X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewuszki ide bo mnie spanie scina :) buziolki zozolki

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dobra dziewuszki ide bo mnie spanie scina :) buziolki zozolki
    ja też ide lulu:)dobranoc wszystkim

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje, dziękuję za miłe słowa w kierunku mojej fryzury :)
    Przyznam się Wam, że chciałam jeszcze krócej - długość a la Winona Ryder: http://foto-star.net/uploads/posts/2008-11/1225704003_1225440349_kinopoisk.ru-winona-ryder-602300.jpg
    ale fryzjer na razie obciął mnie troszkę dłużej. Też mi się podoba :) A krótsza fryzurka trochę jeszcze poczeka.

Effciu - Madzia prześliczna!
    Pismaku - zalogowałam się na mój profil na imageshack i normalnie udało mi się załadować, nie było żadnego info o wersji trial (chyba)
    Librus - zaczesać i spiąć włosy jest najpraktyczniej, to prawda, ale u mnie może się to skończyć kompletnym lenistwem na polu włosów, np. myciem raz na tydzień, "bo w spiętych i tak nie widać" :/ Tak, zlinczujcie mnie :P
    She - ja też się boję, na którym miejscu w kolejce do żłobka wylądujemy :( Niby to jest ten żłobek do którego chodził L i pani dyrektor go bardzo dobrze wspomina, ale nie wiem, czy to wpłynie na przesunięcie nas w kolejce ;)
    Dodi - super wynika badania!
    Sylwia - my poinformowaliśmy o ciąży dopiero po pierwszym trymestrze, nawet rodziców. Nikomu nie puściliśmy pary z gęby. Jakoś się udalo :)
    Shaggi - jak piszą dziewczyny - nie nadrabiaj, ale nie opuszczaj nas! To forum nie będzie już takie samo bez Twoich opowieści o Tobie i Twoich chłopakach!

AGA 30, Rucia, Strażaczka90, Libra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i dobranoc :D

Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki-milego dnia :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.

Dodi - piękne wyniki dzieciątka :) Rośnie mała dama na 100%
    She - z tego co widzę, to zawsze jest problem ze żłobkami w większych miastach. W małych z resztą też, bo ich nie ma :(
    Shaggi - ja ci tu dam jakieś odchodzenie z forum :) Nie nadrabiaj tylko wpadnij skrobnąć co u Was :) Z resztą tyle się w waszym życiu dzieje, że miło się to czyta.
    Spero - na zatoki polecam Sinus Rinse. Taka płukanka o której rozmawiałyśmy z Mayuśką. Świetna sprawa.
    Sylwia - dobrze, że dodzwoniłaś się do lekarki. Teraz wycisz się i ciesz się ciążą :) I nie daj sobie wejść na głowę teściowej.
    Libra - czekamy na wieści z wizyty :)
    Aga - jesteś najlepszą siostra na świecie.

Jak którąś pominęłam to błagam o wybaczenie :)

A co u mnie? Nie za wesoło. Kingę od wczoraj trzyma 38 stopni gorączki :( Nie miała się kiedy rozchorować tylko w ferie.
    Leoś marudzi bo ząbkuje. Po cholerę mu teraz te zęby? :( Poza tym jest mega cwany i najchętniej chciałby abym go cały dzień całowała po stópkach. Jak już go całuje to robi przy tym minę typu " ha dopiąłem swego :P ". Najważniejsze, że rajcują go wiszące zabawki, więc sadzam go w leżaczku, wieszam mu wszystko co wpadnie mi w rękę i mam spokój na jakiś czas :)

Pozdrawiam dziewoje i miłego dnia :)

sylwia1985, Strażaczka90, a-koczek, Libra, AGA 30, Kfjatus, Spero, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wspolczuje.Pewnie jestes zmeczona. Teraz taka pogoda na chorobska. Dzieci brata mojego G tez sa chore a moja mama jak do mnie dzwonila to mowila ze u niej w szkole to polowa dzieci nie chodzi bo choruja... Trzymaj sie kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 07:31

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie i dobranoc.

Nic nie spalam w nocy przez ta noge.Dopiero teraz ból trochę odpuścił po walce na ringu że mną....Mąż poszedł do pracy a ja sprobuje zasnąć.

Shaggus Ty nie odchodz od Nas nie nadrabiaj tylko wpadaj i pisz co u Was...A.zawsze jedną zNas naskrobie jakieś streszczonko małe dla Ciebie .Nie odchodz !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 07:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia wspolczuje.Pewnie jestes zmeczona. Teraz taka pogoda na chorobska. Dzieci brata mojego G tez sa chore a moja mama jak do mnie dzwonila to mowila ze u niej w szkole to polowa dzieci nie chodzi bo choruja... Trzymaj sie kochana

Pod wieczór padam na pysk. Wczoraj wzięłam się dodatkowo za okna, zdążyłam umyć dwa, więc chcąc nie chcąc muszę to dokończyć.

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    zaspałam dziś do pracy ostatnio tak ciężko mi się wstaje

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj z Dzidkiem korzystaliśmy z pięknej pogody. On spał i ja się wygrzewałam w słoneczku :)

a75ee656cbfe7ee7m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 08:21

Pismak, she, Strażaczka90, Libra, Sandraa, AGA 30, Kfjatus, Blondi22, Spero, zbikowa, Dodi, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość

• ash Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie. Dziś pogoda jakaś taka senna :(

Wczoraj padłam o 21. Nie wiem co się dzieje, ale na maxa zmęczona jestem.
    Oby do wiosny! Miłego dnia!

Dodi lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ash Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji mogę Was prosić o pomoc?!

Knajpa sushi mojego brata bierze udział w konkursie. Proszę o głosy na SENSO SUSHI
    http://www.waszwilanow.pl/ranking-restauracji-sushi-wilanowie/

Dziękuję ślicznie :)

mauysia lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ash wrote:
    Przy okazji mogę Was prosić o pomoc?!

Knajpa sushi mojego brata bierze udział w konkursie. Proszę o głosy na SENSO SUSHI
    http://www.waszwilanow.pl/ranking-restauracji-sushi-wilanowie/

Dziękuję ślicznie :)

ZROBIONE! ;)

ash lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...dziewczynki wpadłam bo pomyślałam,że może jednak Kogos mogłoby obchodzić to,że postanowiłam odejść no i nie zawiodłam się, bardzo mi miło,że tyle miłych słów napisałyście pod moim adresem...tak więc modyfikuję to co napisałam, chwilowo żegnam się z forum,bo muszę ogarnąć to wszystko a przede wszystkim wprowadzić zmiany do wychowania Kubusia bo mam z Nim mega problemy...będę czasem zaglądać tu, chociaż pewnie póki co nie prędko tu zajrzę.

Sylwia,tu prośba do Ciebie,pewnie przeoczę wieści od Ciebie po wizycie u Ginki dlatego poproszę jak już będziesz po i napiszesz tu mega posta z relacji skopiuj mi to do wiadomości priv :)

No i do Dodi, Libry, Ruci i Mauysi jako,że mamy kontakt poza ovu poproszę o eska w razie spektakularnych wieści (wiecie typu nowa fasolka!) :D

Buziaki,siusiaki!

Rucia, a-koczek, Strażaczka90, sylwia1985, Libra, AGA 30, Kfjatus, Blondi22, Spero, zbikowa, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASh zrobione

ash lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Rucia widzę że w pełni korzystacie z Leosiem ze słoneczka :)

Shaguś i o to chodziło :) Cieszę sie niezmiernie że zmodyfikowałaś swoje stanowisko :)

Ash zagłosowałam :)

Miłego dnia :)

ash, Strażaczka90, Libra, AGA 30, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry laseczki :)
    Shaga ciesze sie ze nie zamierzasz na zawsze nas opuscic :) obys uporala sie ze swoim kubusiem i do nas szybko wrocila :*

Strażaczka90, Libra, AGA 30, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • she Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wczoraj z Dzidkiem korzystaliśmy z pięknej pogody. On spał i ja się wygrzewałam w słoneczku :)

a75ee656cbfe7ee7m.jpg
    to dlatego chciałabym mieć domek z ogródkiem :)
    a zięć ślicznie się prezentuje :)

Rucia, Strażaczka90, AGA 30, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga - rozumiem Cię doskonale. Właśnie z braku czasu zniknęłam z forum jakiś dłuższy czas temu. Jeszcze w ciąży - nie mogłam Was nadrobić, tak gnałyście :D a nie chciałam wpadać tylko raz na kilka dni i nie być na bieżąco. Ale ostatnio trochę podczytywałam, bo chyba forum już tak nie gna :D ogarniaj więc dzieciaczki i pisz czasami co u Ciebie. Buziaczki :*

Liberko - co powiedział lekarz?

Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
‹‹ 5252 5253 5254 5255 5256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ