Forum Starając się - ogólne Plotki staraczek i nie tylko
Odpowiedz

Plotki staraczek i nie tylko

Oceń ten wątek:
  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 jaka beta?

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • misiak17 Ekspertka
    Postów: 231 219

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su super.

    SusannaDean lubi tę wiadomość


    Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawidłowa :)
    po rozważaniach na mój temat, które ogarnęło pół wątku nie będę pisać wyników, bo ktoś uzna to jeszcze do pretekst, ze może sobie komentować :)
    Dziś idę na wizytę do gina po leki mam nadzieję, że wszystko jest ok, przyrost jest ładny grubo ponad te 66% wymagane :)

    yvonneSW, jagodowa91, Zgredek 12, Rene, Aga26 lubią tę wiadomość

  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    prawidłowa :)
    po rozważaniach na mój temat, które ogarnęło pół wątku nie będę pisać wyników, bo ktoś uzna to jeszcze do pretekst, ze może sobie komentować :)
    Dziś idę na wizytę do gina po leki mam nadzieję, że wszystko jest ok, przyrost jest ładny grubo ponad te 66% wymagane :)
    Super!

    SusannaDean lubi tę wiadomość

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Cola87 Autorytet
    Postów: 2715 2920

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetna wiadomość, teraz już na pewno będzie dobrze :) powodzenia :)

    SusannaDean lubi tę wiadomość

    qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • yvonneSW Autorytet
    Postów: 532 527

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 19:17

    SusannaDean lubi tę wiadomość

    Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dzięki dziewczyny :)
    Przyjmij zaproszenie ode mnie.

    SusannaDean lubi tę wiadomość

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprzyjmowałam :)

  • Halszka112 Autorytet
    Postów: 1811 982

    Wysłany: 17 lipca 2017, 14:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su ja też gratuluję :)

    SusannaDean lubi tę wiadomość

    Halszka
    iv09x1hp2z0mwlfz.png

  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 17 lipca 2017, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    prawidłowa :)
    po rozważaniach na mój temat, które ogarnęło pół wątku nie będę pisać wyników, bo ktoś uzna to jeszcze do pretekst, ze może sobie komentować :)
    Dziś idę na wizytę do gina po leki mam nadzieję, że wszystko jest ok, przyrost jest ładny grubo ponad te 66% wymagane :)
    cieszę się bardzo i do tabelki zaraz Cie wpiszę jeszcze raz gratuluję:-*
    na którą masz wizytę?

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • adelcia Ekspertka
    Postów: 147 86

    Wysłany: 17 lipca 2017, 17:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su gratulacje! :) sokojnej ciąży aż do 40 tygodnia

    deaf234bd59751a3e2ce46fafae8735a.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 17 lipca 2017, 17:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna gratulacje :)

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 17 lipca 2017, 18:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a powiedzcie mi zakładając że owulacja jest dzis lub jutro to kiedy zrobić badanie progesteronu?

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • yvonneSW Autorytet
    Postów: 532 527

    Wysłany: 17 lipca 2017, 18:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 19:18

    Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • MamaNl Autorytet
    Postów: 467 116

    Wysłany: 17 lipca 2017, 18:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su gratulacje raz jeszcze teraz nic tylko kciukam do wizyty u lekarza :)

    Asia....

    7b8eefdd2f5c20c7acf0507837e09f43.png
  • kinga1185 Autorytet
    Postów: 521 241

    Wysłany: 17 lipca 2017, 18:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    prawidłowa :)
    po rozważaniach na mój temat, które ogarnęło pół wątku nie będę pisać wyników, bo ktoś uzna to jeszcze do pretekst, ze może sobie komentować :)
    Dziś idę na wizytę do gina po leki mam nadzieję, że wszystko jest ok, przyrost jest ładny grubo ponad te 66% wymagane :)

    Gratuluje. Bardzo madre posuniecie ;). Dobrze, ze sie nie przejmujesz takim babskim gadaniem. Troche sie dziwie, ze dziewczyny nie wpadly na to, ze moga byc inne normy w labo, no ale coz...
    Super, ze Wam sie udalo. Czas wakacji sprzyja ;)

    edwarda20, jagodowa91 lubią tę wiadomość

    06.12 - beta 200, prog
    25.11 - transfer...
    22.12- punkcja; 7 komorek; 6 zaplodnionych
    10.2019 początek długiego protokolu
    grudzien 2018 - wizyta w klinice; jestesmy zdecydowani na IVF
    Luty 2018 - laporoskopia. Brak endoemtriozy, brak zrostow, macica w porzadku.
    Endo, PCO?, Hashimoto, IO, MTHFR_677C; MTHFR-1298A-C; PAI-1G 4 G hetero
    Luty 2017 poczatek Napro
    Sierpien 2016 poronienie
    Laporoskopia i HSG - lewa strona niedrozna
    Poczatek staran - styczen 2015
  • misiak17 Ekspertka
    Postów: 231 219

    Wysłany: 17 lipca 2017, 19:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su jak wizyta?
    U mnie nadchodzi @.


    Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 lipca 2017, 19:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej na wizycie powiedziala ze jest dopiero termin @ i nie zobaczymy hehe ze mala beta jeszcze i za tydzien bedziemy patrzec ogolem pytalam o szanse opowiadalam jej o tych wczesniejszych ciazach mowila ze wtedy stalo sie od mutacji a teraz mam dobrze dobrane leki i ze musi byc dobrze

    A ogolem czuje sie zle tak mi goraco jakbym miala goraczke w pierwszej ciazy tak mialam i musialam oklady robic zimne

    jagodowa91 lubi tę wiadomość

  • Aleksandra0000 Koleżanka
    Postów: 152 11

    Wysłany: 17 lipca 2017, 19:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie! Śluz płodny miałam od czwartku, najwięcej w sobotę wieczorem w niedzielę już bardzo mało. Byłam przekonana że owulację miałam w niedzielę jednak dzisiaj rano zmierzyłam temperaturę i wcale nie ma skoku.. :( nie wiem jak na to patrzyć bardziej na śluz czy na temperaturę? Dzisiaj od samego rana pobolewa mnie podbrzusze i kłują jajniki. Starania były w sobotę i niedzielę. Co o tym myślicie czy możliwe że owulacja jednak była ale skok dopiero będzie? Pomóżcie bo ja już nie wiem sama co myśleć :(

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania i rozwój

W OvuFriend mocno wierzymy, że moc danych może zrewolucjonizować kwestie związane z płodnością i wesprzeć wiele kobiet w poznaniu swojej płodności, szybszym zajściu w ciążę lub wykryciu na wczesnym etapie potencjalnych problemów ze zdrowiem hormonalnym.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego