plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
. Od dziś Kacperek ma wyjęty wenflon i odstawione kroplówki i leki ponieważ bardzo dobrze sobie radzi i wyniki ma również super . A co najlepesze od dziś dali go Monice na sale i już sobie razem leżą . Jedno się opiekuje drugim
. Nie wiemy jeszcze kiedy wyjdą ale mamy nadzieję że może na Wigilie lub Boże Narodzeie . Wszystko teraz zależy od Kacperka , czy będzie ładnie jadł i nie tracił na wadze oraz czy go bardziej nie zaatakuje żółtaczka . Narazie jednak jest ok
.
Poza tym chcielibyśmy Wam złożyć życzenia z okazji Świąt . Życzymy Wam Spokojnych , Rodzinnych , Wesołych oraz Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014! Wszystkim dziewczynom które już są w ciąży życzymy szczęsliwego rozwiązania , a tym które jeszcze nie są życzymy szybkiego stanu fasoklkowego
!!! Pozdrawiamy .
Beata, Strażaczka90, Kaja, Kfjatus, Blondi22, Ilona, AGA 30, Rucia, Spero, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Ola_czeka, Effcia28, mauysia, mala29_, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kochane ja już się szykuję i będziemy z M jechać do rodzinki na Święta a tam pewnie wpadnę w wir przygotowań. Dlatego z tego miejsca chciałabym Wam życzyć spokojnych i rodzinnych Świąt. Niech magia Świąt pozostanie z Wami oraz wiara i nadzieja, którą nowo narodzony Pan nam daje
Dużo dużo magii i cudownych chwil :*
do zobaczenia po ŚwiętachBlondi22, Ilona, Spero, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80, Gunia, Effcia28, mauysia, aisa, Beata, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
dostałam @ ale wiecie co? prawie nic nie leci;/może jutro się rozkręci ..zobaczymy..Kurka ide robić sałatkę i sernik:)Fredrunia Kochanie zmień mi @ w tabelce która ma przyjść niby 27 stycznia...wiecie co w tamtym cyklu @ przyszłą tydzień w wcześnie a w tym tydzień później;/ nie wiem co jest;/ ale poczekam sobie jeszcze ten cykl i jak tak dalej będzie to lecę do ginka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 15:40
-
Jak tak dalej pójdzie to może po świętach sie wyrobie ze wszystkim hehehe weny brak na robote , ale jedno ciasto mam sztrucel zrobiony , a z reszta hmmmm
Blondi22, Strażaczka90, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi pochwal sie co zrobiłaś bo ja tylko 5% tylko hihi lenia mam koszmarnego:-)
a zrobilam salatke jarzynowa,kapuste,kotlety mielone i schabowe i tyle starczyStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej
. Od dziś Kacperek ma wyjęty wenflon i odstawione kroplówki i leki ponieważ bardzo dobrze sobie radzi i wyniki ma również super . A co najlepesze od dziś dali go Monice na sale i już sobie razem leżą . Jedno się opiekuje drugim
. Nie wiemy jeszcze kiedy wyjdą ale mamy nadzieję że może na Wigilie lub Boże Narodzeie . Wszystko teraz zależy od Kacperka , czy będzie ładnie jadł i nie tracił na wadze oraz czy go bardziej nie zaatakuje żółtaczka . Narazie jednak jest ok
.
Poza tym chcielibyśmy Wam złożyć życzenia z okazji Świąt . Życzymy Wam Spokojnych , Rodzinnych , Wesołych oraz Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2014! Wszystkim dziewczynom które już są w ciąży życzymy szczęsliwego rozwiązania , a tym które jeszcze nie są życzymy szybkiego stanu fasoklkowego
!!! Pozdrawiamy .
Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym.
Spełnienia marzeń oraz dużo uśmiechu
Wesołych świat KochaneBlondi22, Spero, magdzia26, Sandraa, Effcia28, Dodi, mauysia, Pismak, aisa, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyDzień dobry wieczór kobitki
Farsze porobiłam ciasto zagniotłam więc idę do lepienia pierogów i uszek:-)
Potem ubieranie choinkiWczoraj sie za nią nie zabrałam
Selenko super że wszystko ok u was
Prezenty po kupione dla dzieciteściowej na lodówkę składka była bo akurat się jej zepsuła
Co do wielkanocy to już mam plany na robótki ręczne
Byłam sie podpisać w UP bo w piątek zapomniałam dzień zleciał na lataniu jak to przed świętami
No i cos jeszcze miałam napisać ale zapomniałam może przy lepieniu pierogów coś mi się przypomni
Wesołych świąt będę życzyć jutro więc jak narazie wesołego przed świętami
Potem zajrzę
Ps. nowy cykl dziś rozpoczętyBlondi22, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Sandraa, Spero, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Ilona, aisa, Beata, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Korzystając z wolnej chwili chciałabym Wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Obyście spędziły je w gronie najbliższych Wam osób, w miłej i rodzinnej atmosferze.
Miłego wieczoru.
Blondi22, Kaja, Spero, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Effcia28, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Ilona, aisa, Beata, a-koczek, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:ja dzis sprawdalam w necie swoj wynik GBS i niestety dodatni jest
No stress
Gdyby nie było okazji życzę ZDROWYCH,WESOŁYCH ŚWIĄT !Strażaczka90, Kaja, Spero, Blondi22, Dodi, mauysia, Pismak, Ilona, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlbo składam wam dziś wszystkim życzenia dziewczyny bo jutro nie wiem jak za czasem będzie
życzenia w poniższym linku przesyłam wszystkim bez wyjątku
Kartka nie dojdzie pocztą to dojdzie po kabekach
http://www.zyczeniaswiatecznebozonarodzeniowe.pl/card,236591448071.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:37
Spero, Blondi22, Gunia, Effcia28, Dodi, mauysia, mala29_, Shagga_80, Ilona, aisa, Beata, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
skończyłam sałatkę!!!! po jutrze sernik;/ dziś nie dałam rady;/ Jakoś nie za bardzo chce mi sie isć do rodziców i babci oraz ciotki kuzynki i ble ble.Razem robią Wigilię.Nie chce mi się tam iść;/Dzielić się opłatkiem z głupią kuzynką i walniętą siostrą;/ Wole iśc do Teściów:) będzie około 20 osób.Męczące 5 dni na rano w robocie przed świętami;/ jutro też do roboty;/ oj oj;/ ide do łóża....Dobranoc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 20:16
-
nick nieaktualnyDobry wieczór kochane.
Radku, Selenko, super, że Kacperek już przy Was. Mam nadzieję, ze wyjdziecie szybko do domku, by razem przy choince spędzać święta
Ruciu dla Leosia wszystkiego dobrego, toż to już miesiąc jest na świecie
Mnie dziś plecy wysiadają. Wczoraj szukałam prezentu dla mamy lakierowanej czarnej pikowanej torebki w średnim rozmiarze i nie ma! 3 galerie objechałam, dziś rano kolejną, ale w końcu trochę inną znalazłam. ale już jesta poza tym drugie ciacho w piekarniku, jutro z rana sałatka i babeczki do znajomych, bo jedziemy w 2 dzień świąt.
KOCHANE! z okazji nadchodzących Świąt chciałam Wam życzyć aby w Waszym życiu gościła miłość, abyście odnajdywały radość w każdym dniu, aby spełniły się Wasze marzenia i pragnienia.
Blondi22, Dodi, mauysia, mala29_, Pismak, Shagga_80, Rucia, Ilona, aisa, Beata, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość