Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Su trzymam kciuki i to bardzo. Daj znać.
Dziewczyny chciałam Was zapytac dlaczego wolicie sikance anizeli isć na bete? kurcze ja jakoś nie umiem im zaufać mam ciągle takie coś, ze nawet gdy sikne w dniu miesiaczki to przecież myślę sobie, że kurcze a moze za wcześnie . Beta chyba tylko daje mi pewność.)))
-
Dziewczyny, jeżeli mam osobno wit b6 i prenatalne ( które również w sobie już mają tą b6 ) to czy moge zażywać jedno i drugie czy przygnę z b6 ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
pilik wrote:Dzastina albo negatywne albo kiepskie
w tym miesiącu sprawdzałam testy z Allegro vs. Apteczne i te z Allegro mi ani razu pozytywu nie pokazały i na nich ta górna kreska byłaby maksymalna... musisz się poznać na testach, ale generalnie to nie jest pozytyw
Ja mieszkam pod Bielskiem więc generalnie takie widoczki mam na wyciągnięcie dłoni...
ja teraz czekam na @, chyba powinna być w sobote. Ale oczywiście cały czas mam nadzieję, mimo tego, że nie ma duzych szans... I sie nakręcam, mialam nie czytać forum, internetu, a czytam codziennie...
-
Szkoda że ten lipiec tak sie podzielił... Jak czyta sie takie burze to aż odechciewa sie udzielać
ale pamiętam o Was dziewczyny codziennie i trzymam mocno kciuki za Was i za siebie
milego dnia Wam życze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 11:05
Magdzia85F, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny, jeżeli mam osobno wit b6 i prenatalne ( które również w sobie już mają tą b6 ) to czy moge zażywać jedno i drugie czy przygnę z b6 ?
-
Sarrrna powodzenia u hematologa! Co do dawki - nie pytaj i się nie sugeruj bo dawka jest zależna od mutacji (homo czy hetero) i od wagi, więc to bardzo indywidualne! Jakbyś miała dluzej brac o możesz spytać o neoparine bo jest duzo tańsza... ja dzisiaj będę pytać czy może mi fraxiparine na neoparine zmienić...
-
Rene wrote:to ja mam tak z witaminą D3 biorę osobno i w prenatalnych też ja mam.A jakie masz te prenatalne?
Falvit mamaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny