsze "agencyjne" wynurzenie Muzarci...
    Śniło mi się, że mój M zamówił do nas do chaty facia i babkę na telefon! I my niby mieliśmy się bzykać tugewa w kwadraciku :/ To była po prostu żena - już we śnie wydawało mi się to masakrycznie żenujące - na szczęscie nie doszło to jakichś super ostrych momentów - na szczęście! Na domiar złego wszystko się działo w mieszkaniu moich rodziców, właściwie pokój obok nich i do tego był ogromny stres że oni tam wlezą i zobaczą co się dzieje. Na szczęście obudziłam się z tego "koszmaru" :/

Łomatko, musiałam to z siebie wyrzucić ;)

hehehh ale sie uśmiechnełam z rana heheh

Mayuś musicie koniecznie spróbować żebyś wiedziała czy jest czego załować, moze byłoby o wiele fajniej niż we śnie

....jakies niespełnione fantazje osz Mayuś nie znałam Cię od tej strony :P

No właśnie dla mnie to był przecież koszmar...
    Ja jestem grzeczna dziewczynka :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana i zalana @@@@@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny :)ja dzisiaj mam w koncu jeden dzien wolnego :)

jak tam samopoczucie dzis? mam nadzieje ze czujecie sie lepiej :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJ kOCHANA Plemnisiu
    wreszcie sie widzimy na żywo*
    jeszcze raz gratulki , zdrówka i spokojnej zdrowej ciązy

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Beatko. dzisiaj samopoczucie troszeczke lepsze, bo temperatura skoczyla do swojego poziomu i podjelam decyzje ze przestaje mierzyc temperature, zbyt mnie to stresuje... moze zmierze raz na kilka dni, ale nie codziennie juz.
    no i sutki mnie dzisiaj bolą a to dla mnie dobry objaw. Zaraz wstaje na powtórke bety, no i dzisiaj mam dzien lekarzy, ide do endokrynologa i ginekologa (wiem ze nic nie bedzie widzial, ale juz 2 tygodnie do niego czekalam, wiec dobrze sie zlozylo)

she, Beata, Shagga_80, aisa, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś a dlaczego miałaby spaść elokwencja? coś Ty musisz go tylko wspierać aby szedł w dobrym kierunku, a wiem ze to potrafisz bo jestes wspaniałą matka

a co do seksu to może własnie powinnaś się przełamać heheh(nie no zartuję)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu brakowalo tu ciebie, wiec ciesze sie ze ojeju! :)

mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Plemniczko i Kaju (nożesz jak śmiała przyjść ta @...)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam z rana i zalana @@@@@@

Kajuś no nie!!! nie zgadzam sie własnie miałam się o Ciebie upomniec że robisz nam psikusa i tempki nie wpisałaś bo mam otwarty Twój wykres i czekałam

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczęta :)

teraz pytanie co się teraz za prezenty kupuję dziecku(dziewczynka ) komunijnemu?bo 26 maja mam komunie chrześniaczki i nie mam zielonego pojęcia co kupić :( Rutka ratuj :)

mauysia lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu masz rację nie ma co się stresować termometrem a do lekarza leć i daj znac koniecznie jak w®ócisz a bete o której masz ? wynik bedzie dzis?

plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • she Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, dobra decyzja z niemierzeniem tempki. Ja zaraz po pozytywnych 2 testach wrzucilam termometr do szuflady.
    Milego dnia babeczki :)

Shagga_80, Beata, plemniczka, mauysia, Dodi, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Efciu

ja Ci nie poradzę co kupić ja daję zawsze kase i niech dzidecko samo zdecyduje co chce kupic, chyba że boisz sie ze rodzice zabiora kasę to już inna sprawa to wtedy możesz podpytac co lubi czym sie interesuje i o czym marzy

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś a dlaczego miałaby spaść elokwencja? coś Ty musisz go tylko wspierać aby szedł w dobrym kierunku, a wiem ze to potrafisz bo jestes wspaniałą matka

a co do seksu to może własnie powinnaś się przełamać heheh(nie no zartuję)

No bo większość szkół "równa do dołu" i gasi zainteresowania dziecka. Szerzej się tym interesujemy z moim M i jesteśmy z lekka przerażeni :/

Dlatego między innymi promujemy podpisywanie się pod wnioskiem o referendum dotyczące m.in. nieobniżania wieku pójścia do podstawówki, stopniowego powrotu do systemu 8 lat podst. + 4 lata liceum, przywrócenia ogólnokształcącego charakteru szkół (żeby taki 13-latek nie musiał już decydować czy iść w stronę przedmiotów medycyny, prawa, informatyki itp., bo potem ma przez to cały okrojony program nauczania).

A tak bajdełej to Was też zachęcam do podpisania wniosku :) Akcja trwa do końca czerwca (do tego dnia organizatorzy akcji muszą złożyć wszystkie otrzymane podpisy).

Tak wygląda formularz wniosku:
    http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/referendum_edukacyjne_formularz.pdf

Podpisy można składać w miejscach podanych tu:
    http://www.rzecznikrodzicow.pl/gdzie-mozna-zlozyc-podpis-pod-referendum-edukacyjnym

A jeśli komuś się nie chce ruszyć z domu, albo mieszka za granicą, to może sobie sam druknąć formularz (http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/referendum_edukacyjne_formularz.pdf), podpisać, najlepiej nagabnąć jeszcze męża/żonę/kogokolwiek :) i wysłać na adres podany na formularzu tak, żeby zdążył przed 1 czerwca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2013, 07:46

Shagga_80, Dodi, kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia She
    kurczę to już tak niedługo u Ciebie aż sie nie mogę doczekać pierwszych wrażeń, mam nadzieję że dasz nam relacje zaraz po powrocie :*

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu bede miala jeszcze dzisiaj wynik

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • she Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Miłego dnia She
    kurczę to już tak niedługo u Ciebie aż sie nie mogę doczekać pierwszych wrażeń, mam nadzieję że dasz nam relacje zaraz po powrocie :*

Nawet nie wiem kiedy to zlecialo :)

Beata lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie boje się że jej kasę zabiorą ale wiesz z prezentu pewnie by się bardziej ucieszyła :) a tak wogólę to ile teraz się daje kasy?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 2755 2756 2757 2758 2759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ