Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzisiaj w szoku byłam jak lekarz zapytał mnie czy działam z M w sobotę powiedział ze często zdarza się że mając przed miesiaczka duzy pęcherzyk na jajniku i Lh podwyższone miał przypadek że z tego pęcherzyka była ciąza, jest krwawienie i przed kolejną miesiaczka okazuje sie ze jest ciaza nie miesieczna a 1,5 aż nie chce mi się trochę w wierzyć
-
U mnie tak dwa cykle wczesneij bylo - ze było podejrzenie podobnej ciazy - tyle ze bardzo wczesnej a byłam w 8 dc nowego
Przytulta sie i poogladajcie cos razem -
ojjj uwierz sa takie przypadki ja powiedzialam mojemu gin ze normalna mialam @ moze ciut bardziej skapa - a ten do mnie nie raz kobiety w ciazy w okresie @ plamia lub nawet krwawia
Eweloka84, dodinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U mnie tak dwa cykle wczesneij bylo - ze było podejrzenie podobnej ciazy - tyle ze bardzo wczesnej a byłam w 8 dc nowego
Przytulta sie i poogladajcie cos razem
kurcze nie wiem ale kto wie może dlatego testy owulacyjne wychodziły na + się zobaczy były jak najbardziejEweloka84 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:ja w to nie wierzę i patrzyłam na niego jak na idiotę który jakieś brednie gada
ale bądźmy dobrej myśli i następny cykl będzie owocny -
dodinka wrote:na drugiej zmianie jest ten tydzień się mijamy
Eweloka84, dodinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ale jestem zła, nie ma jeszcze tej bety, ja nie rozumiem co oni w tej diagnostyce robią, zawsze badania były 13-14 , teraz nic, wchodzę tak co 5 min i nie potrzebnie się denerwuje, jak można robić tyle godzin?
Ania_84, dodinka lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, ale jestem zła, nie ma jeszcze tej bety, ja nie rozumiem co oni w tej diagnostyce robią, zawsze badania były 13-14 , teraz nic, wchodzę tak co 5 min i nie potrzebnie się denerwuje, jak można robić tyle godzin?
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, ale jestem zła, nie ma jeszcze tej bety, ja nie rozumiem co oni w tej diagnostyce robią, zawsze badania były 13-14 , teraz nic, wchodzę tak co 5 min i nie potrzebnie się denerwuje, jak można robić tyle godzin?
im się nigdy nie śpieszyPaula_29 lubi tę wiadomość
-
W końcu się dodzwoniłam, ale się już zdążyłam porządnie zestresować
Beta 687 mIu/ml
Progesteron 31,13 ng/ml
przy normach faza lutelana 1,2 -15,9 ng/ml
ciąża I trymestr 2,8 - 147 ng/ml
Ania_84, Saramago, dodinka, Eweloka84, Paula55, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:W końcu się dodzwoniłam, ale się już zdążyłam porządnie zestresować
Beta 687 mIu/ml
Progesteron 31,13 ng/ml
przy normach faza lutelana 1,2 -15,9 ng/ml
ciąża I trymestr 2,8 - 147 ng/mlPaula_29 lubi tę wiadomość