Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Su trzymam kciuki i to bardzo. Daj znać.
Dziewczyny chciałam Was zapytac dlaczego wolicie sikance anizeli isć na bete? kurcze ja jakoś nie umiem im zaufać mam ciągle takie coś, ze nawet gdy sikne w dniu miesiaczki to przecież myślę sobie, że kurcze a moze za wcześnie . Beta chyba tylko daje mi pewność. ))) -
Dziewczyny, jeżeli mam osobno wit b6 i prenatalne ( które również w sobie już mają tą b6 ) to czy moge zażywać jedno i drugie czy przygnę z b6 ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
pilik wrote:Dzastina albo negatywne albo kiepskie w tym miesiącu sprawdzałam testy z Allegro vs. Apteczne i te z Allegro mi ani razu pozytywu nie pokazały i na nich ta górna kreska byłaby maksymalna... musisz się poznać na testach, ale generalnie to nie jest pozytyw
Ja mieszkam pod Bielskiem więc generalnie takie widoczki mam na wyciągnięcie dłoni ... -
Szkoda że ten lipiec tak sie podzielił... Jak czyta sie takie burze to aż odechciewa sie udzielać ale pamiętam o Was dziewczyny codziennie i trzymam mocno kciuki za Was i za siebie milego dnia Wam życze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 11:05
Magdzia85F, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny, jeżeli mam osobno wit b6 i prenatalne ( które również w sobie już mają tą b6 ) to czy moge zażywać jedno i drugie czy przygnę z b6 ?
-
Sarrrna powodzenia u hematologa! Co do dawki - nie pytaj i się nie sugeruj bo dawka jest zależna od mutacji (homo czy hetero) i od wagi, więc to bardzo indywidualne! Jakbyś miała dluzej brac o możesz spytać o neoparine bo jest duzo tańsza... ja dzisiaj będę pytać czy może mi fraxiparine na neoparine zmienić...
-
Rene wrote:to ja mam tak z witaminą D3 biorę osobno i w prenatalnych też ja mam.A jakie masz te prenatalne?
Falvit mamaHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny