plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga to masz super mojej kumpeli m powiedział że chciała drugie dziecko i ma i teraz niech se radzi ....
Ps.Ciekawe czy Libra już opala się..albo podrywa turkówIlona, aisa, Pismak, Sandraa, Dodi, Kfjatus, Fedra, a-koczek, Libra, Muska lubią tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny że się tak wetnę wam w rozmowę
ale potrzebuję Waszej rady kupiłam siemię lniane i nie wiem jak je pić naczytałam się i już zgłupiałam do reszty najbardziej podchodzi mi na surowo ale podobno w takiej wersji wcale nie działa , doradźcie proszę
-
Joanna0071 wrote:Przepraszam dziewczyny że się tak wetnę wam w rozmowę
ale potrzebuję Waszej rady kupiłam siemię lniane i nie wiem jak je pić naczytałam się i już zgłupiałam do reszty najbardziej podchodzi mi na surowo ale podobno w takiej wersji wcale nie działa , doradźcie proszę
ja to świństwo muszę pić od 16 lat ,ale jak na razie mnie nie przekonało,ale ja jedyny raz to zrobiłam tak zagotowałam wodę i zaparzyłam jezu fujjjjjj już mam dreszcze na ten widok i konsystęcję powodzenia i podziwiam -
nick nieaktualnyKurcze ja to inna jestem bo ja zawsze lubiłam pić siemię kojarzy mi się z chorobami w dzieciństwiemoja mama zalewała wrzątkiem i trochę słodziła....mmmmmniam jakby to mój Kuba powiedział
Ps. Nie wciełaś się
Kaja co tam dziś się dzieje?aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
Bardzo mi nie smakuje siemię zalane wrzątkiem
ale lubię rzuć ziarenka, ten smak mi odpowiada, czasem jem, w lutym/marcu jadłam prawie codziennie by zwiększyć ilość śluzu, ale to chyba trzeba naprawdę systematycznie i dość długo by był efekt. Później łykałam wiesiołek, a od kwartału nie biorę już nic na śluz i też nie narzekam
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Zalałam ciepłą wodą i po 30 minutach gryzę je sobie z wodą co mam być to będzie postaram się codziennie w sumie to w smaku trochę jak słonecznik
Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Siemię można zalać wrzątkiem albo podgotować wszystko na małym ogniu. W dzieciństwie piłam, smak był ok. Teraz siemię jem tylko w chlebie, który mój M robi. Można i z jogurtem wcinać. Każdy sposób jest ok.
Kaja, weź psiaka i polataj po lesie, może to trochę pomoże
Gunia, fajny projekt domuGunia, Kaja, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy nie pilam siemia, ale często jadlam z jogurtem i tak mi smakowalo, ale tak to nie działa, jak to Kaja pisała.
Schagga fajnie sie z M dogadaliscie, ja tez jestem zdania, ze obowiązki domowe powinny byc dzielone po połowie. Ja akurat jestem w teraz w domu i prawie wszystko robię sama, M wraca wieczorami, ale nigdy tak nie ma, ze kładzie sie i nic nie robi. A w soboty zazwyczaj sprzątamy razem
Kaja co sie dzieje, ze masz dzisiaj taki paskudny nastrój?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2013, 19:53
aisa, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
hej laseczki
Aga mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i twoj wafel naprostuje się raz na zawsze !
Guniu śliczny domek
Kaja cieszę się że już lepiej bo ten obrazek mnie przeraził
Gunia, Ilona, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
co do siemienia to ja kupiłam mielone w aptece i zalewam je ciepłą wodą i czekam chwilę (ok 10 min) i piję. Wiem wiem że mielone jest gorsze ale tego w ziarenkach to nie dałabym rady spożywać....
Libra lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A i jeszcze chciałam napisać że u mnie jest jak u Shaggi
Mój M mi we wszystkim pomaga a nawet prasuje sobie sam koszule bo wie że ja tego nienawidzę
za to ja zmywam bo on tego nienawidzi
oczywiście czasami to ja prasuję a on zmywa jak wyjścia nie ma
Shagga_80, zbikowa, Muska lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)