Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Mam pytanie do Was, te normy które podają laboratoria to są dla tygodnia od miesiączki czy od owulacji? Bo ja nie mam podane od kiedy, a mam wrażenie, że jakoś strasznie wysokie
-
Paula_29 wrote:Nie chce mi się tam dzwonić raz jeszcze bo się znowu zestresuje, a nie robiła któraś z Was badań w diagnostyce?chodzi o laboratoria diagnostyki
-
Paula_29 wrote:W końcu się dodzwoniłam, ale się już zdążyłam porządnie zestresować
Beta 687 mIu/ml
Progesteron 31,13 ng/ml
przy normach faza lutelana 1,2 -15,9 ng/ml
ciąża I trymestr 2,8 - 147 ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:29
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, śluz jakiś taki mi sie wodnisty zrobił no i poszłam sprawdzić co "tam" słychać bo jakoś mi tak dziwnie, oczywiście szyjki sie nie naumiałam jeszcze badać więc dalej to dla mnie czarna magia ale nie o tym chciałam napisać, zaobserwowałam, że pozostał mi na palcu taki jak by śluz jakby z domieszką krwi hmm i teraz nie wiem czy to @ nadchodzi ( w sumie wg moich wyliczeń powinna przyjść w piątek a wg ovu we wtorek), miała któaś podobne doświadczenie?
-
Ja tak mam co miesiąc, dzień 2 przed okresem na palcu mam taki śluz, dziś właśnie też go wyczaiłam, ale łudzę się że to jednak ciąża;)
Może jak u Ciebie tak nei bywało to się uda:) trzeba być dobrej myśliAnia_84, Ania_84, Paula_29 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Spokojnie, żeby się dobrze zagnieździło nie można się stresować, głębokie wdechy ....raz....dwa...trzy
A ja zrobiłam sobie suwaczek, nie wiem czy to nie za wcześnie , ale tak mi się podoba...Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula gratki!!
Eweloka może faktycznie implantacja trzymam kciuki :D
A mnie coś plecki zaczęły pobolewać tak na dole, więc chyba nastawiam się na okres. Aczkolwiek dzisiaj cały dzień szjka średnioiwsoko i miękka i średnio miękka ciężko mi wyczuć czy otwarta czy nie bonie sięgam No i mam też mokro od dwóch-trzech dni. Dzisiaj śluz jakby ciutkę rozciągliwy ale bardziej jak lepki.Paula_29, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:Ja tak mam co miesiąc, dzień 2 przed okresem na palcu mam taki śluz, dziś właśnie też go wyczaiłam, ale łudzę się że to jednak ciąża;)
Może jak u Ciebie tak nei bywało to się uda:) trzeba być dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 18:43
-
Bedzie dobrze dziewczyny zobaczycie ja kolo poludnia mialam mały dolek i nawet mi sie poplakalo - ale tak 2 min a teraz mam nastrój optymistyczny
Eweloka84, Czarnula87, Guniaczek, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Spokojnie, żeby się dobrze zagnieździło nie można się stresować, głębokie wdechy ....raz....dwa...trzy
A ja zrobiłam sobie suwaczek, nie wiem czy to nie za wcześnie , ale tak mi się podoba...
oddycham chyba ;)raz,..dwa...Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:No właśnie 1-2 dni przed @ mam plamienie i zaraz na drugi dzień przychodzi wredna więc obawiam się, że to raczej to ;-/
Ale to raczej jeszcze za wcześnie na @...
Raczej na zieloną kropeczkę
Jutro się okaże, czy pójdzie w góreAnia_84, Guniaczek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ale to raczej jeszcze za wcześnie na @...
Raczej na zieloną kropeczkę
Jutro się okaże, czy pójdzie w góreGuniaczek, Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny