plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Amiciziu bardzo ci dziękuję za słowa otuchy.
kopciuszku jesteś super:) tobie też dziękuję, no ja też myślę że nie będę mówić.. po prostu postaram się z całych sił być miła, sympatyczna, kochana, pomocna i taka przylepka:) on tak lubi..
cos za coś
no to skoror lubi przylepke to powinno zadziałąc, ja w ten sposób wiele rzeczy potrafię wyciagna do mojego M, powodzeniazosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amiciziu: przeanaliziwałam wykresy dziewczyn i tutaj ovu nie sugeruje się regułą 6 nizszych temperatur. Też nie wiem do konca jak to interpretować mnie uczono,że ma być 6 niższych koniecznie ale widzę,że te temparatury u niektórych tak skaczą...
ja leże i zdychamWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
a co powiecie na to? że jak sie jest w ciąży i cos nas wystraszy to nie wolno sie łapać za brzuch, ciało..
pisąłam to już. moja mama wystraszyła się nietoperza i złapała za włosy na głowie. mój brat urodził się z małym poletkiem włosów które były pozbawione barwnika.. -
Mona wrote:Paulina1986 wrote:plemniczka wrote:Paulinko o 15.45
A ja dopiero o 17:20. Jeszcze tyle czasu a już się nerwy zaczynają
Paulina, będzie dobrze zobaczysz.Takie czekanie jest najgorsze, ale mam nadzieje że wysoka beta ci to wynagrodzi.
Od teraz trzymam kciukasy zaciśnięte, więc jak tylko sie dowiesz daj znać jaki wynik.
Choinika, pomieszało mi się wszystko to o becie miało być do Natusi.
Ale ja też się nie obrażęPrzy okazji możesz trzymać kciuki za dzisiejszą betę plemniczki i moją jutrzejszą oraz za moją i plemniczki jutrzejszą wizytę u ginekologa
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Amiciziu: przeanaliziwałam wykresy dziewczyn i tutaj ovu nie sugeruje się regułą 6 nizszych temperatur. Też nie wiem do konca jak to interpretować mnie uczono,że ma być 6 niższych koniecznie ale widzę,że te temparatury u niektórych tak skaczą...
ja leże i zdycham
dzięki Dora to w takim razie ja może jednak będę bardziej trzymać się moich od tylu lat sprawdzonych wyliczen, i zobaczymy kot będzie mnial racje a najlepiej to zeby ta @ w tym cyklu nie przyszła jużWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2012, 12:54
-
BellaRosa wrote:ja wierze w to, ze jak sie przestraszy to nie mozna lapac sie za ciało. Moja mama złapała sie za twarz i siostra urodziła sie ze znamieniem na pół policzka, ale polozna to zauważyła, potarła łozyskiem i znikło
no właśnie z łożyskiem to słyszałam..
a czy jak będziecie rodzić to krew pepowinową zamrozicie? myślałyście o tym? -
Dziewczyny no niezle te wasze historie ja tam o tym nigdy nie słyszałąm, tzn o lapaniu sie w ciąży ale o pasku czy wizjerze tak i bynajmniej w to nie wierze, a z tym nie mowieniem to w sumie mozna zachopwac w tajmenicy głównie z tego powodu co tu bylo napisane zeby potem wszystkim nie tlumaczyc sie, a z tym cialem to az sie musze zastanowic,
-
nick nieaktualnyFedra mam 28 lat i od 5mies. jestem mężatką. O 1 synową i jej męża chodzi o to, że są 3 lata po ślubie i nie mają jeszcze dzieci ponieważ ona bierze leki antyalergiczne i kończy leczenie w marcu 2013r. więc mogą zacząć się starać a my możemy poczekać. Ponieważ moja teściowa chce pomóc przy dziecku synkowi i synowej.
-
zosia-ktosia wrote:BellaRosa wrote:ja wierze w to, ze jak sie przestraszy to nie mozna lapac sie za ciało. Moja mama złapała sie za twarz i siostra urodziła sie ze znamieniem na pół policzka, ale polozna to zauważyła, potarła łozyskiem i znikło
a czy jak będziecie rodzić to krew pepowinową zamrozicie? myślałyście o tym?
ja o tym myślałam nawet już mojemu o tym wspominałam i też stwierdził że to bardzo dobry pomysł17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
anusia84 wrote:Fedra mam 28 lat i od 5mies. jestem mężatką. O 1 synową i jej męża chodzi o to, że są 3 lata po ślubie i nie mają jeszcze dzieci ponieważ ona bierze leki antyalergiczne i kończy leczenie w marcu 2013r. więc mogą zacząć się starać a my możemy poczekać. Ponieważ moja teściowa chce pomóc przy dziecku synkowi i synowej.
to tymbardziej chcialabym dzidziusia tesciowa nie mialaby czasu sie wtracac w moje metody wychowawczenie ma co patrzec na innych tylko starc sie o dzieci kiedy sie odczuwa taka potrzebe, my nie mamy mieszkania wynajmujemy, ja nie mam pracy i nie zlubie tesciowej z wzajmenoscia a o dziecko wlasnie sie staramy jakos to bedzie
a znam wiele dziewczyn nie tylko z forum, ktore studia i macierzynstwo spokojnie godza i sa szczesliweFedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:BellaRosa wrote:ja wierze w to, ze jak sie przestraszy to nie mozna lapac sie za ciało. Moja mama złapała sie za twarz i siostra urodziła sie ze znamieniem na pół policzka, ale polozna to zauważyła, potarła łozyskiem i znikło
a czy jak będziecie rodzić to krew pepowinową zamrozicie? myślałyście o tym?
ja o tym myślałam nawet już mojemu o tym wspominałam i też stwierdził że to bardzo dobry pomysł
ja jeszcze nie ale w sumie to chyba calkiem dobry pomysl trzeba bedzie go przeanalizowac