Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej, dziewczyny, ile tu się dzieje
Olusia, ale masz fajnych rodziców! A mama wymiata
Ja swoim nic nie mówię, ale po ilości badań, które ostatnio robiłam i rozmowach na temat imion dzieci raczej się domyślają.
Mnie dalej męczy migrena + bóle w dole brzucha... Możliwe, że to objawy implantacji? Tak szybko? (w sobotę test pozytywny na owu).olusia24 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć dziewczyny!
To mój pierwszy post. Czytałam, czytałam przez jakiś czas, no i postanowiłam założyć konto.
Właśnie mi sie kończy drugi cykl starań. Dodałam pare danych do wykresu (co miałam), żeby było z czym porównać.
Mam cicha nadzieje, ze będzie 'do trzech razy sztuka'...
Pozdrawiam -
Witaj Malinka_23 ja mialam nadzerke na pocztaku lipca i lekarz narazie nic nie kazal mi z nia robic. Tez mnie to zdziwilo. Ide w poniedzialek do innego gin bo jestem w innym miescie i nie moge.isc do mojego. zobaczymy co mi powie i czy w ogole nadal jest nadzerka. Nie czytalam na.ten temat ale w sumie ze mi przypomnialas zapytam ginekologa o to. Niestety nie kazdemu ginekologowi mozna ufac ja trafialam na roznych ale temu jakos ufam. Zobaczymy co mi ten inny powie.
Aka przykro mi, zrobie to badanie w pierwszej kolejnosci.
Trzymam kciuki zeby teraz bylo wszystko w porzadeczkuAka81 lubi tę wiadomość
-
olusia24 jak Ci lekarz powie co z tą nadżerką to napisz proszę bo jestem zdezorjentowana teraz i nie wiem co robic , chcemy mieć bobo i nie wiem czy nie będzie to w tym przeszkadzało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 20:46
olusia24 lubi tę wiadomość
-
Malinka napisze co mi powiedzial i sama jestem ciekawa co ,,tam" sie dzieje. Mam bole jak na torbiel no ale zobaczymy. MagdaH ja tez dzisiaj kupilam nowy, mialam ostatnio dni zalamki ale od czytania naprawde sie polepsza no i co pare dni mamy nowa fasolke wsrod forumowiczek:-) co mnie cieszy, ale wciaz widze wszedzie ciezarne hehe nawet dzis w na dobre i na zle kobitka w ciazy. Wierze ze do konca 2014 tez bede miec swoja malutka slodziutka fasoleczke. Jak nigdy nie znosilam fasoli:-/ tak na.ta czekam niecierpliwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 21:15
-
Hej dziewczyny,
dołączam też do grona staraczek
Co prawda, w pakiecie rodzinnym mam męża oraz córeczkę Zosię, ale to najlepszy czas, by postarać się o drugi cud oraz rodzeństwo
To mój pierwszy cykl starań, pierwszy udokumentowany i zapisany na Ovu Testy owulacyjne czekają, a pomiaru temperatury dokonuję w ustach, jestem nastawiona super pozytywnie )olusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MagdaH wrote:Cześć Jagah i powodzenia. Grunt to dobre przygotowanie. Ja tez zaopatrzylam sie w testy i mam nadzieje, ze mój małżonek bedzie w domu w odpowiednim czasie...
Obysmy wszystkie miały fasolinki jeszcze w tym roku
MagdaH, ja dziś ze skrzynki wyciągnęłam kopertę wypchaną testami zamówionymi na allegro. Mam tylko wielką nadzieję że nie wszystkie będą potrzebne i że może w tym cyklu będzie wielkie szczęście. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny