Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdykam... Paranoja jakas. Placi sie tyle kasy a oni ci smia odmowic skurczysyny tego co ci sie nalezy jak za przeproszeniem psu buda!!!!
To jest przerazajace ze to wszystko tyle kosztuje...
Ja tam narzekalam na nasza slozbe zdrowia w szkocji bo przeoczyli kilka rzeczy ale jak widze co wy piszecie i ze o wszystko sie trzeba prosic to pomalu zaczynam doceniac ze tu rodze... Choc boje sie jak pieron..
Moj t jak byl teraz w szpitalu z atakiem kamieni nerkowych to wszystkie mozliwe badania mu zrobili, wszystkie leki za darmo... O nic sie czlowiek nie prosil...
Mi ostatnio kolezanka powiedziala ze nawet chusteczek do hig intymnej nie musze brac do szpitala bo wszystko daja...
Kazda ma to w szafce przy lozku. Podobno jedzenie zamawia sie jak w knajpie z karty menu haha
Ja wiem ze to sa takie pierdoly na ktorych malo komu zalezy ale sa...
Kurde coraz bardziej jestem ciekawa jak to bedzie wszystko...
A moge zapytac ile taka polozna kosztuje?
I masz 100% pewnosci ze jak sie zacznie to ona bedzie z toba caly czas??
-
Ewelus z tym gazem to jest tak ze on jako tako nie likwiduje bolu... On pomaga sie bardziej odprezyc...
Podobno wielu kobietom pomaga sie skupic na oddychaniu i troszke zapomniec o bolu
Ale trzeba byc tez na tyle opanowanym zeby dobrze go wdychac bo jak sie to robi za raptownie to sie mozna pozygac hahahaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Między 800 a 1000zł, także kupę kasy
Do szpitala mam całą walizkę, łącznie z podkładami na łóżko i podkładami ginekologicznymi bo nawet tego nie dają, a na śniadanie i kolację to dostaniesz co najwyżej chleb z masłem i białym serem
Niestety nie masz pewności, że będzie przy Tobie cały czas bo może się zdarzyć, że ma wtedy dyżur i będzie tez musiała się zając innymi pacjentami, może się zdarzyć że ma dwie rodzące jednocześnie opłacone, bo wiadomo terminu porodu wcześniej ustalić się nie da, także i tak wcale nie tak kolorowo
Dlatego tak jak mówię, gdyby nie to znieczulenie to bym pewnie na położną się nie decydowała, choć wiesz. Przynajmniej masz pewność , że zaglądnie do Ciebie gdzieś co pół godziny a nie co 3 -
Ja pierdyle!!! Jestem w ciezkim szoku!!!
Tyle kasy i nie masz pewnosci ze bedzie dla ciebie kurde zaden interes... Chyba wolala bym zaplacic za znieczulenie niz za ta cala polozna
No ale co zrobisz... Mam nadzieje ze jednak uda ci sie i cala jej uwaga skupi sie na tobie.
Swoja droga jest to straszne ze osobaktora ma zaplacone za swoja prace brala dodatkowe pieniadze za to samo do czego i tak jest zobligowana...
Do czego to doszlo w tym naszym porypanym kraju
-
nick nieaktualnyPaula nie uwazam ze macie wieksza wiedze, bo decydujecie sie na znieczuelnie a ja tylko z polozna rozmawialam.
Nikt mi nie wmowi ze to jest w 100% bezpieczne bo nie jest.
Paula29 nie narzucam nikomu mojego zdania i nie krytykuje wiec nie przesadzaj.
I sory dziewczyny ale wycofuje sie z tego forum.
Zycze wszystkim powodzenia trzymajcie sie! -
Daria ale nikt nie powiedzial ze ktoras ma wieksza wiedze bo chce/ nie chce ZOP...
Paula ma podejrzweam wieksza wiedze niz ja (pewnie tez niz ty) bo sie obraca z pewnych wzgledow w medyczym srodowisku.
Moze ty o tym nie wiesz ale tak jest...
Problem polega na tym ze my dyskutujemy a ty sie obrazasz bo ktos ma inne zdanie niz ty...
I tak jest w wielu kwestjach... Juz to kiedys zauwazylam... Czesto mamy tu odmienne zdania ale kazda przyjmuje zdanie drugiej po mniej lub bardziej burzliwej dyskusji a ty sie od razu nie potrzebnie obrazasz...
Ostatnio ja z Paula mialysmy totalnie inne zdanie co do karmienia... Powiedzialysmy sobie swoje racje i tyle. Dzis normalnie gadamy... A nie strzelamy fochami.
Zrobisz jak uwazasz ale nie mialas powodu zeby sie tak sfoszyc...
-
XxMoniaXx wrote:pAULA 29 JAK samopoczucie ??? widzę , że upragniona chwila coraz bliżej
torba spakowana ? dziewczyna czy chłopak ? jakie imię wybraliście ?
Monia będzie dziewczynka, przynajmniej tak twierdzą, Zuzia, a torba spakowana już od kilku tygodni, ale mała się chyba przestraszyła bo jakoś nie chce wychodzić -
nick nieaktualnyPaula ja sie nie fosze. Ale juz na tym forum dobrze sie nie czuje,,
Napewni bede zagladala bo kibicuje kazdej z was, ale udzielac sie nie bede bo nie widze juz takiej potrzeby.. Logiczne ze kazdy ma swoje zdanie, i tak bylo jest i bedzie
A to ze Paula obraca sie w medycznym srodowisku nie znaczy ze wie wszystko na kazdy temat. Nie chcialam jej nic narzucac, wasza sprawa, ale nie podoba mi sie jak ktos pisze do mnie i tyle.
Nie chcialam wproadzac zlej atmosfery takze opuszczam ten watek -
Dziewczyny, w sumie ja tu jestem rzadko, więc najlepiej będzie jak ja się nie będę udzielać, bo Daria tu częściej piszę, więc później wyjdzie na to że ja ferment wprowadzam, a mi to na końcówce nie potrzebne. Myślałam że to nie o to chodzi w dyskusji by sobie zawsze przytakiwać, każdy jest inny i może mieć inne zdanie, ale jak ma się ktoś obrażać to ja się wolę wycofać, a Ty sobie Daria zostań i pisz, bo głupio by było gdybyś przeze mnie miała forum opuścić
Powodzenia dziewczyny -
I nigdy Daria nie powiedziałam, że wiem wszystko albo więcej niż ktoś inny, tylko chciałam przedstawić co słyszałam, ale jak Ci się nie podoba że do Ciebie piszę, to nie będę, przepraszam, że Cię uraziłam że chciałam do Ciebie napisać
Jakby co dziewczyny to możecie do mnie na priv napisać, powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 18:28
-
nick nieaktualny
-
Ojj baby oszalec mozna
Tez mi sie wydawalo ze mozemy podyskutowac na kazdy temat i tez uwazalam ze jak dorosle kobiety mozemy pewne rzeczy napisac....
Ehh nie chce nikogo bronic ale Paulina chyba nie napisala nic takego czym mogla by cie Daria urazic... No chyba ze ja jakas tepawa jestem bo w ciazy czasem nie widze oczywistych rzeczy
Szkoda by bylo jak by ktoras z was uciekla bo napwno bedziemy sie o siebie martwic szczegolnie na koncowce
Naprawde zachowajmy sie jak dorosli, kulturalni ludzie i tyle.
Ja jestem w stanie przyjac to ze ktos moze wiedziec wiecej niz ja, miec inne wiadomosci, inne doswiadczenia i dlatego staram sie zawsze wysluchac.nie uwazam sie za alfe i omege i tez czesto sie myle.
Takze przez to ze chwilowo zyje w innym kraju mam tez inne podejscie do pewnych spraw i tez sie dziele z wami tym co sie tu dowieduje i czego sie ucze ale tak samo interesuje sie tym co sie dzieje w pl i jak tam sie pewne rzeczy robi.
Mysle ze dajmy sobie spokuj z walkowanym dzis tematem bo to do niczego nie prowadzi. Tym bardziej teraz jak wyczekujemy na wzajem swoich pociech:)
Jeszcze nie raz sie pospieramy mam nadzieje o pieluchy, kupy, zygi i to wszystko inne co z dziecmi zwiazane wiec szkoda by bylo stracic kompanow do dyskusji
-
nick nieaktualnyPaula ale ja tak nie napisalam ze Paula29 mnie urazila. Nie rob ze mnie jakies durnej prosze, bo ja sie nie obrazam i nie fosze. Napisalam po rpsotu ze sie odsuwam i nie mam zamiaru wprowadzac tu niemilej atmosfwry po prostu.. I nie chodzi tylko i ta teraz wymiane zdan, juz od jakiego czasu czuje sie na tym forum wyobcowana dlatego tez mniej sie udzielalam.. Na nikogo zla nie jestem wiec nie przesadzajmy. Kazdej z was zycze jak najlepiej bo was bardzo polubilam
-
Daria luz.. Ja to tak odebralam ze masz do Pauliny pretensje bo napisalas tak:
"ale nie podoba mi sie jak ktos pisze do mnie i tyle."
Chyba ze o mnie chodzilo...
Zrobisz jak uwazasz..
Ja wiem po sobie ze czasem jak mam gorszy dzien to sie odizoluje i potem wracam bo nie mogla bym was od tak zostawic po tym co tu przeszlam...
W kazdym badz razie... Skoro czujesz ze nie chcesz z nami tu byc to szkoda ale to twoja decyzja.. Podejrzewam ze wszystkim nam bedzie przykro ale nikt cie nie zmusi zebys z nami zostala...
Moze jeszcze ochloniesz i bedziesz chciala wrocic bo podejrzewam ze my dalej bedziemy tu wszystkie sie wspierac i walczyc razem tak jak do tej pory....
-
nick nieaktualny
-
Haha nie chciala bys poznac mnie osobiscie
Ja to dopiero potrafie dac popalic a zawzieta jestem okrutnie czasem tez ciezko mi cos przetlumaczyc bo jak sie na cos upre to koniec dopiero potem trawie na spokojnie i dochodzi do mnie po co sie bylo tak upierac
Ale takie charakterne kobity sa lepsze niz te co siedza jak myszki
Tylko czasem jak sie wiecej tych charakternych spotka to jest istna burza z piorunami
A ty czasem nie mialas sie widziec dzis z polozna???
-
nick nieaktualny
-
Uff to dobrze ze choc z tym ńie robia problemow...
No a co z ta wizyta co ci mieli nabic na ta karte...obejdzie sie bez tego?
Wogole to sie mialam pytac bo ty zorientowana w ikei jestes... Nie wiesz moze czy ktores ikeowskie lozeczko ma funkcje przerobienia na lozko na malucha???