plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja staram się nie oceniać, nie komentować, pamiętajcie, że jestem i myślę ciepło o każdej z Was, bez moralizowania i pouczanie, bez zbędnych słów...
Życzę na te Święta i nie tylko...
- każdej z Was dużo uśmiechu i optymizmu na każdy dzień;
- cudu poczęcia, cudu narodzin, tym, których jeszcze Bóg tym szczęściem nie obdarzył;
- zdrówka dla Was i Waszych najbliższych;
- dziecięcego uśmiechu, którego tak brakuje wielu z nas oraz tego małego ciałka wtulonego w Mamine ramiona;
- wiary, że czasem, coś nierealne, staje się możliwe do realizacji;
- nadziei,że po deszczu, wzejdzie wreszcie słońce;
- bliskości i wsparcia, tych których ciepła potrzebujecie najbardziej;
- satysfakcji na polu domowym, naukowym i zawodowym;
- prawdziwego przyjaciela, który zwyczajnie jest, chce być, choć być nie musi;
- wsparcia ze strony Partnera/Męża, by ocierał łzę, gdy trzeba, ale też cieszył się Waszymi radościami;
- ułożenia wszelakich spraw rodzinnych, by szczęście było w Waszym życiu wszechobecne...
Wszystkim z Was życzę naprawdę wszystkiego, co najlepsze...
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i ciepło przytulam. I korzystając z okazji, jeśli napisałam coś kiedyś niestosowanie i kogoś uraziłam to przepraszam....
K.a-koczek, Dodi, aisa, Strażaczka90, Blondi22, Gunia, Shagga_80, Spero, magdzia26, mala29_, Effcia28, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/epwarszawa/app_1404780983089361
Mam prosbe mojemu sistrzencowi brakuje tylko 4 glosów aby wygrali.wejdzcie na tą strone i postepujcie zgodnie z instrukcja i zagłosujcie na LO im Jana III Sobieskiego w Szczytnie.
Dotyczy dizewczyn co maja konta na FB. Głosowanie tylko do dzisiaj. Z góry strasznie wam dziekuje.Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska nie mam Cie w przyjaciolkach wiec nie moge zrobic tego na priv wiec zrobie to tutaj...
Nie wiem co chcialas przekazac mi swoim postem napisalas ze Cie nie zrozumialam ale nie wjasnilas mi tego jak powinnam to zrozumiec...
W moim zamysle nie bylo by kogos ranic i sprawiac przykrosc jesli tak sie stalo to przepraszam nie bede zwalac tego na hormony ani na zle samopoczucie czy inne rzeczy... jestem jaka jestem nikomu nie slodze a jak mnie cos boli t o tym pisze...
Przeczytaj moze na spokojnie to co napisalam ja a co ty mi odpisalas i odp sobie na pytanie czy Ty w takiej chwili chcialabys cos takiego uslyszec czy przeczytac...
Dziewczyny naprawde Was lubie rozne rzeczy tu przechodzilysmy ale podpisuje sie pod tym co napisala Libra wyciagla to wszystko jakby z mojej glowy tylko ja nie umialabym tego tak elokwentnie ubrac w slowa...
Kochane zyczenia zloze Wam pozniej ale z forum tak jak napisalam znikam trzymajcie si cieplo...a-koczek, Dodi, mala29_, Effcia28, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra Nie!!!!
Ten temat duzo straci jak odejdziesz:(
Shaga, mam prawie rocznego synka i trochę lat więc powiedziałam mężowi ze za pól roku następne albo nigdy.
Od paru lat mieszkamy w uk, także sytuacja jest o tyle trudna ze nie mamy tutaj nikogo dompomocy w razie czego, jesteśmy zdani tylko na siebie a nasz wyczekiwany synek dał nam tr oche popalic od samego początku czym przyprawil mnie o kilkanaście siwych włosów ale od jakiegoś czasu sytuacja jest w miarę ustabilizowana a ja w końcu mam odrobine czasu w ciagu dnia zeby wypić w spokoju kawę i poczytać.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki...dziś odpoczywałam - nie mam w zwyczaju wykonywać prac w niedzielę...teraz mam chwilę wolnego od Kuby to wpadam...zdążyłam się nawet rozpłakać ...nie będę komentować całego tego zamieszania tu powstałego ale powiem tylko tyle: zawsze powtarzam że jestem kiepska w pocieszaniu i teraz utwierdzilam się w przekonaniu że to potwornie trudne zadanie bo ciężko przewidzieć jak ktoś to odbierze i czy nie wolałby usłyszeć czegoś innego...dlatego zupełnie odpuszczę sobie komentarz .
Amber, Effcia28, Unlike, mauysia lubią tę wiadomość
-
I ja i ja też już nigdy nikogo nie będę pocieszać, wspierać itd. Dobrze Shaggus piszesz...chyba czas zamknąć się i zamilknąć...moja natura jest zgoła inna ale będę z tym nawet poza forum już walczyć.
U mnie kolejne przykre wieści więc Święta będę faktycznie okupione wielką ilością stresów ale mam nadzieję, że wyjdę z tego obronna ręką i zaśpiewam kolędę.Nie marudzę tylko spinam pośladki i mnie nie ma! Pozdrawiam.
-
Zagłosowane
I tym akcentem żegnam się
Dobranocmagdzia26 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)