Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!! U mnie dziś podły nastrój, płakać mi się chcę i jakaś zła chodzę... mam pytanie, bo wstałam dziś z mega bólem piersi (piekącym) i zauważyłam, że brodawki mam tak jakby wypukłe, małe żyłki widoczne na nich.. nie chcę się nakręcać, ale w udanym cyklu było podobnie....'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Hej dziewczyny!! U mnie dziś podły nastrój, płakać mi się chcę i jakaś zła chodzę... mam pytanie, bo wstałam dziś z mega bólem piersi (piekącym) i zauważyłam, że brodawki mam tak jakby wypukłe, małe żyłki widoczne na nich.. nie chcę się nakręcać, ale w udanym cyklu było podobnie....
może u ciebie oznaczać , że jest duży progesteron, ale to bardzo dobrze, jutro beta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh... zazdroszczę Wam szansy... u nas słabo było, więc co prawda zatestuję ale marne, naprawdę marne nasze szanse... Najtrudniejszy jest okres oczekiwania. Wie się, że już nic się nie da zrobić - jedynie cierpliwie czekać, a czas nagle jak zaczarowany płyyyyyyyyynie taaaaaaak wooooolnooooo