X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plotki staraczek i nie tylko
Odpowiedz

Plotki staraczek i nie tylko

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Hej na wizycie powiedziala ze jest dopiero termin @ i nie zobaczymy hehe ze mala beta jeszcze i za tydzien bedziemy patrzec ogolem pytalam o szanse opowiadalam jej o tych wczesniejszych ciazach mowila ze wtedy stalo sie od mutacji a teraz mam dobrze dobrane leki i ze musi byc dobrze

A ogolem czuje sie zle tak mi goraco jakbym miala goraczke w pierwszej ciazy tak mialam i musialam oklady robic zimne
    Trzymam mocno kciuki za fasolkę:-)
    a za tydzień będziesz miała piękną focie:-)a co z encortonem masz nadal łykać?

SusannaDean lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    Trzymam mocno kciuki za fasolkę:-)
    a za tydzień będziesz miała piękną focie:-)a co z encortonem masz nadal łykać?
    Tak koniecznie encorton dalej, do mojego gina ide skrotce

• Rene Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Tak koniecznie encorton dalej, do mojego gina ide skrotce
    mam nadzieję że nie uciekniesz na inny wątek

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    mam nadzieję że nie uciekniesz na inny wątek
    Raczej tu tylko bede a na innych nie mam ochoty pisac nic

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na lipiec nie wracasz? :(

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no tu to bede:*

Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to nie będę musiała cie szukać po forum hihi

jagodowa91, SusannaDean lubią tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę i płacze. Wróciłam do mojej lekarki tej z początku. I żałuje że od początku do niej nie poszłam bo by mnie ominęły aktualne odczucia i strach :( endo mam 4mm w najszerszym miejscu - reszta wyników super, progesteron mam powtórzyć ale powiedziała że przy tym endo nawet jeśli cos było to bedzie biochemiczna. Więc nie mam nawet po co testować i sobie stresów dodawać :( powiedziała że nie powinnam mieć zabiegu, że przed było ok i powinni to tak zostawić. Teraz nie wiadomo jak bardzo to uszkodzili i ile będzie się regenerować o ile samo da radę. Owu było tak jak przypuszczałam między czwartkiem a sobotą, ale mówi że bardzo prawdopodobne że w piątek tak jak mi się wydaje. Mam przyjść w sierpniu ocenić jak sytuacja. Załamana jestem totalnie.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    A ja siedzę i płacze. Wróciłam do mojej lekarki tej z początku. I żałuje że od początku do niej nie poszłam bo by mnie ominęły aktualne odczucia i strach :( endo mam 4mm w najszerszym miejscu - reszta wyników super, progesteron mam powtórzyć ale powiedziała że przy tym endo nawet jeśli cos było to bedzie biochemiczna. Więc nie mam nawet po co testować i sobie stresów dodawać :( powiedziała że nie powinnam mieć zabiegu, że przed było ok i powinni to tak zostawić. Teraz nie wiadomo jak bardzo to uszkodzili i ile będzie się regenerować o ile samo da radę. Owu było tak jak przypuszczałam między czwartkiem a sobotą, ale mówi że bardzo prawdopodobne że w piątek tak jak mi się wydaje. Mam przyjść w sierpniu ocenić jak sytuacja. Załamana jestem totalnie.
    Pilik kochana nawet nie wiem co mam Ci napisać,jest mi strasznie przykro że spotyka cie coś takiego:-(
    oby szybko się endometrium zregenerowało a ci lekarze szkoda słów

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik współczuje.. brak słów.. trzymaj się jakoś :*

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Nie no tu to bede:*
    Będę wpadać i podglądać co u Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik kochana... weź spróbuj zrobić dawkę uderzeniową : migdały po 12-15 szt dziennie, ananas oraz wino czerwone egri bikaver...mi po czymś takim endo urosło ok 5 mm w 3 dni!!!! Nie poddawaj się kochana bo to nie jest koniec świata z tym endo, moze nic nie uszkodzili a jedynie sie macica regeneruje i trzeba ją podrasować, do implantacji masz kilka dni ja wierzę, że takie endo jeszcze da się naprawić... spróbuj i jeśli nie wyjdzie od nowego cyklu codziennie jedz migdały i pij wino kilka dni po lampce koniecznie ten egri, mi poprawiło to bardzo moje endometrium!

• pilik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wino jestem uczulona :(
    Migdały i ananasa jem bardzo często wiec pewnie to za mało... kazała mi wiesiołka bardzo duzo. Ale powiedziała że nie ma szans w tym cyklu... wiec teraz tylko czekam. Bo czuje ze jest inaczej i sie udało tylko po to żeby była biochemiczna... bo nie ma innej opcji... nie umiem pozytywnych myśli zebrać, troche mi zajmie żeby się pogodzić z kolejnymi miesiącami oczekiwania :(.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Na wino jestem uczulona :(
    Migdały i ananasa jem bardzo często wiec pewnie to za mało... kazała mi wiesiołka bardzo duzo. Ale powiedziała że nie ma szans w tym cyklu... wiec teraz tylko czekam. Bo czuje ze jest inaczej i sie udało tylko po to żeby była biochemiczna... bo nie ma innej opcji... nie umiem pozytywnych myśli zebrać, troche mi zajmie żeby się pogodzić z kolejnymi miesiącami oczekiwania :(.
    no wiesiolek tez duuuzo daje

kuzwa nawet nie wiem jak opisac ta niesprawiedliwosc

• pilik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam dziewczyny. Usuwam się z moimi negatywnymi emocjami. Nie chce Wam tu tego wprowadzać. Trzymajcie się, powodzenia. Trzymam kciuki za każdą! Rośnijcie zdrowo w dwupakach (albo i trzy jak komu będzie dane!) do samego końca.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Przepraszam dziewczyny. Usuwam się z moimi negatywnymi emocjami. Nie chce Wam tu tego wprowadzać. Trzymajcie się, powodzenia. Trzymam kciuki za każdą! Rośnijcie zdrowo w dwupakach (albo i trzy jak komu będzie dane!) do samego końca.
    przestań pilik i nigdzie nie chodź....
    są wzloty i upadki ale wszystko będzie ok mówię ci

• misiak17 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik łykaj jwszcze witaminę E. Podobno jest dobra na endo. U mnie @ jeszcze dzisiaj albo jutro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 08:33

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • optymistkaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale żeście się zakamuflowały!!! Nie wiedziałam, że założyłyście dodatkowy wątek ;) Mogę dołączyć?? :)

SusannaDean, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiak17 wrote:
    Pilik łykaj jwszcze witaminę E. Podobno jest dobra na endo. U mnie @ jeszcze dziękuję albo jutro.
    też łykałam, zapomniałam i niej napisać

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, potrzebujesz czasu, wykorzystaj go jak najlepiej i wróć do nas, kochana! :* Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!

SusannaDean lubi tę wiadomość

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ