Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też myślę że będzie dobrze, bo wykres piękny
Ja byłam na becie ale wyniki Pani powiedziała najwcześniej o 14, a ja teraz do pracy więc pewnie się dowiem dopiero popołudniu
Miłego dnia dziewczyny:)Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ja też myślę że będzie dobrze, bo wykres piękny
Ja byłam na becie ale wyniki Pani powiedziała najwcześniej o 14, a ja teraz do pracy więc pewnie się dowiem dopiero popołudniu
Miłego dnia dziewczyny:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka:)te spadki super do zagnieżdżenia pasują:)będzie dobrze:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Anus nie martw sie... Dziwne ze jeszcze @ nie przyszla.... Ale ja tez tak mialam w cednym cyklu. Normalnie mam bardzo regularnie a tu bach 6 dni spoznienia. Na nastepny dzien chcialam robic rano test a tu masz babo placek. I nie umiem sobie wytlumaczyc z kad takie opoznienie.... Wiec moze u ciebie podobnie....
Eweloka czekamy razem z toba w nadziei i niepewnosci
Paula kurcze ja do pracy na 14 i dowiem sie dopiero w nocy jak twoja beta ale nie mam sie co martwic bo napewno pieknie wzrosla mimo to bede myslami z toba
Milego dnia Kochane
-
nick nieaktualnyJa tez czekam co tam z tymi waszymi wynikami
Wczoraj wieczorem baeilam sie wykresem i gdybym nie miala tego spadku drugiego co tak mnie dobil to faktycznie owulke by mi zaznaczylo przy tym wielgachnym spadku i dzisiaj bylby 5 dpo a tak o ale olewka. Dzisiaj zmierzylam tempke i jakos ani mnie grzalo ani ziebilo ze spadlo o 0,1. Co ma byc tobedzie -
Czarnula grunt to dobre podejscie i tak nic nie zmienisz. Co ma byc to bedzie.
Ja w tym cyklu pierwszy raz nie zalamalam sie jak @przyszla i lepiej sie z tym czuje. Mam leosze nastawienie na nowy cykl.
A i akurat tesciki owu przyszly to zaczynamy zabawe od nowa
Tobie tez zycze pozytywnego nastawieniaEweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi tez kupil i juz jest wykorzystalam a teraz nie kupuje jak przyjdzie do piatku to ok i jak nie to wtedy sie bede zastanawiala teraz wrzucam na luzik
Saramago, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzisiejsza porada dnia mnie olśniła
Jeśli marzysz o bliźniętach, czas działa na Twoją korzyść. Im kobieta starsza, tym szansa na ciążę mnogą wzrasta.
Widać ktos na górze ma plan - skoro tak długo czekaja to damy im bonus heheheEweloka84, Guniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ja bym nie chciała bliźniąt...jeżeli miałabym wybór, ale nie mam nic do gadania w tej kwestii... staram się nie liczyć na jeden CUD a co dopiero o dwóch...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 14:57
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Ja bym nie chciała bliźniąt...jeżeli miałabym wybór, ale nie mam nic do gadania w tej kwestii... staram się nie liczyć na jeden CUD a co dopiero o dwóch...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:hej hej laseczki
dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:trzymam kciuki i mam nadzieję że jeszcze za wcześnie był teścik zrobiony