Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.scsk.pl/informacje-o-osrodku-2.html
tu bedziemy wypoczywac 800m od plazyDorotucha lubi tę wiadomość
-
Hej Diewczynki, ja tak z doskoku! zyje zyje jesli to kogoś interesuje
Byłam wczoraj po wyniki cytologii i wymazu i powiem Wam ze jestem zaskoczona!
Wymaz czysciutki, zero infekcji i cytologia w normie....zadnych zmian, hpv itd..Pan Dr stwierdzil ze mogł sie wzmocnic organizm i zwalczyc wirusa! albo dzidzia zwalczyła! wiec jestem zadowolona!
dał mi kilka badan na nfz i mówił ze bedzie mi dawał co wizyte po kilka bo sie potem czepiaja go jak daje jednorazowo duzo zleceń
wiec za dwa tyg ide z wynikami i po skierowanie po nastepne!!
tyle u mnie.....Ania_84, Malenq, Ruda27, Eweloka84, wioleta4444, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
Rudasku super wiesci!
Ewelinka ciesze sie ze z coreczka wszystko ok!
Olga w koncu!
Ania to oby Kajtus juz calkiem sie dobrze czulejstescie niesamowici
i zadroszcze urlopku
Malenq jak sie czujesz?
Anastazja milej pracki
Paula co u Ciebie?
Ja dzisiaj tez oddalam mocz i zrobilam badanie na grupe krwi chociaz juz mam, ale podobno lepiej jak mam polskie..
Ogolnie u mnie dobrze, coraz ciezej ale jest dorbzezaraz wezme sie za prasowanie, reszta rzeczy sie suszy
Wieczorem przyjezdza mezus
Milego dnia kochane!
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Daria u nas w porzadeczku
maly szaleje jak zawsże wiec jestem spokojna. t ma dzis imieninki
Ooo to twoj maz wczesniej przyjezdzasuper. Wecej czasu dla siebie bedziecie miec, a w sob po bryke. Nie mozesz sie doczekac co?? Liczymy na fotki
W sob wybieramy sie na kolejny baby market i jestem pelna nadziei cos kupic
-
A ja sie wkurwiam.. bo ze szkoly do tej pory nie mam kasy od lutego ..miala byc 30 czerwca i ni chuja.. nikt nie ma nawet dyrektorka ;/
-
nick nieaktualnyPaula no przyjezda wczesniej
musial, bo jutro trzeba odebrac dowod rejestracyjny auta, a on ma to zastepcze a trzeba je jednak zwrocic.. Takze wiecej dla siebie mamy
W sobote bryczka i wizyta u ginaa potem urodzinki siostrzenca
Trzymam kciuki za owocne lowy w soboteAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wszystko będzie dobrze. Na pewno z dzidziusio będzie dobrze
Aniu fajne że z pieskiem już lepiej
Ewewlinka cieszę sie ze wszystko wporządku
Rudasku fajnie że u Ciebie wszystko dobrze
Jak o którejś nie napisałam to przepraszałam tak tylko czytałam pobieżnie
Ja napiłam się któregoś dnia nie cały mautki kieliszeczek i poszłam spać. Spałam od 13 cały dzień i całą noc i obudził mnie mężu o 10 .. A ja niewyspana !
Krewka pobrana i wyniki będą od razu u doktorka. Dobrze bo tak to bym patrzyła w necie jak wyszły wyniki
Najlepsze jest to że mężu od poniedziałku idzie do pracy i że nie mówił by na razie się nie starać o dziecko, wprost przeciwnie
Dawno mnie tu nie było cały czas jestem z mężolkiem :*i nie odrywam sie od niego na krok. Na ćwiczenia powiem wam szczerze nie mam weny i czasu. Ciągle coś załatwiamy, latamy
Pseplasam
Eweloka84, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Paula_29 wrote:Dorotka ale uczyłaś jakoś małą jak ma się przyssać, czy sama załapała?
. No bo niby skąd miałam wiedzieć jak się to robi
potem wzięłam się na sposób i spłaszczałam cycka jakbym chciała go uszczypnąć całą dłonią i wkładałam energicznie Młodej do buzi nie tylko sam sutek ale tyle ile się dało... yyyy no bez przesady żeby się nie udusiła
i wtedy się udawało po dwóch trzech razach. Gdy dziecko jest większe jest prościej ale na początku po prostu trzeba wyćwiczyć sobie to po swojemu. Ja miałam taki sposób. Nigdy nie wpadłam na pomysł żeby kogoś spytać jak to się robi a trzeba było bo pewnie szybciej bym się tego nauczyła
Anastazjaaa, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
A ja gapa nawet się nie przywitałam
Witajcie Kochane moje dzisiaj od rana sprzątam kuchnię i niedługo zabieram się za pieczenie domowych bagietek, żeby później je nadziać masełkiem czosnkowym też własnej roboty i zapiec je w piekarniku bo mam ochotę na te ze sklepu ale Mężu goni że ostatnio za dużo takich gotowych świństw jadłam więc muszę je zrobić sobie samaZnów mam fazę na pieczenie wytrawnych pyszności wczoraj robiłam muffinki z papryką i cebulką masakra sama 12 zjadłam i musiałam dorabiać drugą porcyjkę dla Męża i Córci
Ewelka super że na wizycie było wszystko ok i Natalcia zdrowa rośnieObyś już nie miała żądnych przebojów
Reszcie ekipy życzę słonecznego dnia i zdrówka bo u mnie alergie szaleją niestetybuziaki :*
Eweloka84, Ania_84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Hej Diewczynki, ja tak z doskoku! zyje zyje jesli to kogoś interesuje
Byłam wczoraj po wyniki cytologii i wymazu i powiem Wam ze jestem zaskoczona!
Wymaz czysciutki, zero infekcji i cytologia w normie....zadnych zmian, hpv itd..Pan Dr stwierdzil ze mogł sie wzmocnic organizm i zwalczyc wirusa! albo dzidzia zwalczyła! wiec jestem zadowolona!
dał mi kilka badan na nfz i mówił ze bedzie mi dawał co wizyte po kilka bo sie potem czepiaja go jak daje jednorazowo duzo zleceń
wiec za dwa tyg ide z wynikami i po skierowanie po nastepne!!
tyle u mnie.....
Oczywiście ze interesuje!!!
Super wieści, oby tak dalej -
Ruda27 wrote:Hej kochane
Ogolnie u mnie dobrze, coraz ciezej ale jest dorbzezaraz wezme sie za prasowanie, reszta rzeczy sie suszy
Wieczorem przyjezdza mezus
Milego dnia kochane!
No niestety tworzenie nowego człowieka to ciężka praca
Wypoczywaj dużo i rosnijcie zdrowo
-
Dorotucha wrote:Paula początkowo brałam sutek wyciskałam trochę mleka i smyrałam Małą po buzi, żeby ją otworzyła i gdy to robiła wkładałam sutek ale nie zawsze Mała się zasysała i sutek wypadał mimo iż był długi jak wentylek
.
Miałam nakładki na sutki, kremy... A i tak bolało jak chokerka....Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Och rety pierwsze tygodnie karmienia dla mnie to był koszmar,
Miałam nakładki na sutki, kremy... A i tak bolało jak chokerka..... Dla mnie brodawka to było tylko to co wystaje z cycka a nie dodatkowo jeszcze obwódka
. No ale racje miała bo gdy się już tego nauczyłam to nic nie bolało
jak to teraz wspominam to tak sobie myślę czy będę nadal to umiała czy będę się tego uczyć od początku, bo z tego co mówią znajome to przeważnie uczy się tego od początku - nie wiem dlaczego...
Anastazjaaa, Paula_29 lubią tę wiadomość