plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga za płotem mam black red white;-) Zapraszam...w Sławięcicach Hermes, są i inne...w Koźlu chyba też...krótko tu mieszkam i korzystam głównie ze sklepów z antykami...uwielbiam meble z duszą ale do wejścia jak kupowałam to dostałam rabat nawet w black red white...po sąsiedzku...tam meble masz w paczkach a czego szukasz kochana? Jest jysk np ale tam za dużo nie ma...chcesz to podpytam kumpelę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2013, 09:18
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra no to bedziemy razem działać dalej!!!
Wczoraj wieczorem miałam takiego dola że aż poryczałam się jak pomyślałam o @ dziś już dotarło do mnie że tak widocznie musi być!!!;-(
nie łam się AGA, jakoś musimy to dalej ciągnąć... ja już drugi cykl na nic się nie nastawiam i na nic nie liczę... zupełnie happy nie jestem, ale przynajmniej nie ryczę do poduszki... -
nick nieaktualnyHej Babeczki z rana...my dopiero wstaliśmy, hehehe, aż strach pomyśleć,że jutro idę do pracy i jak ja wstanę
Młody do północy wymyślał (a co siku po kilka razy, a to pić, a to wytrzeć nosek - tradycyjne procedury,by przesunąć w czasie pójście spać
)wreszcie zasnął (o dziwo!) w łóżeczku...ale w nocy i tak wrócił do nas
Efekt,że i ja do po północy nie spałam ...
No nic,trzeba się ogarnąćBędę w pobliżu .
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga za płotem mam black red white;-) Zapraszam...w Sławięcicach Hermes, są i inne...w Koźlu chyba też...krótko tu mieszkam i korzystam głównie ze sklepów z antykami...uwielbiam meble z duszą ale do wejścia jak kupowałam to dostałam rabat nawet w black red white...po sąsiedzku...tam meble masz w paczkach a czego szukasz kochana? Jest jysk np ale tam za dużo nie ma...chcesz to podpytam kumpelę...
A narożnik chcemy kupić i słyszałam że w k-k safajne meble to może w sobotę się wybierzemy!!! -
nick nieaktualnymauysia wrote:Muzarciu,
o kurczęm naprawdę muzyka z tego serialu tak na Ciebie wpłynęła..??? No to muszę pogadać z moim kolegą, który pisał do tego serialu muzykę - następnym razem może skomponuje bardziej przystępne kawałki! No wiecie co...
Jedna tableteczka na uspokojenie nie zawadzi, no chyba że zechcesz popić ją czymś procentowym
Przyznam się Wam, że ja kiedyś w liceum wypiłam z ciekawości całą butelkę syropu na kaszel Tussipect, ale żadnych rewelacji nie odnotowałamTylko kołatanie serca
więc nie polecam - lepiej szukać wrażeń gdzie indziej
Kochana nie do końca, bo akcja jest bardzo przygnębiająca ale momenty były, że załkałam...ech...mam nadzieję, że dziś będzie lepiej przy kolejnej porcji prasowania;-)i akcja będzie przyjemniejsza...ale jak widziałam te kobiety i jak ta wróża odrzuciła myśl o tym, że jej synek zginął, to masakra i ta w szóstym miesiącu urodziła a kolejne dwie rozpoznały ciuchy swoich facetów, narzeczonego i chłopaka( to były te same ciuchy) i obie myślały, że są w ciąży, to już mnie załamało...w połączeniu z tą muzyką , to daje efekty...dziś się skupię głównie na niej Mauysiu...ja tak niestety mam, że mnie takie rzeczy z równowagi wyprowadzają...a kolegę pozdrów a nie mu opowiadaj o muzarci, co to ryczała na serialu do którego pisał muzę.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra no to bedziemy razem działać dalej!!!
Wczoraj wieczorem miałam takiego dola że aż poryczałam się jak pomyślałam o @ dziś już dotarło do mnie że tak widocznie musi być!!!;-(
nie łam się AGA, jakoś musimy to dalej ciągnąć... ja już drugi cykl na nic się nie nastawiam i na nic nie liczę... zupełnie happy nie jestem, ale przynajmniej nie ryczę do poduszki...
NO ja chciałam być twarda ale wczoraj popuściłam trochę!!!
nO CÓŻ każdej się chwile słabości zdarzaja!!!
Teraz dzwoniłam po szpitalach w opolu ale kur..wa nigdzie na nfz inseminacji nie robią!!! Zasrany kraj normalnie!!! -
AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra no to bedziemy razem działać dalej!!!
nie łam się AGA, jakoś musimy to dalej ciągnąć... ja już drugi cykl na nic się nie nastawiam i na nic nie liczę... zupełnie happy nie jestem, ale przynajmniej nie ryczę do poduszki...
Teraz dzwoniłam po szpitalach w opolu ale kur..wa nigdzie na nfz inseminacji nie robią!!! Zasrany kraj normalnie!!!
AGA30, a w necie szukałaś? I na różnych forach? Przecież to chyba jest na NFZ. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra no to bedziemy razem działać dalej!!!
Teraz dzwoniłam po szpitalach w opolu ale kur..wa nigdzie na nfz inseminacji nie robią!!! Zasrany kraj normalnie!!!
AGA30, a w necie szukałaś? I na różnych forach? Przecież to chyba jest na NFZ.
Kazali mi do kasy chorych zadzwonić i się spytać czy gdzieś refundują inseminacje!! Jutro do opola jadę to osobiście do nich zajdę!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra no to bedziemy razem działać dalej!!!
ja na nfz nie liczę... póki mnie stać będę chodzić prywatnie... jak się oszczędności skońszą, to będę liczyć na szczęśłiwy traf...
a propos naszej służby zdrowia... ja wczoraj byłam prywatnie na badaniach... ludzi kupa... ja płaciłam za badanie, to nie czekałam w kolejce... i masz tu sprawiedliwość! -
nick nieaktualnyLibra jak narazie to i prywatnie mogę pozwolić na inseminacje ale jakby była możliwość na nfz to po co kasę wydawać!!! Tu na forum Madziulka 3 raz do inseminacji podeszła bo dwie poprzednie nie powiodły się i też na nfz w szpitalu robione ma!!
w tej klinice co chodzę to 700zł inseminacja a na jednej może się nie skończyć!! -
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:dziewczyny kupiłam nowy termometr, ale dziś dla porónania zmierzyłam też temperaturę tym starym. Wyniki były różne stary pokazał 36,32 nowy 36,27. wiem że temp. powinno się mierzyć tym samym termometrem. Ten nowy to microlife i mierzy szybko 60 sek. Ten stary mierzy dłużej więc może dlatego namierzył dokładniej . nie wiem na który się zdecydować ostatecznie
??
właśnie a ja mam taki z jednym miejscem po przecinku chyba dzisiaj na Allegro zakupie taki jak TY -
Beata wrote:czyli każdemu to grozi a ja te zzażeram stres i ciągle jem nocami heheh
no i z moich 48 jest prawie 57 teraz po świetach heh ale nie jest źle daletgo póki co sie tym nie przejmowałam ale widze Fedruś że chyba trzebaq zacząc normalnie jesc.... bo wiem co mi grozi... choć w sumiem to narazie mam dobrą przemianę bo na tyle co ja jem....
ale jak widać kiedys to się może skończyć
p.s. mam znajoma która waży ponad 120 mojego wzrostu i młodsze jest/...
ja też kiedyś mówiłam że mam dobrą przemianę materi jadłam zawsze jak dorosły chłop a chuda jak szkapa byłam ale widać z wiekiem trzeba coraz bardziej na siebie uważać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi