plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia ale sie ubawlam z tych jaj bo przypomnialo mi sie jak to bylo z Rucia
Dodi ma cukrzyce ciazowa jak dobrze pamietam dostala zestaw do pomiaru cukru - pomiar robi sie codziennie plus dieta... ale chyba nim stwierdza cukrzyce ciazowa to powtorza to badanie jeszcze raz przynajmniej tak mi sie wydaje...
Kaja Twoj to slodziak a o mince jego pisalam oj bedzie mial branie u dziewczyn
Spijcie slodko Kobitkimagdzia26, Strażaczka90, Kaja, Effcia28, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Strażaczka90 wrote:Ale Kajka slodziak!!!zakochalam sie!!!!Sylwia a jednak chłopak??gratki!!Mąż pewnie sie cieszy
ale bede pewna na 100% jak sie pojawi na swiecie
a juz kupilam pare rozowych rzeczyhmmm coz beda po domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 23:25
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Sylwia dlatego ja nauczona przypadkuem Ruci postanowilam ze jak gin powie ze to Dziewczynka to nic rozowego nie kupie same uniwersalne rzeczy
A Twoj przypadek tylko mnie utwierdza w moim przyszlym postepowaniusylwia1985, Strażaczka90, Effcia28, anka_a, plemniczka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAle się uśmiałam
Sylwia to ci dopiero nowina
Ps. Oby był grzeczniejszy od Leonka
Dzień dobry
Jestem mega niewyspana. Nie da się spać w tą duchotę. Dzidek śpi w pampersie, jemu gorąco, mi gorąco, pijemy hektolitry napojów, i obydwoje całą noc się kotłujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:16
sylwia1985, Strażaczka90, Fedra, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 10:04
Strażaczka90, sylwia1985, magdzia26, kiti, Fedra, a-koczek, Selena, Kaja, Blondi22, mauysia, Dodi, aisa, anka_a, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość
-
Rucia ale slodki blondasek
Podzwonilam po przychodniach i w jednej zlitowali sie nade mna i kazali przyjsc dzis na 12 do tego diabetologa i moze mnie przyjmie babeczka- oby bo w nocy nie moglam spac bo ciagle myslalam o tej cukrzycy ale zobaczymy co powie diabetolog oby tylko moj wiwiczek byl zdrowy ...i dla niego jestem w stanie zrobic wszystko
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 10:43
-
Dzień dobry
Rucius ależ duży chłopak z niego jużslodziaczek i te błękitne oczka
Kajus twój Marcello do schrupania normalnie
Sylwus gratuluję synciaoby tylko do następnego usg te jajeczka nie zanikly
Ja za 5 godzin idę na podglądanie Nikosia w jego apartamencie ciekawe jak się zmienił ostatnio widziałam go na polowkowym usg... juz nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 10:55
kiti, Fedra, Rucia, Effcia28, sylwia1985, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,witam się i ja....przyznaję,że czasem tu zaglądam,gdy mam chwilę czasu...znaczy późno w nocy,ale nie odzywam się,bo brak mi weny...zresztą Wy już chyba o mnie zapomniałyście
Ale nie mam broń Boże żalu,życie...u nas wszystko kręci się w okół budowy (własnie wróciłam z chłopcami z podlewania stropu
) no i Dzieci,ale nie narzekam,lubię gdy brak czasu na nudę
Upieram się coby wszystko robić samemu więc mam co robić...a przez to non stop spięcia z Mamą...odsyłam na Bloga zainteresowane...w skrócie tylko powiem,że teraz zaczynam odliczać czas do wyprowadzki stąd! Oby jak najszybciej....oby jak najszybciej dostać kredyt,bo własnie wolna kasa się nam skończyła a gdzie reszta
Sylwia,niezłe jaja z tą/tym Twoją/Twoim WiwiczkiemOd razu przypomina mi się,jak Gin u którego ja byłam w 13 tc tłumaczył mi że to nie tak,że u chłopca COŚ jest między nogami a u dziewczynki nie...po prostu jest inne ale łatwo pomylić...szczególnie jak się ma kiepski sprzęt...no i czasem umiejętności
Ja np swojej Gince w 13tc nie uwierzyłabym,gdyby prorokował płeć (nie wierzę w Jej wiedzę aż tak) ale tego genetyko-ginekologowi z Łodzi,który robił mi prenetalne wierzyłam bo to dobry specjalista i na necie dużo osób pisało o nim w samych superlatywach
A tą cukrzycą się nie przejmuj...po 1 poczekaj co powie Diabetolog (sama byłam u jednej Pani profesor choć u mnie powiedziała,że nie są złe wyniki),a po 2 nawet jeśli potwierdzi się diagnoza (a pewnie wymagane będą dodakowe badania) to nie koniec świata ...daj znać po wizycie dzisiejszej.
Rutka,no nie mogę uwierzyć, nawet Ty się pojawiłaś :* PS. Jakie spotkanko masz na myśli,kto z kim i kiedy
Mauysia ja o Tobie of kors,że pamiętamZdrówka dla Twoich chorowitków,by ten pobyt nad morzem podziałał coś .
A Muska to urodziła już,że nie pisała chyba od wczoraj?
Fedruś,jak samopoczucie? Kiedy jakieś nowe fotki...Matko,Ty już w 12 tygodniu jestś! Toż to 2 trymestr już,tak? Juz najgorsze za Wami
Tyle ode mnie...dłuższego posta pewnie nie wytrzymałybyście...a i trza do garów,póki Junior młodszy śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:19
magdzia26, Fedra, sylwia1985, Blondi22, mauysia, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Shaggi Ty nas tutaj nie denerwuj takimi stwierdzenia ze o Tobie ktoś zapomnial... oczywiście ze pamiętamy o Tobie i o wszystkich szkoda ze tak mało dziewczyn się tutaj udziela
byś wrzucila jakieś nowe zdjęcia swoich przystojniakow
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Shaggi Ty nas tutaj nie denerwuj takimi stwierdzenia ze o Tobie ktoś zapomnial... oczywiście ze pamiętamy o Tobie i o wszystkich szkoda ze tak mało dziewczyn się tutaj udziela
byś wrzucila jakieś nowe zdjęcia swoich przystojniakow
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
cześć Kobietki!
fajnie,że wracają niektóre dziewczyny na forum. Wiadoma sprawa, ze jak pojawiają sie maluszki to jest mało czasu na inne przyjemnosci
. Wkrótce doświadczą tego kolejne brzuchatki
.
Dziewczyny ja wczoraj miałam mega stresa. Mały wypadl z wózka na głowe. Nie było mnie w domu bo byłam u endokrynologa. Jak wróciłam to mi o tym powiedzieli. On spał w wózku, uśpiła Go siostrzenica i zostawiła w tym wózku i poszła sobie do basenu na podwórko, a on sam w domu został- czujecie??? Mojej mamy nie było, była siostra, ale akurat wyszła po coś na podwórko, a ten gadek sie obudził i usiadł, a potem chcial się podnieść i nieszczęście gotowe!Jak moja mama weszła do pokoju to on już siedzial na podłodze i płakał
. Na szczęście nic mu się nie stało oprócz guza na głowie ...Byłam wczoraj sprawdzić czy mu się kosteczki nie poprzestawiały i obserwowałam czy nie ma jakiegos wstrząsnienia mózgu. Pani masażystka powiedziała,że gdyby zaczął gorączkować lub choć raz zwymiotował to biegiem na pogotowie.Ale do tej pory jest ok.
Jakby tego było mało to zostałam oszukana na Allegro. Zakupiłam 5 szt. perfum, dostawa miałabyć z Anglii w ciagu 21 dni roboczych. Te 21 dni upływa w poniedziałek i zero perfum, zero odzewu sprzedającego.(oprócz e-maila, którego odpisał na zapytanie o przedmiot zaraz po zakupie perfum).Wczoraj wchodze na jego strone, a on nic juz nie sprzedaje i 60 negatywnych komentarzy dostał przez 30 dni. Zaufałam dziadowi jednemu bo miał 180 pozytywnych komentarzy i miał tylko pozytywne komentarze.A te negatywne za te aukcje z perfumami dostał dopiero teraz. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić? Za perfumy zapłaciłam przez Payu z góry 116,60 zł. Jeszcze nikt mnie tak w balona nie zrobił, co tyle rzeczy ja kupowałam na allegro i nie za taką kasę....Z góry płaciłam kwoty po 500 zł i towar docierał (sprzęty i inne potrzebne rzeczy do nowego domu).No masakra jakaś
. Napisałam do niego 3 maile z numerem konta i danymi do przelewu.Dzwoniłam,ale nie odbiera. Ludzie piszą w komentarzach (niektórzy), że po wielu mailach kasę oddał,że wystarczy podac numer konta i zwraca, ale nie wszyscy dostali zwrot kasy. Dałam mu czas do poniedziałku-tak mu napisałam. I jak nie zwróci to chyba zgłosze to na policję!!!. na razie nikomu tego w domu nie mówię,ale najgorsze,ze 1 szt. była dla mamy i jedna dla siostry a 3 dla mnie
.
Sylwia-no niezłe jaja sobie z Ciebie wiwiczek już robi
Shaga widzę na budowie robota wre !!!
Rutka super JelonekTaki niebieskooki blondasek jak Tymcio
Magdzia czekamy na relacje z wizyty.
Blondi-jak Ci sie juz skończyło mleczko?Musiałaś częściej butle podawać niz cyca. Ja na razie mam mleczkoi walczymy w ciąż z cycem
.
Strażaczko- a może jednak się udało?? tego Ci życzę
Miłego dnia