X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Nie dziękuję:)!!! Nie ma co sie zalamywac..

Ba pewnie że tak luzik grzaniec i miłość :-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Selena Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) . Od dziś Kacperek ma wyjęty wenflon i odstawione kroplówki i leki ponieważ bardzo dobrze sobie radzi i wyniki ma również super . A co najlepesze od dziś dali go Monice na sale i już sobie razem leżą . Jedno się opiekuje drugim :) . Nie wiemy jeszcze kiedy wyjdą ale mamy nadzieję że może na Wigilie lub Boże Narodzeie . Wszystko teraz zależy od Kacperka , czy będzie ładnie jadł i nie tracił na wadze oraz czy go bardziej nie zaatakuje żółtaczka . Narazie jednak jest ok :) .

Poza tym chcielibyśmy Wam złożyć życzenia z okazji Świąt . Życzymy Wam Spokojnych , Rodzinnych , Wesołych oraz Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :) ! Wszystkim dziewczynom które już są w ciąży życzymy szczęsliwego rozwiązania , a tym które jeszcze nie są życzymy szybkiego stanu fasoklkowego :) !!! Pozdrawiamy .

Beata, Strażaczka90, Kaja, Kfjatus, Blondi22, Ilona, AGA 30, Rucia, Spero, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Ola_czeka, Effcia28, mauysia, mala29_, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja już się szykuję i będziemy z M jechać do rodzinki na Święta a tam pewnie wpadnę w wir przygotowań. Dlatego z tego miejsca chciałabym Wam życzyć spokojnych i rodzinnych Świąt. Niech magia Świąt pozostanie z Wami oraz wiara i nadzieja, którą nowo narodzony Pan nam daje :)
    Dużo dużo magii i cudownych chwil :*

do zobaczenia po Świętach <3

Blondi22, Ilona, Spero, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Effcia28, mauysia, aisa, Beata, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam @ ale wiecie co? prawie nic nie leci;/może jutro się rozkręci ..zobaczymy..Kurka ide robić sałatkę i sernik:)Fredrunia Kochanie zmień mi @ w tabelce która ma przyjść niby 27 stycznia...wiecie co w tamtym cyklu @ przyszłą tydzień w wcześnie a w tym tydzień później;/ nie wiem co jest;/ ale poczekam sobie jeszcze ten cykl i jak tak dalej będzie to lecę do ginka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 15:40

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak dalej pójdzie to może po świętach sie wyrobie ze wszystkim hehehe weny brak na robote , ale jedno ciasto mam sztrucel zrobiony , a z reszta hmmmm ;-)

Blondi22, Strażaczka90, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi pochwal sie co zrobiłaś bo ja tylko 5% tylko hihi lenia mam koszmarnego:-)
    ja tam na swieta duzo nie robie bo i tak do rodziny jezdzimy ;)

a zrobilam salatke jarzynowa,kapuste,kotlety mielone i schabowe i tyle starczy ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :) . Od dziś Kacperek ma wyjęty wenflon i odstawione kroplówki i leki ponieważ bardzo dobrze sobie radzi i wyniki ma również super . A co najlepesze od dziś dali go Monice na sale i już sobie razem leżą . Jedno się opiekuje drugim :) . Nie wiemy jeszcze kiedy wyjdą ale mamy nadzieję że może na Wigilie lub Boże Narodzeie . Wszystko teraz zależy od Kacperka , czy będzie ładnie jadł i nie tracił na wadze oraz czy go bardziej nie zaatakuje żółtaczka . Narazie jednak jest ok :) .

Poza tym chcielibyśmy Wam złożyć życzenia z okazji Świąt . Życzymy Wam Spokojnych , Rodzinnych , Wesołych oraz Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014 :) ! Wszystkim dziewczynom które już są w ciąży życzymy szczęsliwego rozwiązania , a tym które jeszcze nie są życzymy szybkiego stanu fasoklkowego :) !!! Pozdrawiamy .
    super wiesci oby tak dalej. Dla was tez spokojnych i radosnych Świat w trojeczke ;)

Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym.
    Spełnienia marzeń oraz dużo uśmiechu :)

Wesołych świat Kochane :)

Blondi22, Spero, magdzia26, Sandraa, Effcia28, Dodi, mauysia, Pismak, aisa, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt Kochane Moje!!!:*

Blondi22, Kaja, magdzia26, mauysia, aisa, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis sprawdalam w necie swoj wynik GBS i niestety dodatni jest

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wieczór kobitki :-)
    Farsze porobiłam ciasto zagniotłam więc idę do lepienia pierogów i uszek:-)
    Potem ubieranie choinki :-) Wczoraj sie za nią nie zabrałam :/
    Selenko super że wszystko ok u was :-)

Prezenty po kupione dla dzieci :-) teściowej na lodówkę składka była bo akurat się jej zepsuła :/

Co do wielkanocy to już mam plany na robótki ręczne :-)
    Byłam sie podpisać w UP bo w piątek zapomniałam dzień zleciał na lataniu jak to przed świętami :-)

No i cos jeszcze miałam napisać ale zapomniałam może przy lepieniu pierogów coś mi się przypomni :-)

Wesołych świąt będę życzyć jutro więc jak narazie wesołego przed świętami :-)
    Potem zajrzę :-)

Ps. nowy cykl dziś rozpoczęty :-)

Blondi22, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Sandraa, Spero, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Ilona, aisa, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry

Korzystając z wolnej chwili chciałabym Wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Obyście spędziły je w gronie najbliższych Wam osób, w miłej i rodzinnej atmosferze.

Miłego wieczoru.

Blondi22, Kaja, Spero, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Effcia28, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Ilona, aisa, Beata, a-koczek, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

tak na szybko przeczytalam , ze antybiotyk otrzymasz na to gbs

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Przy Kubie miałam wynik dodatni i nic na etapie ciąży z tym nie robiłam bo to na nic...ważne by podczas porodu mieć podany antybiotyk by nie zarazić Izuni...tyle :-) No stress :-)

Gdyby nie było okazji życzę ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄT ! :-)

Strażaczka90, Kaja, Spero, Blondi22, Dodi, mauysia, Pismak, Ilona, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo składam wam dziś wszystkim życzenia dziewczyny bo jutro nie wiem jak za czasem będzie :-)
    życzenia w poniższym linku przesyłam wszystkim bez wyjątku :-)
    Kartka nie dojdzie pocztą to dojdzie po kabekach :-)

http://www.zyczeniaswiatecznebozonarodzeniowe.pl/card,236591448071.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:37

Spero, Blondi22, Gunia, Effcia28, Dodi, mauysia, mala29_, Shagga_80, Ilona, aisa, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skończyłam sałatkę!!!! po jutrze sernik;/ dziś nie dałam rady;/ Jakoś nie za bardzo chce mi sie isć do rodziców i babci oraz ciotki kuzynki i ble ble.Razem robią Wigilię.Nie chce mi się tam iść;/Dzielić się opłatkiem z głupią kuzynką i walniętą siostrą;/ Wole iśc do Teściów:) będzie około 20 osób.Męczące 5 dni na rano w robocie przed świętami;/ jutro też do roboty;/ oj oj;/ ide do łóża....Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór kochane.

Radku, Selenko, super, że Kacperek już przy Was. Mam nadzieję, ze wyjdziecie szybko do domku, by razem przy choince spędzać święta :)

Ruciu dla Leosia wszystkiego dobrego, toż to już miesiąc jest na świecie :D

Mnie dziś plecy wysiadają. Wczoraj szukałam prezentu dla mamy lakierowanej czarnej pikowanej torebki w średnim rozmiarze i nie ma! 3 galerie objechałam, dziś rano kolejną, ale w końcu trochę inną znalazłam. ale już jest :) a poza tym drugie ciacho w piekarniku, jutro z rana sałatka i babeczki do znajomych, bo jedziemy w 2 dzień świąt.

KOCHANE! z okazji nadchodzących Świąt chciałam Wam życzyć aby w Waszym życiu gościła miłość, abyście odnajdywały radość w każdym dniu, aby spełniły się Wasze marzenia i pragnienia. <3

Blondi22, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Shagga_80, Rucia, Ilona, aisa, Beata, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    tak na szybko przeczytalam , ze antybiotyk otrzymasz na to gbs
    wiem wiem gin mi mówila ;)

tylko czytalam ze musza podac go 4h przed zanim sie urodzi

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    wiem wiem gin mi mówila ;)

tylko czytalam ze musza podac go 4h przed zanim sie urodzi
    przy okazji napisali na wyniku ze na penicyline jestem uczulona bo myslalam ze sama bede musiala o tym powiedziec

a.png
    a.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej... muszed z kims pogadac :(

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 4783 4784 4785 4786 4787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ