plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Wykres jest widoczny nadal, wystarczy sobie przewinąc strzalka z lewej strony...
No właśnie zrozum że dla ciebie i twoich przyjaciólek są widoczne twoje wszystkie cykle na ovu a dla reszty nie są, więc nie mogłyśmy sobie strzałeczką przesunąć w lewo !Shagga_80, Sandraa, aisa, a-koczek, Kfjatus, Selena, Ola_czeka, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Pismak Mauysia czy też jak dziewczyny zwracają sie do Marii naszej Mauyś bardzo kojarzy się z Małyszem. i nie trzeba bawić się w u i y w różnych miejscach co bardzo cenię jako osoba z dysleksją.
<na początku myslałam że czyta się Majuś, ale zostałam wyprowadzona z błędu>
w sumie nigdy nie powiedziała czy jej sie ta ksywa podoba więc teraz jest na to idealny moment. prosz....
Sylwia co Ginka powiedziała dziś?! Czy ja pokręciłam i to nie dziś Twój G miał dreptac do tej Twej Ginki ?mauysia, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pismak do Ciebie akurat nikt nie ma zadnych pretensji wiec spokojnie:)) Poprostu denerwuja nas wypowiedzi niektorych dziewczyn. Palna cos czasem bez zastanowienie nie liczac sie z reakcja drugiej osoby. Jestem tu niecaly miesiac a dowiedzialam sie na swoj temat tyle ciekawych rzeczy, ze chyba najlepszy specjalista w przeciegu takiego czasu by nie wykryl tego. Nie raz podreslalam, ze to moj pierwszy cykl na owu i nie znam sie zupelnie na tym bo nigdy nie mierzylam temp, nie badalam szyjki, nie zwracalam uwage na sluz. Dlatego z kazdym pytaniem pisze tu do Was i oczekuje odpowiedzi niezalenie od tego czy uslysze to co chcialabym uslyszec czy wrecz przeciwnie co innego. Dziekuje za kazda odpowiedz w moim kierunku. Jednak chyba to nie jest miejsce, zeby wynajdowac choroby i anomalie. Dowiedzialam sie,ze owulacje ktore wykrylo mi owu jest wrecz niemozliwa i pewnie mam jakies zaburzenia...Do tego moje plamienie zostalo przyrownane do nadzerki, torbieli i innych pierdol. Urodzilam juz raz dziecko, jestem pod stala opieka lekarza i to od niego dostalam zielone swiatelko na starania sie(jeste po cc i wiadomo trzeba odczekac przed kolejna ciaza). Wiec nie wiem skad sie biora te opinie...
-
nick nieaktualnyPismak wrote:No właśnie zrozum że dla ciebie i twoich przyjaciólek są widoczne twoje wszystkie cykle na ovu a dla reszty nie są, więc nie mogłyśmy sobie strzałeczką przesunąć w lewo !
Pismak, aisa, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, Rucia, Beata, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:No właśnie zrozum że dla ciebie i twoich przyjaciólek są widoczne twoje wszystkie cykle na ovu a dla reszty nie są, więc nie mogłyśmy sobie strzałeczką przesunąć w lewo !
-
Klaudiaa wrote:Pismak do Ciebie akurat nikt nie ma zadnych pretensji wiec spokojnie:)) Poprostu denerwuja nas wypowiedzi niektorych dziewczyn. Palna cos czasem bez zastanowienie nie liczac sie z reakcja drugiej osoby. Jestem tu niecaly miesiac a dowiedzialam sie na swoj temat tyle ciekawych rzeczy, ze chyba najlepszy specjalista w przeciegu takiego czasu by nie wykryl tego. Nie raz podreslalam, ze to moj pierwszy cykl na owu i nie znam sie zupelnie na tym bo nigdy nie mierzylam temp, nie badalam szyjki, nie zwracalam uwage na sluz. Dlatego z kazdym pytaniem pisze tu do Was i oczekuje odpowiedzi niezalenie od tego czy uslysze to co chcialabym uslyszec czy wrecz przeciwnie co innego. Dziekuje za kazda odpowiedz w moim kierunku. Jednak chyba to nie jest miejsce, zeby wynajdowac choroby i anomalie. Dowiedzialam sie,ze owulacje ktore wykrylo mi owu jest wrecz niemozliwa i pewnie mam jakies zaburzenia...Do tego moje plamienie zostalo przyrownane do nadzerki, torbieli i innych pierdol. Urodzilam juz raz dziecko, jestem pod stala opieka lekarza i to od niego dostalam zielone swiatelko na starania sie(jeste po cc i wiadomo trzeba odczekac przed kolejna ciaza). Wiec nie wiem skad sie biora te opinie...
Klaudiaa ja się nie denerwuję tylko nie rozumiem trochę po to pytasz żeby uzyskać odpowiedź każda wypowiada się na podstawie własnego doświadczenia. U jednej plamienia były spowodowane nadżerką u innej torbielami a jeszcze u innej zaniżonymi hormonami dlatego są różne odpowiedzi. ty siebie znasz najlepiej dlatego wiesz która opcja jest u ciebie najbardziej prawdopodobnaA skoro jestes pod opieką lekarza to zawsze wszystkie wątpliwości z nim możesz rozwiewać
jestem tutaj prawie miesiąc a jeszcze nie poczułam się żeby dziewczyny jakoś szczególnie się mądrzyły (chyba że w żartach oczywiście) a one są tutaj już ponad rok, rok albo prawie rok i mają duuużżżeeee doświadczenie.. Może nie wszystkie są mamami część była ale spotkało je bolesne przeżycie jakim jest poronienie. Masz problem to ta która miała podobny wyrazi swoje zdanie w tym temacie co ty z tym zrobisz zależy od ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 22:32
Shagga_80, aisa, a-koczek, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, Rucia, Beata, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Sandraa wrote:Żbikowa, dziękuję bardzo za pozdrowienia:) i również Cię pozdrawiam:)
HAAA! ale mi humor poprawiłaś!LASKI ZMUSIŁAM SANDRĘ DO PRZEMÓWIENIA!
dobra zarządzam desant z mojej strony, a Ciebe Sandra chętnie bym poznała na priv
Buzia dla Shagencji!
i dla Pismaka.
i dla tych które chcą dostać buzi od żbika
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 22:45
Pismak, Sandraa, Shagga_80, mauysia, aisa, a-koczek, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, magdzia26, Rucia, Beata, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:HAAA! ale mi humor poprawiłaś!
LASKI ZMUSIŁAM SANDRĘ DO PRZEMÓWIENIA!
dobra zarządzam destant z mojej strony, a Ciebe Sandra chętnie bym poznała na priv
Buzia dla Shagencji!
i dla Pismaka.
i dla tych które chcą dostać buzi od żbika
dobranoc
Właśnie o tym samym sobie pomyślałam:)Selena, Beata lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Mauyś dziękuję osobiście za listę antywkrętową na pewno przyda mi się za pare dni...
Mogę o coś zapytać ???
Może się to wydać głupie pytanie ale dlaczego ovufriendki piszą do ciebie Małysz ??? (tzn. czy tylko dlatego że jest to podobne do twojego nicka czy jeszcze z innego powodu?
Tylko z tego powodu, że jest podobne do nicka
Nie pałam żadną ponadstandardową miłością do naszego Orła z WisłyShagga_80, Pismak, Pismak, Pismak, zbikowa, Sandraa, jeju, aisa, a-koczek, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, magdzia26, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Owszem. Jednak nie bd do niego dzwonila z kazda pierdola. A po 2 chyba po jednorazowym plamieniu nie mozna stwierdzic choroby tak?
ojj nie chodziło mi o to żebyś dzwoniła do niego zamiast pisać tutaj tylko że ostatecznie zawsze możesz się do niego zwrócić. Oczywiście że jednodniowe plamienie nie może świadczyć o chorobie tak jak nie może świadczyć o zagnieżdzeniu, początku okresu czy jeszcze czymś innym.
Poprosu u jednej dziewczyny jednodniowe plamienie oznaczało chorobę i dlatego ci tak napisała:)
U innej znaczyło co innego i to ci właśnie napisała
nikt ci z całą pewnością nie powie że to oznacza to i już
No chyba że będzie beta pozytywna to wtedy wszystkie hurkiem ci pogratulujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 22:43
Shagga_80, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Klaudiaa wiem co cię spotkało czytam twoje posty i nie mogę sobie wyobrazic jak to przeżyłaś i jak już pisałam bardzo ci współczuję i tym bardziej kibicuję
Zmieniając temat powiedz mi wczoraj napisałaś że pójdziesz na betę dzisiaj.
Byłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 22:40
aisa, Ola_czeka, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
mauysia wrote:Tylko z tego powodu, że jest podobne do nicka
Nie pałam żadną ponadstandardową miłością do naszego Orła z WisłyPismak, jeju, aisa, Selena, Kfjatus, Ola_czeka, Rucia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:... choć nie ukrywam, że było mi smutno, gdy Adaś odłożył narty do piwnicy...
mi też... no ale teraz jest rajdowcemmauysia, jeju, aisa, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyMałysz (kurde jestem zdruzgotana że dotąd zawsze mówiłam na Ciebie Majuś
) jak tam,nie stresujesz się,że nie zdążysz z praniem, prasowaniem itd? Bo ja jak widzę jak ta moja kupka maleje stanowczo za wolno to obawiam się,że wcześniej urodzę niż skończę robotę
A jeszcze kilka rzeczy muszę dokupić i uprać i uprasować.... -
Shagga_80 wrote:Małysz (kurde jestem zdruzgotana że dotąd zawsze mówiłam na Ciebie Majuś
) jak tam,nie stresujesz się,że nie zdążysz z praniem, prasowaniem itd? Bo ja jak widzę jak ta moja kupka maleje stanowczo za wolno to obawiam się,że wcześniej urodzę niż skończę robotę
A jeszcze kilka rzeczy muszę dokupić i uprać i uprasować....
Shaguś miałaś się nie przemęczać
A tak w ogóle to jak się poprawnie czyta "Mayusia"???20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)