Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalka jest dalej Natalka waży już 756gram oczywiście nie chciała współpracować bo odwróciła się do nas plecakmi ehh nie wiem po kim ma ten charakterek leży główką w dol ze stopami i rękami nad głową dziwna poza ale chyba jej wygodnie haha. Także z mała wszystko w porządku a z mama co raz lepiej też dupka zmniejszamy na 2x1 uff magnez 2x1 brzuszek pobolewa bo mała rośnie i się rozciąga a jeszcze mam jakieś zrosty po laparoskopii i dlatego tak mnie czasami dziwnie ciągnie. Dostałam jeszcze pimafucin bo coś się zaczyna dlatego mam takie upławy i plamienia takie generalnie wszystko się ładnie trzyma tam na dole i jest "czysto" więc uff. Odpoczywać mamy a i przytylam aż 2 deko haha.
Ania_84, JusWik, Malenq, Ruda27, Paula_29, Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Natalka jest dalej Natalka waży już 756gram oczywiście nie chciała współpracować bo odwróciła się do nas plecakmi ehh nie wiem po kim ma ten charakterek leży główką w dol ze stopami i rękami nad głową dziwna poza ale chyba jej wygodnie haha. Także z mała wszystko w porządku a z mama co raz lepiej też dupka zmniejszamy na 2x1 uff magnez 2x1 brzuszek pobolewa bo mała rośnie i się rozciąga a jeszcze mam jakieś zrosty po laparoskopii i dlatego tak mnie czasami dziwnie ciągnie. Dostałam jeszcze pimafucin bo coś się zaczyna dlatego mam takie upławy i plamienia takie generalnie wszystko się ładnie trzyma tam na dole i jest "czysto" więc uff. Odpoczywać mamy a i przytylam aż 2 deko haha.
Właśnie jakoś tak wdepnęłam na ten wątek i chyba tu zostanę hehehe
przyjmiecie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 18:11
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Eweloka kochana super bardzo się cieszę!!!
Właśnie jakoś tak wdepnęłam na ten wątek i chyba tu zostanę hehehe
przyjmiecie???JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam, że tak prosto z mostu: ale do ciężarówek: jak u Was z depilacją??? ja przed ciążą używałam pasty cukrowej na zmianę z depilatorem, a teraz maszynka mi tylko pozostała???? bo wszędzie napisane, że albo maszynka, albo kremy do depilacji - nomen omen u mnie nigdy nie zadziałały...z moim okrutnym pcos nie da się tak łatwo wygrać z owłosieniem hihihihih....
JusWik lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Kochana pewnie jak sie czujesz? Co u Ciebie? Pisalam do Ciebie ost wiadomosc
My nadal działamy, narazie bez rezultatów ale mam nadzieję że niedługo będą
Bardzo się cieszę że malutka rośnie, widzę imię już wybrane. Zdróweńka dla Was dziewczynki kochane!!!Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kochane przepraszam, że tak prosto z mostu: ale do ciężarówek: jak u Was z depilacją??? ja przed ciążą używałam pasty cukrowej na zmianę z depilatorem, a teraz maszynka mi tylko pozostała???? bo wszędzie napisane, że albo maszynka, albo kremy do depilacji - nomen omen u mnie nigdy nie zadziałały...z moim okrutnym pcos nie da się tak łatwo wygrać z owłosieniem hihihihih....
Ja też maszynka, ale nawet z lusterkiem ciężko, nie wiem czy do porodu się ogolę, jakby co to mąż albo Panie położne bo kiepsko...Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelinka cudne wiesci moze troche teraz odethniesz i w pełni zaczniesz sie cieszyc z tego pieknego stanu:)
Ja leze w lozeczku bo biore luteine dopochwowo i chce zeby jak najwiecej jej tam zostalo.
Dorotka juz 20 tydzien masakra jak ten czas zasuwa.Paula 29, Daria ale Wam zazdroszcze ze zaraz bedziec tulic maluchy w rekach:)
a co z Rudaskiem gdzie sie podziewa??
Ania jak piesek?? ja z moim w piatek ide na zabieg usuwania kamienia pod narkoza i sie zastanawiam czy nie jest za stary na narkoze bo ma 12 lat.
milego wieczoru buziaki:)Eweloka84, Anastazjaaa, Paula_29, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ewelinko super wiesci przepraszam ze dopeiro teraz ale bylismy o wet pozniej na zkupach pzniej pojechalismy do moich klientow
pozniej oporzadic Kajtusia nakarmic
łeb mi peka
Ola Kajtus ma sie lepej wczoraj byl na I spacerku macha ogonkiem zaczal jesc choc tylko z reki bo kołnierz mu przeszkadza pic pije tylk ze strzykawki i cwaniak nie napije sie samej wody tylko wody wymieszanej z sosikiem z mokrejkarmy niestety w rane wdala sie jednak martwica i juz mu siersc odpada wiec kwiestia cas ked zacznie odchodzic skora.. wec czeka go dluzsze leczenie okolo miesiaca przy dobrych wiatrach ;/
Jus Wik witamyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak zacznie się krwawienie to odstaw
A ja juz myslalam ze wcześniej przyjdzie ale chyba sie rozmyslila ale juz niedługo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny