plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBędąc w ciązy z Kubą brałam l;eki przepisne przez Gina, na których pisało,że zaleca się w ciąży...a ja wzięłam je,bo byłam pewna,że nie jestem w ciąży (miałam objawy jak na zbliżający się @ a potem skojarzyłam,że to były objawy ciąży!!) no i wzięłam te leki a potem jak wyszło,że jestem w ciązy to myślałam,że umrę ,że wzięłam jakieś leki i może zaszkodziłam dziecku,potem moja ginka powiedziała,że teraz te leki też w czasie ciąży się podaj,więc bez obaw,ale fakt faktem, że początkowy okres jest najważniejszy więc wtedy najbardziej można zaszkodzić dziecku,więc antybiotyki absolutnie nie można brać.
-
Amicizia wrote:witam, ale mialam nadrabiania, ale się wyspałam mam przynajmniej taką nadzieję
Dora pytalas sie o rutinoscorbiin przed owulacją, mysle ze chyba mozesz, ja mialam teraz takieleki od gin. ktorych nie moge brac w ciazy mialam zazywac 4 dni i powiedziala ze na razie moge bo jeszcze jest czas do owulacji wiec mysle ze jeszcze mozesz sobie pozwolic na rutinoscorbin.
Paulinka wzruszyla i rozbawila mnie twoja historia o reakcji m.
Zosiu ja tez doloacza sie do zycxen i usciskow dla coreczki
Gadgeta współczuje objawó i zycze oby ich bylo mniej
ja poki co czekam teraz na okreslenie czy juz byla owulka czy tez nie i czy bedzie @ czy nie
a co do wyznaczania @ to ja w te porgnozowane przez ovu nie wierze, poniewaz mnie uczono ze @ przychodzi maksymalnie po 16 dniach wyższej temperatury, tzn jak nastapi skok temperatury trzeba policzyc do 16 i nastepny dzien po nim czyli 17 jest dniem kiedy powinna sie pojawic @.
Co do in vitro i waszych staran, to oczywiscie rozumie, ale czy proboalyscie naprotechnologi?? bo wiem ze to jest typowe i faktycznie leczenie porblemow z nieplodnoscia, bo wiece nieplodnosc sie leczy bezplodnosci nie, a naprotechnologia opiera sie w sumie w duzej mierze na tym co tu robicie czyli bardzo dokladnym i szczegolowym obserwowaniu siebie ale nie tylko to jest jakby baza podstawowa, wiec jesli macie problemy moze warto poszukac w sowjej okolicy kliniki naprotechnology, nauczycieli naprotechnoloi itd, zwlaszcza ze i tak na razie na in vitro jeszcze nie idziecie, a wiem ze ta metoda bardzo wieleu parom, ktorym lekarze mowili ze nie ma szans ze tylko in vitro bardzo pomogla i udalo sie wlsnymi silami, naturalnie itd urodzic dziecko albo nawet dzieci. wiec skoro sie probuje wszystkiego warto sprobowac NAPROTECHNOLOGI
Kochana nie wiem czy doczytałas mój post ale żadna naprotechnologia nie pomoże jeśli facet ma około 2% prawidłowych plemników albo wcale...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dzięki dziewczyny no najgorzej było z niedzieli na poniedziałek dlatego ignorowałam tą poniedziałkowa temperaturę. Teraz już się trochę lepiej czuje (temperatura ciała już normalna) więc rzeczywiście już nie będę brała tych leków podleczę resztę choroby domowymi sposobami...
a lekarzowi nie mówiłam o staraniach bo nawet nie pomyślałam bo nie nastawiałam się że coś może być w tym cyklu .... bo przytulanko było tylko 3 dni ... dopiero mój m mi w głowie namieszał -
nick nieaktualnymauysia wrote:zosia-ktosia wrote:ciekawe jak tam klamka?
No, też mnie to bardzo ciekawi... czy jest już po zabiegu...
No ja też ciekawa jestem!
Ja mam kutcze 6 grudnia usg piersi bo też mi lekarz guzki wykrył!!!aż po tej jej wiadomości boje się iść na to badanie!! -
nick nieaktualnyNo zosia też tego zdania jestem !!! dobrze że staram sie bo pewnie sama bym też sobie nie wymacała guzka tak jak lekarz to zrobil!!
Jak 6 grudnia przeżyje te dwa badania co mam usg i emg ręki to będzie dobrze!!
A jak do stycznia nie uda mi sie zafasolkować to przerwe robie i ide na kolejną operacje na ręke tym razem!!!
a potem znowu staranka wznowie!! -
nick nieaktualnyAch zosia do mnie choroby jak muchy do lepu!!! mam uszkodzony nerw łokciowy i do tego jeszcze podejrzewają zespół cieśni nadgarstka!! to już mi lekarz powiedział że mam sie szykować na operacje jak stare badania zobaczył!!! i tak w kółko coś!! ach życie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 10:01
-
Now końcu nadrobiłam no dokładnie godzinka czytania
Cześc Wszystkim
i tak:
Mamuśka gratuluje z całego serca
Zosia - piosenka Bednarka leci mi w tle a ja Was czytam a teraz pisze i się uśmiecham dzięki
Beata - gdyby to było takie proste wyluzować się i nie myśleć to by już dawno coś zaskoczyło, ale niestety powtórze się problem nie jest ze mną tylko z tym że mój M. ma form prawidłowych 0-3% chodzi o plemniki i tak już od przynajmniej 2 lat (bo od tylu się badamy) i nawet nie myślenie o tym i poddanie się i myśl o przygotowaniach do in vitro cudu tu nie zdziała niestety
co do kwasy foliowego to ja biorę zestaw Femibion Natal1 jest tam B6 ale nie ma magnezu, kiedyś lekarka mi mówiła żeby z magnezem uważać ale to się dopytam w czwatek u ginki o tn magnez, a witaminy łykam od lat i dzięki nim prawie w ogóle nie choruje
mam nadzieję że niczego nie pominęłam bo już notatki sobie zaczęłam robić żeby wątek mi nie uciekłzosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a co do facetów ja myśle ze niektórzy po prostu potrzebują czasu by dojrzec do świadomości zostania tatą
tak mi powiedział mój M. bo kiedyś go temat dzieci wkurzał a teraz juz tylko się uśmiecha i teraz mówi że już dorósł do tego by zostać tatą
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny