X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Nie dziękuję:)!!! Nie ma co sie zalamywac..

Ba pewnie że tak luzik grzaniec i miłość :-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) . Od dziś Kacperek ma wyjęty wenflon i odstawione kroplówki i leki ponieważ bardzo dobrze sobie radzi i wyniki ma również super . A co najlepesze od dziś dali go Monice na sale i już sobie razem leżą . Jedno się opiekuje drugim :) . Nie wiemy jeszcze kiedy wyjdą ale mamy nadzieję że może na Wigilie lub Boże Narodzeie . Wszystko teraz zależy od Kacperka , czy będzie ładnie jadł i nie tracił na wadze oraz czy go bardziej nie zaatakuje żółtaczka . Narazie jednak jest ok :) .

Poza tym chcielibyśmy Wam złożyć życzenia z okazji Świąt . Życzymy Wam Spokojnych , Rodzinnych , Wesołych oraz Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :) ! Wszystkim dziewczynom które już są w ciąży życzymy szczęsliwego rozwiązania , a tym które jeszcze nie są życzymy szybkiego stanu fasoklkowego :) !!! Pozdrawiamy .

Beata, Strażaczka90, Kaja, Kfjatus, Blondi22, Ilona, AGA 30, Rucia, Spero, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Ola_czeka, Effcia28, mauysia, mala29_, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja już się szykuję i będziemy z M jechać do rodzinki na Święta a tam pewnie wpadnę w wir przygotowań. Dlatego z tego miejsca chciałabym Wam życzyć spokojnych i rodzinnych Świąt. Niech magia Świąt pozostanie z Wami oraz wiara i nadzieja, którą nowo narodzony Pan nam daje :)
    Dużo dużo magii i cudownych chwil :*

do zobaczenia po Świętach <3

Blondi22, Ilona, Spero, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Effcia28, mauysia, aisa, Beata, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam @ ale wiecie co? prawie nic nie leci;/może jutro się rozkręci ..zobaczymy..Kurka ide robić sałatkę i sernik:)Fredrunia Kochanie zmień mi @ w tabelce która ma przyjść niby 27 stycznia...wiecie co w tamtym cyklu @ przyszłą tydzień w wcześnie a w tym tydzień później;/ nie wiem co jest;/ ale poczekam sobie jeszcze ten cykl i jak tak dalej będzie to lecę do ginka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 15:40

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak dalej pójdzie to może po świętach sie wyrobie ze wszystkim hehehe weny brak na robote , ale jedno ciasto mam sztrucel zrobiony , a z reszta hmmmm ;-)

Blondi22, Strażaczka90, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi pochwal sie co zrobiłaś bo ja tylko 5% tylko hihi lenia mam koszmarnego:-)
    ja tam na swieta duzo nie robie bo i tak do rodziny jezdzimy ;)

a zrobilam salatke jarzynowa,kapuste,kotlety mielone i schabowe i tyle starczy ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :) . Od dziś Kacperek ma wyjęty wenflon i odstawione kroplówki i leki ponieważ bardzo dobrze sobie radzi i wyniki ma również super . A co najlepesze od dziś dali go Monice na sale i już sobie razem leżą . Jedno się opiekuje drugim :) . Nie wiemy jeszcze kiedy wyjdą ale mamy nadzieję że może na Wigilie lub Boże Narodzeie . Wszystko teraz zależy od Kacperka , czy będzie ładnie jadł i nie tracił na wadze oraz czy go bardziej nie zaatakuje żółtaczka . Narazie jednak jest ok :) .

Poza tym chcielibyśmy Wam złożyć życzenia z okazji Świąt . Życzymy Wam Spokojnych , Rodzinnych , Wesołych oraz Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :) ! Wszystkim dziewczynom które już są w ciąży życzymy szczęsliwego rozwiązania , a tym które jeszcze nie są życzymy szybkiego stanu fasoklkowego :) !!! Pozdrawiamy .
    super wiesci oby tak dalej. Dla was tez spokojnych i radosnych Świat w trojeczke ;)

Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym.
    Spełnienia marzeń oraz dużo uśmiechu :)

Wesołych świat Kochane :)

Blondi22, Spero, magdzia26, Sandraa, Effcia28, Dodi, mauysia, Pismak, aisa, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt Kochane Moje!!!:*

Blondi22, Kaja, magdzia26, mauysia, aisa, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis sprawdalam w necie swoj wynik GBS i niestety dodatni jest

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wieczór kobitki :-)
    Farsze porobiłam ciasto zagniotłam więc idę do lepienia pierogów i uszek:-)
    Potem ubieranie choinki :-) Wczoraj sie za nią nie zabrałam :/
    Selenko super że wszystko ok u was :-)

Prezenty po kupione dla dzieci :-) teściowej na lodówkę składka była bo akurat się jej zepsuła :/

Co do wielkanocy to już mam plany na robótki ręczne :-)
    Byłam sie podpisać w UP bo w piątek zapomniałam dzień zleciał na lataniu jak to przed świętami :-)

No i cos jeszcze miałam napisać ale zapomniałam może przy lepieniu pierogów coś mi się przypomni :-)

Wesołych świąt będę życzyć jutro więc jak narazie wesołego przed świętami :-)
    Potem zajrzę :-)

Ps. nowy cykl dziś rozpoczęty :-)

Blondi22, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Sandraa, Spero, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Ilona, aisa, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry

Korzystając z wolnej chwili chciałabym Wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Obyście spędziły je w gronie najbliższych Wam osób, w miłej i rodzinnej atmosferze.

Miłego wieczoru.

Blondi22, Kaja, Spero, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Effcia28, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Ilona, aisa, Beata, a-koczek, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

tak na szybko przeczytalam , ze antybiotyk otrzymasz na to gbs

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Przy Kubie miałam wynik dodatni i nic na etapie ciąży z tym nie robiłam bo to na nic...ważne by podczas porodu mieć podany antybiotyk by nie zarazić Izuni...tyle :-) No stress :-)

Gdyby nie było okazji życzę ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄT ! :-)

Strażaczka90, Kaja, Spero, Blondi22, Dodi, mauysia, Pismak, Ilona, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo składam wam dziś wszystkim życzenia dziewczyny bo jutro nie wiem jak za czasem będzie :-)
    życzenia w poniższym linku przesyłam wszystkim bez wyjątku :-)
    Kartka nie dojdzie pocztą to dojdzie po kabekach :-)

http://www.zyczeniaswiatecznebozonarodzeniowe.pl/card,236591448071.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:37

Spero, Blondi22, Gunia, Effcia28, Dodi, mauysia, mala29_, Shagga_80, Ilona, aisa, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skończyłam sałatkę!!!! po jutrze sernik;/ dziś nie dałam rady;/ Jakoś nie za bardzo chce mi sie isć do rodziców i babci oraz ciotki kuzynki i ble ble.Razem robią Wigilię.Nie chce mi się tam iść;/Dzielić się opłatkiem z głupią kuzynką i walniętą siostrą;/ Wole iśc do Teściów:) będzie około 20 osób.Męczące 5 dni na rano w robocie przed świętami;/ jutro też do roboty;/ oj oj;/ ide do łóża....Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór kochane.

Radku, Selenko, super, że Kacperek już przy Was. Mam nadzieję, ze wyjdziecie szybko do domku, by razem przy choince spędzać święta :)

Ruciu dla Leosia wszystkiego dobrego, toż to już miesiąc jest na świecie :D

Mnie dziś plecy wysiadają. Wczoraj szukałam prezentu dla mamy lakierowanej czarnej pikowanej torebki w średnim rozmiarze i nie ma! 3 galerie objechałam, dziś rano kolejną, ale w końcu trochę inną znalazłam. ale już jest :) a poza tym drugie ciacho w piekarniku, jutro z rana sałatka i babeczki do znajomych, bo jedziemy w 2 dzień świąt.

KOCHANE! z okazji nadchodzących Świąt chciałam Wam życzyć aby w Waszym życiu gościła miłość, abyście odnajdywały radość w każdym dniu, aby spełniły się Wasze marzenia i pragnienia. <3

Blondi22, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Shagga_80, Rucia, Ilona, aisa, Beata, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    tak na szybko przeczytalam , ze antybiotyk otrzymasz na to gbs
    wiem wiem gin mi mówila ;)

tylko czytalam ze musza podac go 4h przed zanim sie urodzi

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    wiem wiem gin mi mówila ;)

tylko czytalam ze musza podac go 4h przed zanim sie urodzi
    przy okazji napisali na wyniku ze na penicyline jestem uczulona bo myslalam ze sama bede musiala o tym powiedziec

a.png
    a.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej... muszed z kims pogadac :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 4783 4784 4785 4786 4787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ