plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Lachy,
Zaczne od końca :p
Spero, moja psica też miała niewąskie pomysły za szczenięcych lat (nie znałam jej wtedy). mój Piekny musiał całą chate tapetować właścicielowi jak się wyprowadzał, bo obgryzła tapete równiuśko - wszędzie tam gdzie sięgała. ponadto stosował tricki typu chodnik na wyżartej od sików podłodze itp. no ale teraz moja dama to jest prawdizwa królewna. tylko ją głaskać i podziwiać. tak więc, myślę że wasz zuch też zmądrzeje niedługo
Librens, jestem bardzo zadowolona że idzie do przodu i niedługo ruszycie z kolegą Małżonkiem z pit-stopu. Dostałaś zwolnienie mam nadzieje? nawet nie waz sie wracac do pracy w takiej kondycji. no i zdrowiej szybko.
Rutka, pogratuluj Dzidkowi nowych zdolności i nowych części ciała (zęby, ofcrs). możesz zacałować obywatela od ciotki żbikowej.
Ash, zagłosowałam. dodam, że sushi mogłabym jeśc 3 razy dziennie i nie szybko bym miala dosyc, jak knajpa Twojego brata wygra to wpraszam sie małe co nieco
Co do włosów, to ja musze myc co 2 dni bo wygladam tragicznie, zwłaszcza, że zaczelam znowu biegac regularnie przed robotą, wię wypada sie z letka odświeżyć, a umyć wszystko oprócz włosów, to też takie SE rozwiązanie. w ogóle to byłam dzisiaj u dietetyczki, dostałam rady i diete i w ogóle och, pod koniec marca biegne W półmaratonie i chyba dostałam jakiegoś kopa energetycznego po tym słabym początku roku.
no to tyle co u mnie.
PS, Aga, też mi sie czasem kable śnią, tez mam ich od groma w robocie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 22:13
AGA 30, Spero, Dodi, aisa, Strażaczka90, Kfjatus, mauysia, ash, Rucia, Pismak, Libra lubią tę wiadomość
-
heloł
Kfjatusiu cieszę się, że wraz z nadejściem wiosny przybędzie Ci zajęć z dziećmi, bo jak sama pisałaś sprawia Ci to ogromną radość i to mi się podoba
Kopciuszku nie miałam pojęcia, że płeć można określić również na podstawie tętna, ale skoro tyle z Was już stwierdziło, że to raczej dziewczynka to sama już jestem ciekawa heheswoją drogą nie zazdroszczę Tymkowi skazy, bo to faktycznie dziadostwo, nie ułatwiające życia
Shagguś mówisz, że synowa hehe no ja nie wiem czy Twojemu synowi chciałoby się pokonywać 150 km żeby na randki jeździćpoza tym Kochana, tak jak pisały dziewczyny, ogranij trochę swoje sprawy, bo sporo się Wam teraz tego nagromadziło a jak będziesz miała nieco więcej czasu to zapraszamy z powrotem na plemniczkę
bez takich deklaracji od razu proszę wrrr.... pamiętaj, że ja też należę do Waszego funclubu
Strażaczko czy Ty koniecznie musisz się tak nadwyrężać i nogę też? nie dziwię się, że Cię potem co chwila boli, skoro robisz coś, czego teraz nie powinnaś
Sylwia co to za prywatny lekarz, do którego nawet nie można zdobyć numeru telefonu? ja nawet do rodzinnego mam hehez pieczątki na recepcie swego czasu spisałam
anka gratuluję bety
Pisamaczku kochany, czy Ty mnie nie przeceniasz?to streszczenie raczej było jednorazowe i tak przypadkiem mi jakoś wyszło
kiti widzę, że nowy cykl rozpoczęty czyli możesz już wyliczyć dni wyjazdu?
Mauyś długość a la Winona też bardzo ładnie, ale proponuję trochę poobnosić się w takiej fryzurce a następnie możesz znowu krócej poszaleć skoro juz takie kroki poczyniłaśja niestety też ostatnio nie ogarniam imageshack`a a chciałam Wam zdjęcie wrzucić i nic z tego
Rucia nie zazdroszczę choroby Kingii i trza przyznać, że moment faktycznie niezbyt odpowiedni na leżinga co do przystojniaka juniora to może ma ogromną chcicę na schabowego i dlatego tak szybko ząbkuje
no i oczywiście miłooo popatrzeć jak się Dzidek w słońcu wygrzewa
ash głos oddany
she cieszymy się, że nadążasz za aktualnym tempem i mam teraz tak samo, bo wcześniej to musiałabym się z pracy zwolnić żeby nagdonić wtedy obowiązujące tempo
Libra dobry ten tekst z garbatymi plecami heheheheh jesteś niezłano i jeszcze raz powtórzę, że mega się cieszę po Twojej wizycie i z usłyszanych informacji :*
Spero gratuluję zdolnego psiaka hehehe naprawdę jest niezły, żeby takie rzeczy wyprawiać pod Waszą nieobecnośćnie chcę myśleć co by było gdybyście go tak na dłużej samego zostawili....
żbiku cieszę się, że Twoja dama wydoroślała i wyzbyła się złych nawykówa za Twój bieg będę trzymała kciukasy oczywiście
no i na koniec dziękuję za miłe słowa odnośnie moich wyników :*
zaraz ide sie chyba położyć... zjadłam przed chwilą 30 dkg bezów i zajadłam to szprotkamito mój życiowy rekord i nie jest mi nie dobrze
Miłego wieczora i pozdro dla niewspomnianych we wpisiezbikowa, Spero, Strażaczka90, Kfjatus, mauysia, a-koczek, aisa, ash, Pismak, Libra, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, ale się bałam, że będę musiała dwa dni nadrabiać. Troszku mnie nie było, bo ostatnimi czasy co drugi dzień głowa mnie tak boli, że nie daje rady i śpię jak zając przy miedzy co do mnie nie podobne, ale do rzeczy. Czekamy teraz do poniedziałku jak na szpilkach bo wtedy będą wyniki M, a moja cytologia za 2 tygodnie, bo dziś sobie robiłam przegląd. Z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj miałam wolne i pół dnia byłam w zoo. Normalnie wiosna! I te ćwierkanie ptaszynek, cudo! A dziś już szaro buro i ponuro, a w pracy zapierdziel. Już zresztą nie pamiętam kiedy były te czasy kiedy się nudziłam 8h i siedziałam na forum. Tyle u mnie.
A teraz, żeby nie było, że nie czytałam:
Effciu śliczną masz tą córunie i fajnie, że już do domku wyszłyście.
Libra supreancko, że pasożyta wycieli i gadzina była łaskawa. Teraz odpoczywanko - nieprzemęczanko i wszystko ładnie się wygoi.
Dodi na wynikach się nie znam, ale jak mówisz, że gitara to ja tym bardziej się cieszę i oby tak do porodu.
Mauysia świetnie odświeżony image. Bardzo ci pasuje.
Shagga nie dziwię się, że musisz zluzować z forum, bo ty kobieto jak mały samochodzik zapierdzielasz. Ile to trzeba mieć siły. Ale nie daj się i czasem coś do nas napisz.
Kfjatku u ciebie widzę tez sajgon w pracy. I dobrze i niedobrze tak jak i u mnie.
Żbiku daj znaka kiedy będziesz biegła to zadzieram kiecę i lecę z pomponami
Anka_a fajna betka ci wyszła.
Sylwia dobrze, że dodzwoniłaś się w końcu do jakiegoś gina i już jesteś poinstruowana.
i już mnie M wygania, bo musi popracować i nie mogę się skupić i przypomnieć co jeszcze miałam napisać. Wiec to będzie tyle odemnie. Do następnego.
zbikowa, Dodi, Strażaczka90, Kfjatus, mauysia, a-koczek, aisa, Pismak, Libra, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry!
Mam dziś postanowienie: spóźnię się z 5 minut do pracyZawsze jestem na czas , a inni nie, więc wymyśliłam, że jak dziś szefa nie ma to się spóźnię chwilunię, przecież raz w życiu można
Znając życie będę 3 minuty po czasie ;P
Rutka fajnie spędzasz czas z Synkiem na tarasie, jak będę już mieszkała w nowym domu i jak będę miała Synka, to też będę tak robiła :)Zdrówka dla Kini! :*
Spero niezła ta historia z psem.... moja suczka ma 1,5 roku, mam ją od szczeniaka i jakoś od początku była ułożona. Raz tylko pogryzła trochę schody, ale to z naszej winy, bo nie kupiliśmy jej kości, jak poprzednia się skończyła.
Sylwia dotarła do Cibie już świadomość, że niedługo będziesz Mamą ?
Aga jak kręgosłup? Daje popalić w pracy?
Gocha mam nadzieję, że w końcu wszystko u Was się wyjaśni i niedługo ogłosisz fasolkę !
Liberko tulę mocno, życzę zdrówka i rozkazuję: odpoczywaj!
Kiti powodzenia w wykorzystywaniu swojego mężczyzny
Dodi jak Maleństwo?
Shagga fajnie, że zaczynacie ruszać ze sprawami budowlanymi! Kupa roboty, ale jaki efektMy zamówiliśmy okna i powoli idziemy na przód, cho wydatków jest masa, więc pod względem finansowym nie zaszalejmy...
Dobrego dnia i słonka, bo dziś pochmurno jakoś...
Pozdrawiam!
mauysia, aisa, gocha04, Rucia, Pismak, Dodi, Libra, Spero, Spero, AGA 30, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewuszki
Kfjatus- jeszcze nie dotarla
Dodi jak bede na wizycie to go poprosze o nr tel ale udalo mi sie zadzwonic do innego gina i wiem ze mam bromka odstawic
milego dzionka
dziewuszki mam male pytania. Kupilam sobie prenatal complex takie witaminki dla pierwszego trymestru bez wit A i jest tam kwas foliowy 400 czyli duza dawka.Czy mam dodotkowo jeszcze brac( do tej pory bralam) osobno kwas foliowy czy wystarczy dawka zawarta w tych witaminach- nie chce za duzo brac kwasuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 08:12
-
Ja też się witam
Effciu - jak tam sytuacja w domu?
Libruś - bardzo się cieszę, że to była zmiana niezłośliwa. No i super,że trafiłaś na takiego lekarza z powołania!
Spero - ten Sinus Rinse jest ponoć dobry, ale megadrogi... Zestaw dla dzieci kosztuje stówkę, dla dorosłych nie wiem.
Niezłe numery wycina Wasz psiak... Nawet nie wiedziałam, że podarty banknot można wymienić w banku!
Dodi - ponoć można wyczytać płeć dziecka z tętna (zgonie z medycyną chińską bodajże). Moja sister nawet była u takiej "specjalistki" co to chełpiła się że tak umie, ale akurat nie trafiła
Kfjatus - spóźnienie jak najbardziej słuszne! Niech sobie nie myślą, że jesteś chłopcem na posyłki
Miłego dnia dziewczynki!aisa, Kfjatus, Dodi, Libra, Spero, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Strzeliłabym długiego posta ale ze smarkfona mi się nie chcebo wieki by to zajęło..
Na kompie w pracy nie wchodze na ovu bo się z deczka cykam choć i tak po polsku by nic nie załapali
Fajnie się ułożyło z tą moją robotą...
Zamiast przedłużenia praktyk na dotychczasowych zasadach dostałam normalną umowę czasową. Pracuje jeszcze miesiąc tyle że na 75% a kase mam dwa razy większą niż w czasie praktyk
Dobra, wystarczy chwalenia się
Gosia, trzymam kciuki za wyniki M i Twoje
Żbik, nie przetrenuj się za mocno
Effciu, super że mogłyście już wyjść do domu
Dodi, super wieści z wizyty
Moje dziecie ma 144 na minute, to chłopak czy dziewczynka będzie?
Sylwia, jak w witaminach jest taka dawka to kwas odstaw.
Mauysiu, super fryzura, bardzo Ci pasuje!!
Shagga, ogarniaj spokojnie sprawy domowe a my tu jesteśmy i czekamy na Ciebie :*
Anka, ładna beta. Nie pisałaś chyba jeszcze jak przekazałaś M radosne wieści..
Rucia, gratki z okazji Leosiowych ząbków i zdrówka dla Kini
Psiaka nie posiadam to się nie wypowiem w temacie zniszczeń..
Więcej nie pamiętam..
Buziaki i miłego dniaa-koczek, sylwia1985, gocha04, Rucia, Kfjatus, Dodi, Libra, Spero, kiti lubią tę wiadomość
-
Hej. Dziś w DDTvn za co można pokochać Rayana!
Może zdąże obejrzeć.
Aisa to fajnie, że tak ci w pracy pozmieniali i masz więcej kaski. Niedługo się przyda, a ty jeszcze nie wiesz jaką płeć masz w brzuchu?
Kfiatuś a co poszalej i spóźnij się dla zasady.
Spokojnego dnia życzę.aisa, Rucia, Kfjatus, Dodi, Libra, AGA 30, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej laseczki
ja dzis mam mega depresyjny nastruj. Mam dosc i brak mi sil do dalszej walki. Chyba najwyrzszy czas pogodzic sie z poraszka.
Sylwia jesli masz w tych witaminach kwas foliowy to odstaw ten drugi, za duzo to tez nie wolno. A 400 to prawidlowa dawka dla ciazy.
Asia to duper wiesci, teraz mniej pracy a wieksze pieniadze.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Gocha, usg z 18 tc mówi, że prawdopodobnie chłopak. Potem już nie miałam usg. Teraz mam spotkania z położną co 2 tyg ale tam tylko słuchanie serducha, macanie i pomiary brzucha. Taki element zaskoczenia będzie jakby co
Ciekawa jestem na którą płeć wskazuje tętno bobasa... Bo u Dodi wszyscy obstawiają dziewczynke..
Kfjatuś, fajnie że będziesz miała nowego ucznia. No i pewnie, że spóźnij się do pracy
Natu, pojęcia nie mam..Kfjatus, Dodi, Spero, kiti, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Mała każda z nas przechodzi chyba ten etap braku sił do dalszej walki. Ja na szczęście mam już go za sobą ale to nie oznacza że się poddałam nadal pragnę drugiego dziecka ale już nie z taką siła jak na początku. Zrozumiałam że trzeba iść dalej żyć normalnym życiem a nie uzależniać go od owulki testowania mierzenia temp. Tak naprawdę to nie za wiele w tym temacie możemy zrobić ( oczywiście dotyczy to tych dziewczyn co one oraz ich partnerzy mają wyniki ok)
-
Brak sił to taki standard, ale trzeba walczyć o swoje szczęście. Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka, walka o nie jest dla mnie motorem do działania. Mimo załamań i gorszych dni, których miałam ostatnio sporo, stwierdzam, że się nie poddaje i 3mam kciuki za wszystkie staraczki bardzo mocno, bo wiem i rozumiem, że każdy dzień jest trudny, a kolejne decyzje sprawiają ból i przynoszą kolejne znaki zapytania i rozczarowania.
Mała życzę sił :-*Pismak, aisa, Dodi, Spero, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość