Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurczę, nawet nie wiem ile płaciłam za progesteron, bo za wszystkie badania płaciłam razem 70 zł, ale ja też w Luxmedzie, więc pewnie podobnie
Mam już wyniki, TSH ładne, w normie, testosteron w górnej granicy, ale jeszcze w normie się mieści (przy PCOS często jest podwyższony), za to progesteron niski 1,25 ng/ml w 21dc!!! Gdzie w fazie lutealnej mam normy 3,34-25,56 Czyli owulki raczej nie było w tym cyklu, albo jeśli była, to mam cholernie dużą niedomogę ciałka żółtego To tłumaczy czemu temperatury lecą na dół...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie umówiłam się już na jutro rano. Miałam wprawdzie iść w następnym cyklu dopiero, ale skoro mam czarno na białym, że owulacji nie ma mimo stymulacji Clo, to idę jutro, żeby na następny cykl mieć już monitoring cyklu zapewniony, żeby obgadać dawkę Clo na przyszły miesiąc i zapytać o zastrzyk pregnylu, czy wchodzi w grę.
-
Dobry wieczór dziewczyny
Ja dziś otrzymałam jeszcze kolejną silną motywację żeby w konću się udało. Dostałam dziś w pracy umowę na czas nieokreślony, mimo że spodziewałam się przedłużenia umowy dopiero pod koniec roku jakby wiedzieli, że mi na tym zależy bo staram się o dzidziusia ot taka niespodzianka
Teraz to już chyba w ogóle mnie bardziej zmotywowało żeby wziąc się w obroty
Powodzenia wszystkimolusia24, firanki na duszę lubią tę wiadomość
49 cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam na chwilę poczytać, co u Was Mnie dziś dopadła taka migrena, że sobie nawet nie wyobrażacie... A na palcach jednej ręki mogę zliczyć, kiedy mnie w roku boli głowa. Ale nie będę szukać na siłę objawów wczesnej ciąży. Nie ma szans...
Dzięki dziewczyny za podanie ceny, tak właśnie myślałam, że 20-25.
rudainka, gratulacje!
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć dziewczyny mam pytanie czy często sie zdarza przy normalnych i regularnych cyklach brak owulacji?? bo dzisiaj słyszłam od znajomej ze sie zdarza ale np ja zawsze miałam co mc owuklę..i teraz pierwszy cykl sie staramy i mnie rozczarowała bo jeszcze mi nie wyznaczyło z OF
-
nick nieaktualnyHej!
Truskaweczka to jest najnormlaniej naturalne ze zdarzają sie cykle bezo owu. Nie martw sie na zapas Tym bardziej że u Ciebie owu jeszcze może być w tym cyklu
Rudainka GRATULACJE :* Oby wszystko się układało tak po Waszej myśli ♥
Sigma ja w luxmedzie płaciłam 24zł za jeden hormon. -
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja po wizycie u lekarza i jak się okazuje... przed owulacją Jestem w 22 dc. Jest pęcherzyk 19 mm w lewym "jamniku", w sobotę kolejne USG. Jak nie pęknie sam z siebie, to chyba wymuszę pregnyl choć lekarz jest sceptyczny co do jego działania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny