plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga 30 tak sobie myslę, ze żeby teściowa rozwaliła małżeństwo to jednak jest potrzebna może nie całkiem świadome ale jednak pozwolenie syna na to. Bo w koncu jak si edwoje ludzi tak na prawde mcno kocha i sa dla siebie najwazniejsi to przeciez nie pozwola tesciowym ani nikomu innemu wtracac sie w sowje zycie a tym bardziej rozwalic, ale zgadza sie sa takie wredne tesciowe ze potrafia niezle napieszac w malzenstwie sowich dzieci. Przykro mi z powodu twojego małżenstwa, ale jak widać teraz życie tez ma juz kolorowe barwy :)to njawazniejsze
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia tak czasami jest że sie w gówno wdepnie!!! ale trzeba wytrzeć buty i iść dalej a jak śmierdzi dalej to zmienić buty na nowe i ja też tak zrobiłam !!! Zmieniłam sobie na 100razy wygodniejsze pantofelki hi hi hi
Amicizia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
To Zosia miedzy nami troszke mnie bo 6 lat roznicy, ja 26 a maz 32,
to papa dziewczyny,fajnie sie z wami gada
i tak trzymac
Zycie jest pięknie!Nie wlecz się ! TAŃCZ!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2012, 14:24
zosia-ktosia, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Aga 30 tak sobie myslę, ze żeby teściowa rozwaliła małżeństwo to jednak jest potrzebna może nie całkiem świadome ale jednak pozwolenie syna na to. Bo w koncu jak si edwoje ludzi tak na prawde mcno kocha i sa dla siebie najwazniejsi to przeciez nie pozwola tesciowym ani nikomu innemu wtracac sie w sowje zycie a tym bardziej rozwalic, ale zgadza sie sa takie wredne tesciowe ze potrafia niezle napieszac w malzenstwie sowich dzieci. Przykro mi z powodu twojego małżenstwa, ale jak widać teraz życie tez ma juz kolorowe barwy :)to njawazniejsze
Amicizia no dwoje musi chcieć ale mój były nie potrafił bez mamusi żyć a mamusia bez niego a jka długo można wytrzymać!! wiec po 5 latach odzyskałam wolność ale na chwile!! i ciesze sie do tej pory że koszmar teściowej z dowcipów mam za sobą!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:gocha04 wrote:plemniczka wrote:gocha 1 dziennie bralam po owulacji... teraz mam brać po 2 tabletki.. co 12 godzin
to w sumie też mam brać 1 dziennie, tylko po pół rano i wieczorem.
Mi gin-endo nic nie powiedziała nt tego co robić jak zaciąże, dlatego dopytuje.
hmm wiesz ale ja jako ze jestem po ciazy biochemicznej dlatego mam miec zwiekszona daweke progesteronu... jak dla poronienia zagrażającego...
wiec w sumie gosiu moze dopytaj lekarza czy tez masz zwiekszac jak zafasolkujesz
tak też zrobię, bo różnie te leki sa przepisywane i na różne problemy.
Dzięku plemniczka.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧