X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Północ wybiła, zbliża się mauysia :)

Strażaczko - termometr Ci się chyba zawiesił ;)

Ruciu - mi też wypadają włosy :/ Ale od wczoraj krąży mi po głowie szatański pomysł... ZObaczyłam na fejsie zdjęcie mojej koleżanki w krótkiej superfryzurce i mi też się taka zamarzyła! Jak pokazałam mojemu M, to oczywiście spytał jak wryty: "Co? Chcesz mieć takie krótkie?!?", więc zbytnio zadowolony nie był ;) ale kurczę raz się żyję, może sobie machnę taki fryz...

Dodi - świetna beta!

Muska - wspaniałe wieści po wizycie!

Aga30 - tak sobie myślę, że po Świętach BN możesz zacząć robić jajka wielkanocne zamiast bombek, a może i inne rzeczy w międzyczasie wymyślisz? Np. serduszka w Walentynki itp :) Zbijesz na tym fortunę :D

Witam nową koleżankę Amber

Sandra - miło czytać o Twoich mdłościach ;)

Shagga_80, Dodi, Ilona, Sandraa, a-koczek, magdzia26, aisa, Rucia, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do dzisiejszego wątku... Dziewczyny chciały Was pocieszyć, miały jak najlepszy zamiar. Nawet je rozumiem, bo też wolę napisać coś wiecej słowem pocieszenia niż tylko " :* " lub " <3 " , ale jak widać są różne preferencje.
    Ja tam się wzruszyłam czytając to, co napisała Muska i Muzi. Napisały to pięknie, ale przecież nie odebrały Wam prawa do przeżywania Świąt tak, jak chcecie, czyli raczej w nastroju melancholijnym wywołanym Waszymi przeżyciami...
    Więc "bez sęsu" wg mnie ta cała akcja z Waszymi odchodzeniami ;)

A - a propos tego, co napisała Aga, że żałuje, że nam się pożaliła - ja już pisałam kiedyś, że to nie ma być sztucznie optymistyczne forum - jak film "Żony ze Stepford", i że nie chodzi o to, żeby przesiewać to, co się chce napisać i eliminować te smutniejsze zagadnienia, tylko żeby generalnie próbować widzieć we wszystkim jakiś cel, no i liczyć się z tym, że będzie się otrzymywało pocieszenia, zarówno w bardziej i mniej zwięzłej formie. I tyle ode mnie.

Shagga_80, Ilona, Kfjatus, a-koczek, magdzia26, aisa, jeju, Blondi22, Spero, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHagguś, podróż przebiegła bardzo dobrze. Wyjechaliśmy w piątek trochę po 18, a przyjechaliśmy o północy. Henio spał prawie całą drogę, obudził się tylko raz tuż przed połową drogi. Przesiadłam się szybko na tył, wpakowałam mu smoczek i zatrzymaliśmy się na najbliżśzej stacji. W samochodzie nakarmiłam małego. Na stacji oczywiście nie było przewijaka, a był konieczny, bo H zapakował konkret do pieluszki. Na szczęście w pobliżu było KFC, a tam przewijak. Trasa generalnie trwała tylko o pół godziny dłużej niż zwykle, więc można to uznać za sukces! Zobaczymy jak będzie wyglądał powrót...

A biedny Henio ma tu sporo stresów :/ Nie dość, że jego brat hasa jak szalony, to jeszcze gra TV, babcia miksuje cośtam w kuchni do ciast, no i codziennie przychodzi trójka dzieci siostry mojego M, którzy też zachowują się na maksa głośno. Gwar że aż głowa boli. Mały Dziubex chyba mocno to przeżywał, bo prawie całą wczorajszą noc miał w plecy :( Ciekawe jak będzie dzisiaj...

Całusy dla Was!

Shagga_80, Dodi, Ilona, magdzia26, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu, mam nadzieję,że dzisiejsza noc bedzie lepsiejsza dla Heniutka.

magdzia26, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, zmykam lulu i ja.

magdzia26, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam cicho tu jak po burzy ;-)

magdzia26, aisa, Strażaczka90, Spero, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam
    Małysz jak Henio przeszedł ci taki chrzest bojowy to jak wrócisz do domu to jak aniołek bedzie Ci sypiał.
    Ja jeszcz eraz chciałam podizekowac wszytskim i nadal jestm pełna podziwu dla LIbry z apełna mobilizacje.

Shagga_80, Strażaczka90, Dodi, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wiekszosc ma juz swieta i byczy sie w łozkach

magdzia26 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Kaja wiekszosc ma juz swieta i byczy sie w łozkach
    no ja to teraz też czynię leżę w łóżku , a u nas ulewa aż biało od deszczu normalnie wiosenny deszcz!!!!! Mój m dzis buszowal od 1:20 i nie dał mi dziś spać i poszedł o 6 do pracy masakra dziś chyba caly dzień przespie !!!!!!

Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaj jeszcze wpracy musze być dziś

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

aisa, Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry!
    Pozdrowienia z promu. Właśnie ruszył, troche buja ale ujdzie..
    Miłego dnia :)

magdzia26, Strażaczka90, Blondi22, Spero, Dodi, Beata, Kfjatus, AGA 30, Sandraa, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,witam z rana z łóżeczka :-) I odmeldowuję się...pora wstać i zabrać się do roboty :-D

aisa, magdzia26, Strażaczka90, Spero, Dodi, Beata, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja niestety w pracy :/ Choć po przebudzeniu pomyślałam "urlop na żądanie" :D
    Jednak mam parę spraw terminowych do ogarnięcia więc oto jestem z kawą :)
    Wczoraj szalałam w kuchni :) Słuchajcie jaki numer mi mój sernik na zimno wywinął to masakra. Zalałam go galaretką i do lodówki a tutaj rano wstaje i niespodzianka.... Galaretka jakimś cudem znalazła się między spodem a masą serową :/ ?! Dodam że zawsze mi sernik idealnie wychodził Ahh... Mój M na to nie martw się ja i tak go zjem :D
    I teraz nie wiem czy mam wylać jeszcze jedną galaretkę na wierzch czy nie :/
    Nie chcę przegalaretkować :D

magdzia26, Strażaczka90, Spero, Dodi, Beata, AGA 30, Sandraa, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Amber Debiutantka

Wysłany: 23 grudnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, całkiem niedawno mi sie dokładnie to samo przydarzyło. Ja bym juz nie dawała kollejnej galareki.bedzie trochę dziwnie wyglądać ale za to jak oryginalnie ;)

Mayusia, Heniu miał za duzo wrażeń na raz stad te problemy.

Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam @:) wreszcie...możemy zaczynać nowe starania:) odezwę sie po pracy.Starania z nowym różowym termometrkiem:)z dwoma miejscami po przecinku,moja muszelka będzie zadowolna haha.i wrzucam na looz....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 12:38

Blondi22, Spero, Dodi, Beata, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko życze powodzenia ;)

Strażaczka90, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Strażaczko życze powodzenia ;)
    Nie dziękuję:)!!! Nie ma co sie zalamywac..

Spero, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia to spokojnego Rejsu , aby nie bujalo :-)

Beata, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi pochwal sie co zrobiłaś bo ja tylko 5% tylko hihi lenia mam koszmarnego:-)

Strażaczka90, Beata, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4782 4783 4784 4785 4786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ