plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:mauysia więc tak.Dziś byłam na wizycie kontrolnej po poronieniu i zapytałam lekarza czy będę miała robione jakieś badania w związku z dwukrotnym poronieniem i odpowiedział ze za miesiąc na kolejnej wizycie do mi skierowanie do Poznania(mieszkam w Ostrowie Wlkp)na badanie przeciw ciał a hormonalne zleci mi u nas w szpitalu.Ale się rozpisałam moje pytanie to:gdzie w Poznaniu się robi takie badanie?czy trzeba się wcześniej zapisać?-napisz mi kochana jak to wygląda?
Hej Effciu,
tak jak się obawiałam - mogę Ci się do niczego nie przydać... Ale mogę trochę poszperać w necie. A co to są dokładnie za przeciwciała? Bo samo "badanie przeciwciał" to chyba taka ogólna nazwa, prawda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:więc ty zawsze masz takie "ładne" wykresy?
temperatura ani drgnie:) no ciut ale nie widac prawie.. stagnacja.
możesz przejrzeć, kliknij sobie strzałką przy wykresie... od razu powiem, że ten jest najładniejszy;)
nie widze strzałek ale to pewnie dlatego że jestem w pracy a tu nie działaja niektóre funkcje, jak np dodanie zdjęcia.
przejrzę w domciu:P -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Libra wrote:zosia-ktosia wrote:więc ty zawsze masz takie "ładne" wykresy?
temperatura ani drgnie:) no ciut ale nie widac prawie.. stagnacja.
możesz przejrzeć, kliknij sobie strzałką przy wykresie... od razu powiem, że ten jest najładniejszy;)
nie widze strzałek ale to pewnie dlatego że jestem w pracy a tu nie działaja niektóre funkcje, jak np dodanie zdjęcia.
przejrzę w domciu:P
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:a haaaaaaaaaaaaa a ja wiedziałam że miałam owulkę 21 dnia:) i dziś po wprowadzeniu tempki zmienił mi ovu na grubachną linię 21 właśnie:)
ale i tak to nie zmienia faktu że powoli cykl dobiega końca i trza sie przygotowywać na @
ja też się szykuję na @... już chciałabym, żeby przyszła bym mogła zacząć od nowa -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:hej dziewczynki;)miłego dzionka:)
wreszczie znalazłam avatar który w 100 % do mnie pasuje...
oj wosebuś.. bez zalamywania się mi tu proszę
zosia... a Twój awatar napawa optymizmem... nie ma co;P
Wosebuś:* nie matrw się -
Libra wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:hej dziewczynki;)miłego dzionka:)
zosia... a Twój awatar napawa optymizmem... nie ma co;P
Wosebuś:* nie matrw się
a tak rzeczywiście.. mój też jest mega sympatyczny:)
ale ja już się nie staram a woseba tak.. -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:hej dziewczynki;)miłego dzionka:)
Zosiu..kiedy tak jest:(niby usmiecham sie..ale to tylko sztuczny usmiech:(żeby ludzie nie pytali co mi jest..:(a w rzeczywistości jest inaczej..no bo jak mam sie cieszyc zyciem:(kiedy mi brakuje tego najważniejszego co kobieta moze dostac od losu:(do tego zbliza sie data gdzie moje dziecko skonczyłoby 3 latka..:(ehh..jak ja nienawidzę stycznia:( -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:dzięki za udostępnienie. rzeczywiście obecny wykres najładniejszy. w dodatku ładnie ci sie wydłużyła faza lutealna:)
w takim razie czekamy:)
w nowym cyklu rezygnuję z magnezu... na którymś forum medycznym przeczytałam, że może powodaować zmniejszenie się ilości śluzu płodnego... i jest polecany osobom, którym śluz ten długo się utrzymuje...
a u mnie śluzu płodnego jak na lekarstwo... i faktycznie zaczął mi się zmniejszać odkąd biorę magnez... nawet wiesiołek i siemię mi zbytnio nie pomogło...
zobaczymy...