Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotucha wrote:Ja niestety nie korzystałam z tych nakładek bo właśnie od nich bolały mnie sutki. Moja położna tłumaczyła mi że boli mnie tylko od tego że źle dostawiam Małą i gdy będę dobrze dostawiać czyli cała brodawka będzie w buzi to nic nie będzie boleć. Jaaasne tylko weź się tu naucz porządnie wsadzać całą tą brodawkę . Dla mnie brodawka to było tylko to co wystaje z cycka a nie dodatkowo jeszcze obwódka . No ale racje miała bo gdy się już tego nauczyłam to nic nie bolało jak to teraz wspominam to tak sobie myślę czy będę nadal to umiała czy będę się tego uczyć od początku, bo z tego co mówią znajome to przeważnie uczy się tego od początku - nie wiem dlaczego...
Jak juz się nauczyłam to było super proste, a teraz cos mi siewydaje ze od nowa będę musiała się uczyć, bo już wszystko zapomialam -
Ewlcia no juz za duo stresa bylo do tej pory wiec mała na pewno ci juz odpusci
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
wiecie co nie normlana jesem b o ciesze sie jak gluia Kajtus zrobil pierwsza kupe ;P od soboty az napisalam mezowi eska
Dorotucha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Oooo o tuż to miałam identycznie
Jak juz się nauczyłam to było super proste, a teraz cos mi siewydaje ze od nowa będę musiała się uczyć, bo już wszystko zapomialamAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiecie co nie normlana jesem b o ciesze sie jak gluia Kajtus zrobil pierwsza kupe ;P od soboty az napisalam mezowi eska
Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
heheh wiem ale nie pamietam kiedy tak sie ceszylm z kupy heheh
Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Heheh Eweliko wcale sie nei dziwie tez pewnie bym kupowala
Ja bylam dzis w szkole i o dziwo zadwonila prezes i powiedziala ze wysyla w tym momencie przelewy dla firm za luty i marzec..no coz zobaczymy ;/
a teraz dostalam maila
stomatolog ze skarzska napisal do mnie w sprawie konkursu ofert zebym im zobilaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
a byłam ost w biedronie i przeceny na akcesoria dzieciece za 3.99 kupiłam 2x patyczki do uszek razem z wacikami i pizame ciązową za 20 zł haha koszule jeszcze musze kupic
musze sie wybrac na targ i kupic jakies pajace bo body mam juz troche chociaz kolezanki z pracy mowilyu mi ze body i pajace to zeby miec duzo prawda to Anastazja Ty doswiadczona?